Cnm saglik bu hic erteleme korkma da . Allh korusun bisey varsa da basinda yakalrsn tedavi olursn. Belki yine yumurtlamissindr sen bilmioncan09e F Fatma KTL sizi hazır uyanık bulmuşken aslında niye korktuğumu söyledim. Belki görmüşsünüzdür.Benim adetim 1 Haziran’da başladı(aslında 32inde lekelenme ile başladı. Onun için ben onu başlangıç sayıyorum, 1ini uygulama.)8-14 yumurtlama haftasıydı. 17sinde normal şeffaf akıntı içinde kahverengi leke vardı. Bir kere, bir orta boy damla. Bir arkadaş da belki kisttir dedi burdan forumdan. Sanırım bununla yüzleşmek istemiyorum
Ne demişler gelmemiş adetten Ümit kesilmezSelam Fatmacim.
Hayirli olsun konun.
Erken gebelik yaptim ben bugun dabiysi de negatif
Bat 25 Haziran
can09e F Fatma KTL sizi hazır uyanık bulmuşken aslında niye korktuğumu söyleyim. Belki görmüşsünüzdür.Benim adetim 1 Haziran’da başladı(aslında 31inde lekelenme ile başladı. Onun için ben onu başlangıç sayıyorum, 1ini uygulama.)8-14 yumurtlama haftasıydı. 17sinde normal şeffaf akıntı içinde kahverengi leke vardı. Bir kere, bir orta boy damla. Bir arkadaş da belki kisttir dedi burdan forumdan. Sanırım bununla yüzleşmek istemiyorum
Aynen ole vallaNe demişler gelmemiş adetten Ümit kesilmez
Ya ben bu yumurtlama lekelenmesini ilk kez şubatta yaşadım. Benim döngü 26 günde bir. 13ü pik yaptığı gündü(yumurtlama günü)11 ve 13 14 ü değerlendirdik biz. İlk etapta baya ümitlendim 11inde tuttuysa yerleşmedir bu dedim kendi kendime belki. 5-10 gün sonra diyordu bir doktor. Ama bir kere bir damla olunca, bi de adete değil yumurtlamaya yakın olunca ümidimi kaybettim biraz. Kısmet bakalım yeni sloganımız belli gelmemiş adetten ümit kesilmezNeden kist oluyo anlamadımm bariz yum.lekelenmesi gibi yaa.. aynı gibiyiz ama senin döngü kısa galiba benim de bat 28
Yarın bekliyorum erken testiniYa ben bu yumurtlama lekelenmesini ilk kez şubatta yaşadım. Benim döngü 26 günde bir. 13ü pik yaptığı gündü(yumurtlama günü)11 ve 13 14 ü değerlendirdik biz. İlk etapta baya ümitlendim 11inde tuttuysa yerleşmedir bu dedim kendi kendime belki. 5-10 gün sonra diyordu bir doktor. Ama bir kere bir damla olunca, bi de adete değil yumurtlamaya yakın olunca ümidimi kaybettim biraz. Kısmet bakalım yeni sloganımız belli gelmemiş adetten ümit kesilmez
Yapamadım bugün. Yarın yapayım artıkYarın bekliyorum erken testini
Gün içinde bile yapabilirsin kaçırmış değilsin.. hadi inşallah vardır bebiş.Yapamadım bugün. Yarın yapayım artık
Yaptım. NegatifGün içinde bile yapabilirsin kaçırmış değilsin.. hadi inşallah vardır bebiş.
olsun sıkma canını şimdi önümüzdeki aya odaklanalımmYaptım. Negatif
Bakalim. Sen ne alemdesin?olsun sıkma canını şimdi önümüzdeki aya odaklanalımm
canım benim 3 gün kaldı bata var m ı yok mu görücez bakalım :)Bakalim. Sen ne alemdesin?
Naptın canım?Merhaba kizlar
Baktim da konu acanlarin cogu gebe kaldi. Totem yapiorm baklm olcak mi.
Evet cnmcimlar bnm bat 25nde .yavastan belim agrimya basladi sanki. Bugun bi halszlik var ustumde. Goguslerim de bi iki gundur sanki yavastan dolgunlasio. Bati yaklasanlr sizde ne gibi belirtiler var. Paylasir misinz rica etsem
Bat ne zamandı sizin?Bende bir damla kahverengi akıntı geldi bakalım devamı gelmez inşallah hamileyimdir
Regl oldum cnm yaNaptın canım?
Sende durumlr nasilBat ne zamandı sizin?
Hayırlısı olsun üzülme. Bir sonraki aya inşallahRegl oldum cnm yasabahin korunde hem de. Cok sancim var
Ben de henüz birşey yok da gelir en geç yarına bence.Sende durumlr nasil
O kadr belirti var diodum hepsi fos ciktiBen de henüz birşey yok da gelir en geç yarına bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?