Gebeliğe Hazırlık 20 AĞUSTOS BAT GÜNÜ OLANLAR 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi geceler kızlar bata son 3 gün test yapan var mı 💃🤔
Ben ümitsiz vaka olaraktan gecikme olursa yapmayı düşünüyorum

Iyi geceler kızlar bata son 3 gün test yapan var mı 💃🤔
Ben ümitsiz vaka olaraktan gecikme olursa yapmayı düşünüyorum
Benimde son 3🤯 7 kala yaptım 1 Saat sonra çizgi çıktı 5 kala yaptım hiçbirşey çıköadı. Dünde yaptım yine yoktu. İlk yaptığım ve ikinci yaptığım aynı markaydı . İkisinden biri bozuktu galiba. Ve elimde test kalmadı adet olmazsam pazartesi kan vermeyi düşünüyorum. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın 🤲🤲

Benimde son 3🤯 7 kala yaptım 1 Saat sonra çizgi çıktı 5 kala yaptım hiçbirşey çıköadı. Dünde yaptım yine yoktu. İlk yaptığım ve ikinci yaptığım aynı markaydı . İkisinden biri bozuktu galiba. Ve elimde test kalmadı adet olmazsam pazartesi kan vermeyi düşünüyorum. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın 🤲🤲
himm testlere de guven kalmadi surekli yaomaktan mi bilmiprum gölgeler mahfediyor hadi hayrlisi kuzum insAllah guzep haber rlrr aliriz hrpimiz
21 agustos bat ama bu sabah yine negatif. Gölge bile yok.
hmm bekle cnm bklm daha bata var ben negatifi gormektense yapmıorum artk
Ben internetten alıyorum. Hem daha fazla hem daha uygun oluyor. Eczaneden alacagım 2 adete en az 5-6 tane alabiliuorum.
Onu her ay bende düşünüyorum vazgeciyorim ya evde fazla olsa hep yapicam cunki bende o yüzden almiyorum

Laboquickle innovita nın gebelik testlerinde eger yoksa gölge bile çıkmıyor. Freely de aynı şekilde. Adını tam hatırlamıyorum ama eczanede satılan bir marka var. O yanlış çıkarıyor. Ben söylediğim 3 markayı kullanıyorum hep.

Laboquickle innovita nın gebelik testlerinde eger yoksa gölge bile çıkmıyor. Freely de aynı şekilde. Adını tam hatırlamıyorum ama eczanede satılan bir marka var. O yanlış çıkarıyor. Ben söylediğim 3 markayı kullanıyorum hep.
2 gün arayla laboquickle yaptım birinde silik çıktı birinde çıkmadı.
Albi ve bebetime yalancı pozitif çıkarıyor miratech te öyle.

2 gün arayla laboquickle yaptım birinde silik çıktı birinde çıkmadı.
Albi ve bebetime yalancı pozitif çıkarıyor miratech te öyle.
Laboquickin silik çıkarmasına çok şaşırdım. Ama hassas bir test olduğunu söyleyebilirim. 2 ay önce kanda hcg 4.5 cıktıgında onu silik gösterdi. Onun dışında hep negatif.

Laboquickin silik çıkarmasına çok şaşırdım. Ama hassas bir test olduğunu söyleyebilirim. 2 ay önce kanda hcg 4.5 cıktıgında onu silik gösterdi. Onun dışında hep negatif.
2 tane 2 gün arayla denedim. İlki silikti ikincide çıkmadı. Ben kaybettiğim bebeğimde de laboquickle öğrendim. 2.5 saatsonra silik çıkmıştı. Bu sefer birinde çıkıp birinde çıkmaması işi bozdu anlamadım yani.

Normalde 24 saat geçsede çizgi çıkmaz laboquickte.

Kizlar ben HAMİLEYIM 😊 topigime denk gelip okurlr diye sonucumu yazim dedim. Unutmustm. RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN. DAHA FAZLA BEKLTMESIN

Merhaba benimde bat 21 agustostu fakat ben afet olmadım dün sabah peçeteye 1 2 damla kahverengi leke geldi adet başlıyor sandım bu saat oldu hala adet olmadım sabah test yaptım negatif adete dair hiçbir belirtimde kalmadı sadece belim ağrıyor oğluma hamile olduğum dönemde de böyle adet gecikmesi sonrası bel ağrısı yaşamıştım ama umutlanmakta istemiyorum fakat ilk defa ömrümde öyle bir lekelenme görüp devamının gelmedigini görmüş oldum

Back