- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle dusnuorm. Adet olmayip tst yapmak daha heyecnli sankiIyi geceler kızlar bata son 3 gün test yapan var mı
Ben ümitsiz vaka olaraktan gecikme olursa yapmayı düşünüyorum
Ben yaptım bata 4 gün vardı negatif çıktıIyi geceler kızlar bata son 3 gün test yapan var mı
ay boşa test boşa paraBen de oyle dusnuorm. Adet olmayip tst yapmak daha heyecnli sanki![]()
Hayırlısı olsun canım ya bekleyelim bklm belki gec döllenme erken yapinca ihtimal bitmiyorBen yaptım bata 4 gün vardı negatif çıktı ☹
Benimde son 3Iyi geceler kızlar bata son 3 gün test yapan var mı
21 agustos bat ama bu sabah yine negatif. Gölge bile yok.Iyi geceler kızlar bata son 3 gün test yapan var mı
Ben internetten alıyorum. Hem daha fazla hem daha uygun oluyor. Eczaneden alacagım 2 adete en az 5-6 tane alabiliuorum.ay boşa test boşa paraeczacılara yüzüm kalmadı
Hayırlısı olsun canım ya bekleyelim bklm belki gec döllenme erken yapinca ihtimal bitmiyor
himm testlere de guven kalmadi surekli yaomaktan mi bilmiprum gölgeler mahfediyor hadi hayrlisi kuzum insAllah guzep haber rlrr aliriz hrpimizBenimde son 37 kala yaptım 1 Saat sonra çizgi çıktı 5 kala yaptım hiçbirşey çıköadı. Dünde yaptım yine yoktu. İlk yaptığım ve ikinci yaptığım aynı markaydı . İkisinden biri bozuktu galiba. Ve elimde test kalmadı adet olmazsam pazartesi kan vermeyi düşünüyorum. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın
![]()
hmm bekle cnm bklm daha bata var ben negatifi gormektense yapmıorum artk21 agustos bat ama bu sabah yine negatif. Gölge bile yok.
Onu her ay bende düşünüyorum vazgeciyorim ya evde fazla olsa hep yapicam cunki bende o yüzden almiyorumBen internetten alıyorum. Hem daha fazla hem daha uygun oluyor. Eczaneden alacagım 2 adete en az 5-6 tane alabiliuorum.
2 gün arayla laboquickle yaptım birinde silik çıktı birinde çıkmadı.Laboquickle innovita nın gebelik testlerinde eger yoksa gölge bile çıkmıyor. Freely de aynı şekilde. Adını tam hatırlamıyorum ama eczanede satılan bir marka var. O yanlış çıkarıyor. Ben söylediğim 3 markayı kullanıyorum hep.
Laboquickin silik çıkarmasına çok şaşırdım. Ama hassas bir test olduğunu söyleyebilirim. 2 ay önce kanda hcg 4.5 cıktıgında onu silik gösterdi. Onun dışında hep negatif.2 gün arayla laboquickle yaptım birinde silik çıktı birinde çıkmadı.
Albi ve bebetime yalancı pozitif çıkarıyor miratech te öyle.
2 tane 2 gün arayla denedim. İlki silikti ikincide çıkmadı. Ben kaybettiğim bebeğimde de laboquickle öğrendim. 2.5 saatsonra silik çıkmıştı. Bu sefer birinde çıkıp birinde çıkmaması işi bozdu anlamadım yani.Laboquickin silik çıkarmasına çok şaşırdım. Ama hassas bir test olduğunu söyleyebilirim. 2 ay önce kanda hcg 4.5 cıktıgında onu silik gösterdi. Onun dışında hep negatif.
Normalde 24 saat geçsede çizgi çıkmaz laboquickte.Laboquickin silik çıkarmasına çok şaşırdım. Ama hassas bir test olduğunu söyleyebilirim. 2 ay önce kanda hcg 4.5 cıktıgında onu silik gösterdi. Onun dışında hep negatif.
ay boşa test boşa paraeczacılara yüzüm kalmadı
Aynn ole ben de her seferinde farkli bi eczanye gidiorm![]()
Sonuc ne oldu acaba ... testi catlatma ignesi kacnci gunde ypmk lazimHayır bu ay Dr. Kontrolunde ilerledi. Yumurta geliştirici hap ve iğne kullandım. Bi hafta önce de çatlatma iğnesi vuruldum
Doktor kontrolunde mi oldu klomenmi kullanmistn fatma... catlatma ignesinin kacnci gunu test yaptinKizlar ben HAMİLEYIMtopigime denk gelip okurlr diye sonucumu yazim dedim. Unutmustm. RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN. DAHA FAZLA BEKLTMESIN
Hic bisy kullnmdim igne falan da yaptrmdim cnm. Cok sukur dogal olduDoktor kontrolunde mi oldu klomenmi kullanmistn fatma... catlatma ignesinin kacnci gunu test yaptin
Canım hamileyim suanda 14. Gün de kanda ögrendim gebeliği. Daha önceki günler testte negatiftiSonuc ne oldu acaba ... testi catlatma ignesi kacnci gunde ypmk lazim