Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya.devamı gelmedi bugün yada yarın adet günüm. Çatlatma iğnesinin 14üncü günü. Dün test yaptım negatif çıktı. Beklemekten başka çare yok. Bu arada bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun
Hakkında hayırlısı olsun canım dualarım tüm bebiş isteyenlerle :) birde çokkk tesekkür ederimm

Kızlar tekrardan kan verdim bugün
4 gün önce hcg 38,8 çıkmıştı
Doktorum muayene de yaptı
Yumurtalardan biri çatlamamış kiste dönüşmüş:KK43:
Rahim duvarı kalın dedi
Tabiii daha erken kese gözükmedi
Bakalım tahlil sonucu ne çıkacak

ben de cuma günü kontrol için gitmiştim gebelik istiyorum. Adetime 3 gün kala 6 mm çıktı :KK43: doktor biraz ince normale göre dedi. İnternette araştırdım 6mm ile gebelik çok zormuş :KK43: Bugün regl günüm adet ağrılarım başladı sabah ama daha regl olmadım. Sanırım bu ay gebelik durumum olsaydı 3 gün önce rahim kalınlığından belli olurdu benim de. Bu ay da tutmadı demekki. Zaten 6 mm.le nasıl tutsun ki :KK43:
Canım rahim inceliğine karşı nar suyu iyi geliyormuş istersen bi araştır.

Canım o kalınlık sabit bir şey değil döllenme oldugunda rahşm kalınlasarak gelecek yumurtaya hazırlık yapıyor ama sende söllenme olmadıgı için ince kalmış bir dahaki ay döllenme olursa kalınlaşacaktır üzülme lütfen
Adetten sonra rahim filmi çektirip sonucuyla tekrar gideceğim canım. Tekrar bakacak doktor kalınlığına. İnşallah tez vakitte çözülür :KK43:

Kızlar tekrardan kan verdim bugün
4 gün önce hcg 38,8 çıkmıştı
Doktorum muayene de yaptı
Yumurtalardan biri çatlamamış kiste dönüşmüş:KK43:
Rahim duvarı kalın dedi
Tabiii daha erken kese gözükmedi
Bakalım tahlil sonucu ne çıkacak
Canım insallah degerin katlanmistir. Keseyide yakinda gorursun canim merak etme. Kistin bebege bir zarari olur mu canim sordun mu?

evet canım araştırdım ama bazılarında tam tersi etki yapmış nedense? Her gün 1 bardak denemekte fayda var aslında. Başlayacağım inşallah fayda görürüm
Bebeğin tutunmasına da yardımcıymış ama fazlası zararlıymış canım çünkü adet söktürücü etkisidr varmış. Bende şuan beklemedeyim doktor rahim ince yada kalın demedi bana ama haftada 1-2 bardak içeyim diyorum bebeğin tutunmasını sağlar inşallah hamile kalırsam

Kızlar bu kahve sildikçe peçeteye gelen her neyse benim cnm çok sıkıldı artık
Biraz daha bekleyip akşam üzerine kadar sökülmezse gidip bi kan vericm aklım rahat olsun.. sizce ne yapayım?:silah:

Kızlar bu kahve sildikçe peçeteye gelen her neyse benim cnm çok sıkıldı artık
Biraz daha bekleyip akşam üzerine kadar sökülmezse gidip bi kan vericm aklım rahat olsun.. sizce ne yapayım?:silah:
Bencede git bi kan ver canım. Hamilelik vardır inşallah. Hem yoksa bile nedenini öğrenirsin. Benim iki gün önce kahverengi pembe lekelenme olmuştu ya devamı yok. İki gündür hiç bişey gelmiyor. O gelen neydi bilmiyorum kafam karıştı

Hcg 4 gün önce 38,8
Şimdi 400,4 çıktı
Yüksek çıktı sanki yaaa:KK43:

Doktorum Aradı şimdi
Sonuç 400 çıktı dedim
Süper dedi
Yüksek değil mi dedim
Yooo en az 2 katı atması lazım dedi
Çok yüksek değerler çıksaydı o zaman problem olurdu dedi
2 gün sonra tekrarlat testi bana alo dersin dedi
Ayyy çok rahatladım şimdilik

X