• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT a 2 gün kala😎

can09e can09e F Fatma KTL sizi hazır uyanık bulmuşken aslında niye korktuğumu söyledim. Belki görmüşsünüzdür.Benim adetim 1 Haziran’da başladı(aslında 32inde lekelenme ile başladı. Onun için ben onu başlangıç sayıyorum, 1ini uygulama.)8-14 yumurtlama haftasıydı. 17sinde normal şeffaf akıntı içinde kahverengi leke vardı. Bir kere, bir orta boy damla. Bir arkadaş da belki kisttir dedi burdan forumdan. Sanırım bununla yüzleşmek istemiyorum 🙄
Cnm saglik bu hic erteleme korkma da . Allh korusun bisey varsa da basinda yakalrsn tedavi olursn. Belki yine yumurtlamissindr sen bilmion

Neden kist oluyo anlamadımm bariz yum.lekelenmesi gibi yaa.. aynı gibiyiz ama senin döngü kısa galiba benim de bat 28
can09e can09e F Fatma KTL sizi hazır uyanık bulmuşken aslında niye korktuğumu söyleyim. Belki görmüşsünüzdür.Benim adetim 1 Haziran’da başladı(aslında 31inde lekelenme ile başladı. Onun için ben onu başlangıç sayıyorum, 1ini uygulama.)8-14 yumurtlama haftasıydı. 17sinde normal şeffaf akıntı içinde kahverengi leke vardı. Bir kere, bir orta boy damla. Bir arkadaş da belki kisttir dedi burdan forumdan. Sanırım bununla yüzleşmek istemiyorum 🙄

Neden kist oluyo anlamadımm bariz yum.lekelenmesi gibi yaa.. aynı gibiyiz ama senin döngü kısa galiba benim de bat 28
Ya ben bu yumurtlama lekelenmesini ilk kez şubatta yaşadım. Benim döngü 26 günde bir. 13ü pik yaptığı gündü(yumurtlama günü)11 ve 13 14 ü değerlendirdik biz. İlk etapta baya ümitlendim 11inde tuttuysa yerleşmedir bu dedim kendi kendime belki. 5-10 gün sonra diyordu bir doktor. Ama bir kere bir damla olunca, bi de adete değil yumurtlamaya yakın olunca ümidimi kaybettim biraz. Kısmet bakalım yeni sloganımız belli gelmemiş adetten ümit kesilmez😂

Ya ben bu yumurtlama lekelenmesini ilk kez şubatta yaşadım. Benim döngü 26 günde bir. 13ü pik yaptığı gündü(yumurtlama günü)11 ve 13 14 ü değerlendirdik biz. İlk etapta baya ümitlendim 11inde tuttuysa yerleşmedir bu dedim kendi kendime belki. 5-10 gün sonra diyordu bir doktor. Ama bir kere bir damla olunca, bi de adete değil yumurtlamaya yakın olunca ümidimi kaybettim biraz. Kısmet bakalım yeni sloganımız belli gelmemiş adetten ümit kesilmez😂
Yarın bekliyorum erken testini

Merhaba kizlar 😊
Baktim da konu acanlarin cogu gebe kaldi. Totem yapiorm baklm olcak mi 😁😁😁.
Evet cnmcimlar bnm bat 25nde .yavastan belim agrimya basladi sanki. Bugun bi halszlik var ustumde. Goguslerim de bi iki gundur sanki yavastan dolgunlasio. Bati yaklasanlr sizde ne gibi belirtiler var. Paylasir misinz rica etsem😊
Naptın canım?

Back