BAT a 2 gün kala😎

Valla ne belirtiler ne belirtiler çıktı bende geçen aylarda. 30 yaşıma kadar görmediğim şeylerdi hamileliğe yorum ama maalesef Hiç belli olmuyor hem de ne olacağı nasıl olacağı
Vallhi yaa. Nolurdu bikac belirgin ayri belirtiler olaydi. Adeti de beklmek mesele

Cano bizim lambadalarin arasi acildi azcik. Tabi Allah nasip ederse olur da, yumurtlamadan once cok sık, yumurtlama gunu olamadi, yumurtlama gecince yine sık.
E o da 12den vuramadi
Hayirlisi
Yine de belli olmaz du bakalım belki sonraki çalışmalar tutmuştur.. biz de o da yok pikten 3 gün önceydi sanırım bi de pik günü sanırım.. hayırlısı bekleyelim bakalım

Vallhi yaa. Nolurdu bikac belirgin ayri belirtiler olaydi. Adeti de beklmek mesele
Acaba yarın erken test mi yapsam t
Yok yok yapma tut kendini bosuna para verme. Simdi negatf ciksa umudun cok azalir. Normlini aliosan al bisy cikmaazsa erkn geblk testi olmadgi icin cok uzulmezsin
internetten sipariş vermiştim ya çekmecede hazır bekliyor beni yarın sabahki moduma göre bi karar vereyim

Yine de belli olmaz du bakalım belki sonraki çalışmalar tutmuştur.. biz de o da yok pikten 3 gün önceydi sanırım bi de pik günü sanırım.. hayırlısı bekleyelim bakalım
Hah pik günü olmasi super iste.
Bizim adetten hemen sonra ve yumurtlama gununden sonraki gunler (app'te low chance of pregnancy zamani gosteriyordu) o zamanlar oldu.
Yuksek şans zamani olamadi
Vardir vakti zamani belki de..

Hah pik günü olmasi super iste.
Bizim adetten hemen sonra ve yumurtlama gununden sonraki gunler (app'te low chance of pregnancy zamani gosteriyordu) o zamanlar oldu.
Yuksek şans zamani olamadi
Vardir vakti zamani belki de..
Ayy inşallah ama daha önce de pik günü lambada oldu lakin görüldüğü üzere hala bekliyorum

Neden canim siz de biz gibi arayi fazla mi actiniz?
Napalim hayirlisi hakkimizda
Bizim herif gec ve yorgun geliodu ayakta uyukluodu resmen ben niyetleniodum yapmamiz gerk diodum bana misin demiodu yorgun oldgu icin. Yani yumurtlma haftasnda bi kere yaptik 3 4 gun sonra tekrr yaptk. Artk tutrsaa kismeti varmis dicem

can09e F Fatma KTL sizi hazır uyanık bulmuşken aslında niye korktuğumu söyleyim. Belki görmüşsünüzdür.Benim adetim 1 Haziran’da başladı(aslında 31inde lekelenme ile başladı. Onun için ben onu başlangıç sayıyorum, 1ini uygulama.)8-14 yumurtlama haftasıydı. 17sinde normal şeffaf akıntı içinde kahverengi leke vardı. Bir kere, bir orta boy damla. Bir arkadaş da belki kisttir dedi burdan forumdan. Sanırım bununla yüzleşmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…