Gebeliğe Hazırlık 20 AĞUSTOS BAT GÜNÜ OLANLAR 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar iyi geceler, nasılsınız? Umarım herkes iyidir 😊 sizlere danışmak istediğim iki konu var. İlk olarak sivilce ve gaz problemi hamilelik belirtisi sayılır mı? Cildim zaten akneye meyilli yağlı bir cilt. Fakat son zamanlarda düzelmişti şimdi ise yüzümde en az 5 sivilcem mevcut. Bir de ovulasyon testi ile hamilelik öğrenebilir miyiz? Net yumurtlama tarihimi bilmediğim için ayın 12'si ve 13'ünde ovulasyon testi yapmıştım hep tek çizgi idi. Bugün yine tekrarladım fakat sonuç panelinde T hizasında da incecik bir çizgi oluştu. Daha önceki topiclerde bunun hamilelik belirtisi olarak sayıldığını okumuştum. Bilen biri yardımcı olabilir mi acaba? 🙄
Cnm hamile olanlardan duydugum kadryla sivlce her zmnki donemde cikaabilir de cikmayabilir de yani belirti sayilmio.ama gaz problemi cok varsa ve uzun sure varsa gebelik belirtisi sayilio. Ovu testi de cogu kiside iki cizgi de cok koyu olursa anlasilir ama son gunlerde yapildginda daha net sonuc oluo

Cnm hamile olanlardan duydugum kadryla sivlce her zmnki donemde cikaabilir de cikmayabilir de yani belirti sayilmio.ama gaz problemi cok varsa ve uzun sure varsa gebelik belirtisi sayilio. Ovu testi de cogu kiside iki cizgi de cok koyu olursa anlasilir ama son gunlerde yapildginda daha net sonuc oluo
Çok teşekkür ederim 🥰

Hiçbi belirti yok valla canım normalde kistim olduğumdan baya belirti yaşardım ama bu ay tık yok test yapmayı düşünmüyorum artık tek çizgi görmekten sıkıldım iki gün falan geçerse belki
Belirti olmadginda jnsann test yapasi gelmio zaten. Cok test yapmissin belli 😑 insllh bu sefer sessiz gelmistr.

belli belirsz bisy cikti ama galiba yok

Eklentiler

• 20190814_185220.jpg
    20190814_185220.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 35
O çift çizgi mucize gibi ya gerçekten artık öyle oldu benim için dünyanın en büyük mucizesi
Aynn yaa. Ruya gibii. Bu ikinci defa hYali cizgi cikti. Gecen ay bundan daha belli bisy cikti. Megersem kurruma cizgisiymis fos ciktim. Yine aynisi olck galiba

Aynn yaa. Ruya gibii. Bu ikinci defa hYali cizgi cikti. Gecen ay bundan daha belli bisy cikti. Megersem kurruma cizgisiymis fos ciktim. Yine aynisi olck galiba
Ayy belki değildir canım umutlanma ama sen yine de kötüye hazırlanmak lazım hep, bekle bakalım yine yap at buraya da

Ayy belki değildir canım umutlanma ama sen yine de kötüye hazırlanmak lazım hep, bekle bakalım yine yap at buraya da
Daha gunume 5 gun erkn yaptm biliorm ama iste gel de aklima laf gecir 😊 adet gunumde olmazsam yaparim atarim

Back