-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.101
Tamam canım çalışıyorum eşimde üzüldü onu görünce iyice üzülüyorumCanım benim üzülmemeye çalış olur mu.
Biliyorum çok zor ama denemeye çalış.
Bu ay birlikte yapıcaz herşeyi inşallah umudu kaybetmek yok tmm..
Tamam canım çalışıyorum eşimde üzüldü onu görünce iyice üzülüyorumneyse sağlıklı sağlıklı gelsin inşallah bi dahaki ay ..
21 ağustostuVardır herseyde bir hayır canim. Batın ne zamandı ki
Bnce elinle de kontrol et o zaman daha iyi anlarsınYok cnm hic kontrol etmedim ama ıslak gibi hissediyorum camasirima bakıyorum hiçbirşey yok
Eşlerde işin içine girince daha zor oluyor anlıyorum seni bir çok kez yaşadığım içinTamam canım çalışıyorum eşimde üzüldü onu görünce iyice üzülüyorumneyse sağlıklı sağlıklı gelsin inşallah bi dahaki ay ..
Kesinlikle.Neyse önümüzdeki aylara bakıcaz güzelce hazırlanıcaz hayırlısıyla birbirimize güzel haberler vericez aklımdasın :)Eşlerde işin içine girince daha zor oluyor anlıyorum seni bir çok kez yaşadığım için
Bat ne zamandi canim?Kızlar daha regl olmadım yarın kan tahlili vereyim idrar testi yapsam çıkar mı ki
Sende benim aklımda dualarımdasın cnö üzme kendini lütfen. En azından biliyorsun artık ne olduğunu. Benim durumum daha vahim her seferinde adet oluyorum diyorum ama maalesef bu adet deill. Kis miyom vb olmasından korkuyorum normal adet olsam üzülemiyeceğim düşün o durumdayımKesinlikle.Neyse önümüzdeki aylara bakıcaz güzelce hazırlanıcaz hayırlısıyla birbirimize güzel haberler vericez aklımdasın :)
24 YDÜ canımBat ne zamandi canim?
Gec dollenme degilse cikmasi lazim istersen bi kan ver.benimde bat yarin24 YDÜ canım
Gec dollenme degilse cikmasi lazim istersen bi kan ver.benimde bat yarin
Düşünme öyle şeyler bende düşünüyorum kasığım neden ağrıyo acaba kist vs. mi diye ama düşünmemek lazım kötüyü çağırmayalımSende benim aklımda dualarımdasın cnö üzme kendini lütfen. En azından biliyorsun artık ne olduğunu. Benim durumum daha vahim her seferinde adet oluyorum diyorum ama maalesef bu adet deill. Kis miyom vb olmasından korkuyorum normal adet olsam üzülemiyeceğim düşün o durumdayım
Güzel haberlerini alırız inşallah :)Kan vercem yarın inşallah olur Rabbim hayırlısını versin inşallah
Hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz seninde :)Merhaba kizlar , ben de asilamanin sonucunu sali gunu ogrenecigim.
Hic umutlu degilim canim malesef. Tup bebek oncesi asilama denemek istedim. 1. deneme negatif bu ikinci demem. Positif oldugunu dusunmuyorum ama kismet. Insallah bir gun hepimiz bekledigimiz bebislere kavusuruz.Hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz seninde :)
İnşallah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallahGüzel haberlerini alırız inşallah :)
Olumsuz düşünme Canım bakarsın bu sefer olur inşallah hayırlı haberini alırızHic umutlu degilim canim malesef. Tup bebek oncesi asilama denemek istedim. 1. deneme negatif bu ikinci demem. Positif oldugunu dusunmuyorum ama kismet. Insallah bir gun hepimiz bekledigimiz bebislere kavusuruz.
Amin inşallah :)İnşallah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah