- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
Benim deEvet yaabide ben ne konusulsa ruyama gelio
Insllh cnm . Ne zamndr deniosunzYı akşamlar kızlar bende çok istiyorum anne olmayı bu ay batıma 6 gün kala sol kasıgım agrımaya başladı batım 24 haziran şimdi de sol kasık da batmalarım var karnımda bir şişlik var bir haftadır sürekli tuvalete gidiyorum oyle çok da gelmiyor idrarım gidiyorum bir iki damla yani her defasında adetime bir iki gün kala gögüs lerim şişer damarları belli olur Du bu ay öyle birsey yok iştahım açıldı çok yiyorum bakalım inşallah yarın adet olmam da hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de bana inşallah
Cnm belirtilerin tecrubeli olanlarlrin ki gibi insllh senin de bebisin olur2 yıla yakın oldu canım
Hic test yaptin miiİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de sana bana
Ii sabirliymissin sen vallaHayır yarın olmazsam yapmayı düşünüyorum
Hii ondan . Ben yeni oldgum icin simdiden 3 tane yaptmAslında çok sabırsızım ama işte iki yıldır sürekli yapmaktan yoruldum akışına bırakmak istiyorum veya tek çizgi çıkmasından korkuyorum
Amin insllh istwyen herkese insllhİnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder
Ne zaman batınSelam,
Diğer konuya yazmıştım da bi de buraya yazayım. Totemine ortak olayımbenim bat 26 sı. Göğüslerde yanma var ve bazen de göğüs başlarıma elektrik çarpıyo gibi oluyor bi de bugün 2 defa o aynı elektrik hissinin göbek deliğimde olduğunu fark ettim. Onun dışında akıntı ve arada batan sağ kasık.
Selam,
Diğer konuya yazmıştım da bi de buraya yazayım. Totemine ortak olayımbenim bat 26 sı. Göğüslerde yanma var ve bazen de göğüs başlarıma elektrik çarpıyo gibi oluyor bi de bugün 2 defa o aynı elektrik hissinin göbek deliğimde olduğunu fark ettim. Onun dışında akıntı ve arada batan sağ kasık.
26 haziranNe zaman batın
Valla ne belirtiler ne belirtiler çıktı bende geçen aylarda. 30 yaşıma kadar görmediğim şeylerdi hamileliğe yorum ama maalesefya bende de artk psikolojik midir nedir bilmiom ama hic aklimda olmadan oluo. Bazen saga bazen sola bisy batio. Bu stres nasil bize bole etkiler yapabilir yaa aklim almio vallhi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?