İnşallah hamilesindir canımBide kizlar bi arkdas demisti bi kac damla su damlat gecerse bisey yoktur diye. Gecmezse vardr diye. Yaptm ama gecmedi
Bugün tekrar yapsaydın testEvet kizlar ben geldim yine. Bu ay yum haftasina denk geldgimiizi dusunuorm. Bat tarihim yarin. En gec 25te olmam lazm.pek bi belirtim yok aslnda. Bi ara sag kasigima guclu bi agri girdi akintm vardi ama dunden beri azaldi. Az az var yani. Dun de ikndi vakti test yaptm .5. 6. Dkkada bi cizgi cikti ama kuruma cizgisi mi bilmiorm. Burdaki cogu arkdsa sordum gordu cizgiyi olumlu yorumldilr saolsnlr. Kimse de demedi ki kuruma cizgisidr umitlnme bosuna
Simdi buraya da atim bi bakin size zahmet. Sizin de basiniza geldi mi hic. Gelip de olumlu mu yksa olumsz mu sonuclndi
Az once yaptm cnm negatf
Bugün tekrar yapsaydın test
Hayırlısı olsun canım benim günüm de bugün gelen giden yok şimdilikAz once yaptm cnm negatf
Saol cnm adet oldum bn 3.gunumdu bugun. Dun de kan vermistm zatn. Bosuna gittim zaten yineHayırlısı olsun canım benim günüm de bugün gelen giden yok şimdilik
Insllh gelmez hayrli haberler verrsnHayırlısı olsun canım benim günüm de bugün gelen giden yok şimdilik
Hangi grupInsllh gelmez hayrli haberler verrsnbizim grup var oraya gelsene
Yazdm saniodum cnm k.bkma.Hangi grup
Sorun degil canımYazdm saniodum cnm k.bkma.
Agustosu Beraber Bekleyelim ❤
Tm cnm bekliorm gelSorun degil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?