- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.121
Bende bi garip bekliyorum kırmızıları cnmAdet sancilarim herzaman ki gibi bir hafta oncesinden vurmaya basladi sanki oldugumda az sanci cekiyormusum gibi. Ritüelime uygun haller bunlar Eylül'de kirmizidan baska haber cikmaz benden anlasildi.olursam kahrolmayacagim, hissettim gebelik oluşmamış.Bal tarcin çörek otunu soganlari bir de iki paket orkid tabi hazir tutim 8 gun kaldi..
Aynı durumdayız bakalım kahvenin arkası kırmızı ne zaman teşrif edecekKızlar yine kahvemsi kanamam başladı yaaa sanırım adet oluyorum
Kızlar yine kahvemsi kanamam başladı yaaa sanırım adet oluyorum
Ahhh kizlar ikiniz de ayni belirsizliklerle kac gundur savasiyosunuz uzuluyorum allah yuzunuze baksin belirsizlik olduruyor insani hayırlısı diyorum sakin olunBende bi garip bekliyorum kırmızıları cnm
Sakinim cnm ben gelsin diyorum artık sadece böyle çok zor çünküAhhh kizlar ikiniz de ayni belirsizliklerle kac gundur savasiyosunuz uzuluyorum allah yuzunuze baksin belirsizlik olduruyor insani hayırlısı diyorum sakin olun
Kan testi yaptırmadın mı halenKızlar yine kahvemsi kanamam başladı yaaa sanırım adet oluyorum
Ayyy evet yaa bende. Ben bugün negatifi gördüm rahatladım aklım nevsunneva ve diğer yazanlarda güzel haberlerini bekliyorumya bir de hamileymisissiniz ikiniz de harbiden ciglik atarim sevincten
Sen kur filan denedin mi hic denemeyi dusniyormusunAyyy evet yaa bende. Ben bugün negatifi gördüm rahatladım aklım nevsunneva ve diğer yazanlarda güzel haberlerini bekliyorum
Denememiştim ama deniycem bu ay kesinSen kur filan denedin mi hic denemeyi dusniyormusun
Yarın testi tekrarla yada kan ver silik çizgi görünüyorKizlar gunaydin.bata 6 kala testim negatifti 3 kala yaptim yine negatif bugun bat gunu test yaptim silik bi cizgi var dogru mudur acabaEki Görüntüle 2038450
Bencede bar canmm hemen kan verKizlar gunaydin.bata 6 kala testim negatifti 3 kala yaptim yine negatif bugun bat gunu test yaptim silik bi cizgi var dogru mudur acabaEki Görüntüle 2038450
canım kesinlikle hamilesinKizlar gunaydin.bata 6 kala testim negatifti 3 kala yaptim yine negatif bugun bat gunu test yaptim silik bi cizgi var dogru mudur acabaEki Görüntüle 2038450
Canim gozun aydin dogrudur tabi. Bi kan verip sonucu netleştir.Kizlar gunaydin.bata 6 kala testim negatifti 3 kala yaptim yine negatif bugun bat gunu test yaptim silik bi cizgi var dogru mudur acabaEki Görüntüle 2038450
Emin olmak için kan testi yaptır istersen ve silik çizgi var bence hamilesin :)))Kizlar gunaydin.bata 6 kala testim negatifti 3 kala yaptim yine negatif bugun bat gunu test yaptim silik bi cizgi var dogru mudur acabaEki Görüntüle 2038450