Vallhi yaa. Nolurdu bikac belirgin ayri belirtiler olaydi. Adeti de beklmek meseleValla ne belirtiler ne belirtiler çıktı bende geçen aylarda. 30 yaşıma kadar görmediğim şeylerdi hamileliğe yorum ama maalesefHiç belli olmuyor hem de ne olacağı nasıl olacağı
Acaba yarın erken test mi yapsamVallhi yaa. Nolurdu bikac belirgin ayri belirtiler olaydi. Adeti de beklmek mesele
Yok yok yapma tut kendiniAcaba yarın erken test mi yapsamsonuçta yarın 24ü, kaldı 2 gün ama cesaret edemiyorum
Şimdi yap erken testinii iyi durmuşsun vallaa hadi neyse şimdi yapamazsan yarın sabahtan..Acaba yarın erken test mi yapsamsonuçta yarın 24ü, kaldı 2 gün ama cesaret edemiyorum
Hadi yaaa olsa çıkardı demii erken test sonuçtaa canımm.. poofffSelam Fatmacim.
Hayirli olsun konun.
Erken gebelik yaptim ben bugun dabiysi de negatif
Bat 25 Haziran
Hayirlisi be canom.Hadi yaaa olsa çıkardı demii erken test sonuçtaa canımm.. poofff
Evet evet kısmet kuzuu evet sıkı çalışalımm ama şu var tutan 1 2 ile de tutuyooHayirlisi be canom.
Daha sıkı calismali, lambadalari siklastirmaliydik
Trye gidince Allahin izniyle isi iyice bi sikiya alicim Canom. Hayirlisi
Nasip degilmis sanirsam
Cano bizim lambadalarin arasi acildi azcik. Tabi Allah nasip ederse olur da, yumurtlamadan once cok sık, yumurtlama gunu olamadi, yumurtlama gecince yine sık.Evet evet kısmet kuzuu evet sıkı çalışalımm ama şu var tutan 1 2 ile de tutuyoo
Yine de belli olmaz du bakalım belki sonraki çalışmalar tutmuştur.. biz de o da yok pikten 3 gün önceydi sanırım bi de pik günü sanırım.. hayırlısı bekleyelim bakalımCano bizim lambadalarin arasi acildi azcik. Tabi Allah nasip ederse olur da, yumurtlamadan once cok sık, yumurtlama gunu olamadi, yumurtlama gecince yine sık.
E o da 12den vuramadi
Hayirlisi
Acaba yarın erken test mi yapsamVallhi yaa. Nolurdu bikac belirgin ayri belirtiler olaydi. Adeti de beklmek mesele
internetten sipariş vermiştim ya çekmecede hazır bekliyor beniYok yok yapma tut kendinibosuna para verme. Simdi negatf ciksa umudun cok azalir. Normlini aliosan al bisy cikmaazsa erkn geblk testi olmadgi icin cok uzulmezsin
Kararsızım gün ola hayrolaŞimdi yap erken testinii iyi durmuşsun vallaa hadi neyse şimdi yapamazsan yarın sabahtan..
Hah pik günü olmasi super iste.Yine de belli olmaz du bakalım belki sonraki çalışmalar tutmuştur.. biz de o da yok pikten 3 gün önceydi sanırım bi de pik günü sanırım.. hayırlısı bekleyelim bakalım
Erken testin amacı o zatenKararsızım gün ola hayrola
Selm cnm tsk edermSelam Fatmacim.
Hayirli olsun konun.
Erken gebelik yaptim ben bugun dabiysi de negatif
Bat 25 Haziran
Ayy inşallah ama daha önce de pik günü lambada oldu lakin görüldüğü üzere hala bekliyorumHah pik günü olmasi super iste.
Bizim adetten hemen sonra ve yumurtlama gununden sonraki gunler (app'te low chance of pregnancy zamani gosteriyordu) o zamanlar oldu.
Yuksek şans zamani olamadi
Vardir vakti zamani belki de..
Neden canim siz de biz gibi arayi fazla mi actiniz?Selm cnm tsk edermbiz de tutturamamis olabilirz bizimkisi saolsn
Haa o zamn yap gitsin cnmAcaba yarın erken test mi yapsamt
internetten sipariş vermiştim ya çekmecede hazır bekliyor beniyarın sabahki moduma göre bi karar vereyim
Bizim herif gec ve yorgun geliodu ayakta uyukluodu resmenNeden canim siz de biz gibi arayi fazla mi actiniz?
Napalim hayirlisi hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?