Bugunu ve bat gununu saymiorm kiKız 3 günn yok muuu
Hayırlı olsun konun.. totemin tutsun inşallahh.. tutunca da gebeyimm diye açman lazım ama hee onu da unutma❤
Bu memito kelimesini duyunca istemsiz guluorm yaaO vakit ben de belirtilerimi yazayım ama tabi bunlar adet belirtileri de :) belim sırtım ağrıyor.. kasıklar da değil de orta kısım ağrıyor.. çok iştahlıyımm ekşi tatlı tuzlu hepsini canım çekiyoor.. ağzım kuruyor. Memitolarda çok şişkinlik ağrı yok lakin dokununca hissediyosun. Sık idrara çıkma ama bu su çok içtiğimden olabilirpsikolojik olarak duygusal sinirli isteksiz hissediyorum.. akıntı var gibi ama yoğunluk yok..
Bu da burda dursun bakalım
İnşallah gebeyizdir
Acayip yedimm çikolata hatta yine yicem❤Bu memito kelimesini duyunca istemsiz guluorm yaa
Ben de normlde adetimde yada yaklasinca canm çikilata ister ama bu sefer hic mi hic istemio. Sadece yemek icin yiyorm. Bende de akinti norml bi sekilde var .
Dedgin gibi insllh hamislik vardr ❤
Daha adet olmadın mı kız bende olmadımMerhaba kizlar
Baktim da konu acanlarin cogu gebe kaldi. Totem yapiorm baklm olcak mi.
Evet cnmcimlar bnm bat 25nde .yavastan belim agrimya basladi sanki. Bugun bi halszlik var ustumde. Goguslerim de bi iki gundur sanki yavastan dolgunlasio. Bati yaklasanlr sizde ne gibi belirtiler var. Paylasir misinz rica etsem
Yok kiiz gecmek bilmio bu gunlerDaha adet olmadın mı kız bende olmadım
Benim de 19 unda olmam gerekiyordu. Pazartesi günü işte devlet hastanesi nde öğleden sonra kan almıyorlar ben de özele gideceğim dua ediyorum zaten Yeni evliyiz ya borçlarımız da çok Allah’ım diyorum eğer hamile değilsem pazartesi gününe kadar adet olayım zaten paramız yok hastaneye gitmeme engel ol diyorumYok kiiz gecmek bilmio bu gunler25nde olmam gerekio. Insllh olmam
Sabahtan niye gidemiosn cnm ozel deilseBenim de 19 unda olmam gerekiyordu. Pazartesi günü işte devlet hastanesi nde öğleden sonra kan almıyorlar ben de özele gideceğim dua ediyorum zaten Yeni evliyiz ya borçlarımız da çok Allah’ım diyorum eğer hamile değilsem pazartesi gününe kadar adet olayım zaten paramız yok hastaneye gitmeme engel ol diyorum
Ya aslında özele de sabah gideceğim büyük ihtimal devlet hastanesine gittim geçen buradaki çok ilgisiz ve tiksindim eve geldim baştan aşağı kıyafetler hooop makineye bir de çok bekleniyor ama özelde 1 saate işim biterSabahtan niye gidemiosn cnm ozel deilse
Evwt nedense devlet hastnelri cok pisYa aslında özele de sabah gideceğim büyük ihtimal devlet hastanesine gittim geçen buradaki çok ilgisiz ve tiksindim eve geldim baştan aşağı kıyafetler hooop makineye bir de çok bekleniyor ama özelde 1 saate işim biter
İnşallah hayırlı haberler ile geliriz canım herkes pazartesini bekliyorEvwt nedense devlet hastnelri cok pisguya hastane ...
Insllh guzl haberler alirsn ya en az senn kadr istiorm ben de
Insllh cnm.İnşallah hayırlı haberler ile geliriz canım herkes pazartesini bekliyor
Kız heyecanlı mısınInsllh cnm.
Bende çok heyecanlıyım ben bugün ilk defa öğle uykusu uyudum 2 saat boyuncaEveeet
Sende durumlr nasil
Hadi yaaBende çok heyecanlıyım ben bugün ilk defa öğle uykusu uyudum 2 saat boyunca
Çok etkileniyoruz kiHadi yaaben de dun kendimi cok halsz hissediodum uyudum . Bugun de az once uydum bi ruya gordm .hoyrolsn gelinlik goymistm bebk patiklri falan filan vardi. Diger grupta anlttim bilincime ii islemis
Evet yaaÇok etkileniyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?