- 1 Mayıs 2019
- 146
- 71
- 13
- 36
Olsun bişey olmaz. Hepimizde öyle oluyor zaten. Kendimizi çok dinliyoruz çünkü beklentimiz olduğu için. Vardır bir vakti zamanı elbet ne diyelim. Bu adetlerden sonra takvim takip etmeyi bıraksak mı? Benim 2 arkadaşım böyle yaptı ve hamile kaldılar. Ben de uygulamayı silmeyi ve takibi bırakmayı düşünüyorumO kadr belirti var diodum hepsi fos cikti
Bence de sil ama yumurtlmani takip et derim. Ben silmistm zatn.gebeligi de erteledim sehir disina cikacagim icin. Artk ne zmn olursaOlsun bişey olmaz. Hepimizde öyle oluyor zaten. Kendimizi çok dinliyoruz çünkü beklentimiz olduğu için. Vardır bir vakti zamanı elbet ne diyelim. Bu adetlerden sonra takvim takip etmeyi bıraksak mı? Benim 2 arkadaşım böyle yaptı ve hamile kaldılar. Ben de uygulamayı silmeyi ve takibi bırakmayı düşünüyorum
En iyisi güzel bir tatil biraz kafa dağıtma. Biz de Pazar günü tatile gidiyoruz inşallah bi aksilik çıkmazsa, yumurtlama haftamı oradayken gösteriyor. Bakalım tatilin rehavetiyle olur belkiBence de sil ama yumurtlmani takip et derim. Ben silmistm zatn.gebeligi de erteledim sehir disina cikacagim icin. Artk ne zmn olursa
Bence de cok ii zmnlma olur rahat kafayla . Aman dikkt etEn iyisi güzel bir tatil biraz kafa dağıtma. Biz de Pazar günü tatile gidiyoruz inşallah bi aksilik çıkmazsa, yumurtlama haftamı oradayken gösteriyor. Bakalım tatilin rehavetiyle olur belki
Bnm de batmalar oluodu her ii tarfta. Sancim da birden basldiBen hala adet olmadım. Sağ kasığımda batma var, bir de sağ tarafın bacak kökünde. Ama az önce aynısını solda da hissettim çok kısa. Ama sancı değil mesela. Benim şuan normalde sancımın başlamış olması gerekirdi. Bugün yarın gelir belki de, beklemedeyim.
Olacaksa olsun acaba acaba demekten yoruldum sabahtan beriBnm de batmalar oluodu her ii tarfta. Sancim da birden basldi
Ay evet yaa ugrasack bisy yoksa insan ck dusunuo onu. Kac gun gecti batinOlacaksa olsun acaba acaba demekten yoruldum sabahtan beri
2 gün. Tam düşünüyordum karnımda hiç şişlik hissi yok. Ams bende her ay olur. Davul gibi olur karnım, rahatsız hissederim falan. Anlamadım ama olurum herhalde yarına yaAy evet yaa ugrasack bisy yoksa insan ck dusunuo onu. Kac gun gecti batin
Insllh cnm. Belirtin vr mi hicSelam kızlaaarr :) benimde 4 gün kaldı. Inşallah müjdeli haberi veririm sizlere
Aynn bende de olur sislik. Sonuc adet oldm2 gün. Tam düşünüyordum karnımda hiç şişlik hissi yok. Ams bende her ay olur. Davul gibi olur karnım, rahatsız hissederim falan. Anlamadım ama olurum herhalde yarına ya
Hayr hiç belirti yok canmInsllh cnm. Belirtin vr mi hic
Canım konun hayırlı olsun öncelikle hepimiz dört gözle bebiş bekliyoruz.Benim reglim bu ay 18indeydi beş gün gecikmeden sonra kanamam oldu ve kimyasal gebelik yaşadım maalesef.Amma velakin şunu gözlemledim regl belirtilerine benziyor ama bire bir aynı değil kesinlikle yaşadığıma göre anlatmak istiyorum.Merhaba kizlar
Baktim da konu acanlarin cogu gebe kaldi. Totem yapiorm baklm olcak mi.
Evet cnmcimlar bnm bat 25nde .yavastan belim agrimya basladi sanki. Bugun bi halszlik var ustumde. Goguslerim de bi iki gundur sanki yavastan dolgunlasio. Bati yaklasanlr sizde ne gibi belirtiler var. Paylasir misinz rica etsem
Benim test yine negatif. Artık adet olsam da rahatlasamAynn bende de olur sislik. Sonuc adet oldmcok sukur cok gecikmeden geldi .
Cnm ben zaten regl oldum malesefCanım konun hayırlı olsun öncelikle hepimiz dört gözle bebiş bekliyoruz.Benim reglim bu ay 18indeydi beş gün gecikmeden sonra kanamam oldu ve kimyasal gebelik yaşadım maalesef.Amma velakin şunu gözlemledim regl belirtilerine benziyor ama bire bir aynı değil kesinlikle yaşadığıma göre anlatmak istiyorum.
Normalde regl gelmeden bir hafta önce belimde ağrı olurdu ve göğüslerim hassaslaşırdı bir hafta önceden.
Bu ay belim reglden 15 gün önce ara ara sancılıydı ve gerçek anlamda yorgun hissediyordum,göğüslerim regl günümün iki gün öncesinden öyle hassaslaştı öyle acıdı ki sütyensiz bile gezsem atlet uçlarını acıtıyordu.Akıntımda pek değişiklik görmedim sadece idrarım cidden çok fazla sıvı tüketmeme rağmen sarıydı ve hafif kokuluydu sağ kasığımda batma ve ağrı oldu son 1 hafta kala rahime doğru birşey akıyor gibiydi.5 gün gecikme de ikinci günü çıkmadı 4.günü silik iki test gördüm damlattığım gibi t bölgesi koyulaştı.Rabbim inşallah isteyenlere tez zamanda bebişlerine kavuşturur sağlıkla.Her bünye de farklılıklar oluyor kesinlikle kendini çok dinleme derim ben :) akışına bırak
Kadınların %70i bu durumu bilerek ya da bilmeyerek yaşıyormuş canım maalesef bende test yapmasam düzenli anlamayacaktım.Gerçi kanamadan anlaşılmayacak gibi değil.O sabah resmen bel ve kasık ağırısına uyandım ilk leke leke geldi peçeteyle sildikçe sonra bir anda parçalı gelmeye başladı ve regl ağrısından bi tık fazlaydı yavaş yavaş ara kanamalı üç gün geçirdim üç günde nokta nokta lekelenmeyle geçti.Normal reglim 5-7 gün sürer bu kısa sancılı ve parçalıydı.Allahtan ümit kesilmez bir daha ki aya daha sağlam yapar bebeler yerini kim bilir :)Cnm ben zaten regl oldum maleseftutturamdik. Cok da bi umidim yoktu zaten. Bi gun gecikmeyle belki de tam zamniydi cok da bi fark yok. Adet oldum. Ama et parcasi geldi bende iki parca. Biraz garipti. Ve cok cok kanamm vardi . Normlde ilk gun kanamam o kdr olmazdi . Belki ben de kimyasl yapmisimdir
Ay insllh yaa. Ben hep test yapiodm bisy cikmiodu. Bize de Darisi geleck aya artk ne diyelmKadınların %70i bu durumu bilerek ya da bilmeyerek yaşıyormuş canım maalesef bende test yapmasam düzenli anlamayacaktım.Gerçi kanamadan anlaşılmayacak gibi değil.O sabah resmen bel ve kasık ağırısına uyandım ilk leke leke geldi peçeteyle sildikçe sonra bir anda parçalı gelmeye başladı ve regl ağrısından bi tık fazlaydı yavaş yavaş ara kanamalı üç gün geçirdim üç günde nokta nokta lekelenmeyle geçti.Normal reglim 5-7 gün sürer bu kısa sancılı ve parçalıydı.Allahtan ümit kesilmez bir daha ki aya daha sağlam yapar bebeler yerini kim bilir :)
Amin canım umut kaybetmek yok :)Ay insllh yaa. Ben hep test yapiodm bisy cikmiodu. Bize de Darisi geleck aya artk ne diyelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?