• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT a 2 gün kala😎

Valla ne belirtiler ne belirtiler çıktı bende geçen aylarda. 30 yaşıma kadar görmediğim şeylerdi hamileliğe yorum ama maalesef 🤷🏻‍♀️ Hiç belli olmuyor hem de ne olacağı nasıl olacağı
Vallhi yaa. Nolurdu bikac belirgin ayri belirtiler olaydi. Adeti de beklmek mesele 😒

Cano bizim lambadalarin arasi acildi azcik. Tabi Allah nasip ederse olur da, yumurtlamadan once cok sık, yumurtlama gunu olamadi, yumurtlama gecince yine sık.
E o da 12den vuramadi😅
Hayirlisi
Yine de belli olmaz du bakalım belki sonraki çalışmalar tutmuştur.. biz de o da yok pikten 3 gün önceydi sanırım bi de pik günü sanırım.. hayırlısı bekleyelim bakalım🤗

Vallhi yaa. Nolurdu bikac belirgin ayri belirtiler olaydi. Adeti de beklmek mesele 😒
Acaba yarın erken test mi yapsam🤔 t
Yok yok yapma tut kendini 😆 bosuna para verme. Simdi negatf ciksa umudun cok azalir. Normlini aliosan al 😁 bisy cikmaazsa erkn geblk testi olmadgi icin cok uzulmezsin
internetten sipariş vermiştim ya çekmecede hazır bekliyor beni 😁yarın sabahki moduma göre bi karar vereyim 😁

Yine de belli olmaz du bakalım belki sonraki çalışmalar tutmuştur.. biz de o da yok pikten 3 gün önceydi sanırım bi de pik günü sanırım.. hayırlısı bekleyelim bakalım🤗
Hah pik günü olmasi super iste.
Bizim adetten hemen sonra ve yumurtlama gununden sonraki gunler (app'te low chance of pregnancy zamani gosteriyordu) o zamanlar oldu.
Yuksek şans zamani olamadi😢
Vardir vakti zamani belki de..

Hah pik günü olmasi super iste.
Bizim adetten hemen sonra ve yumurtlama gununden sonraki gunler (app'te low chance of pregnancy zamani gosteriyordu) o zamanlar oldu.
Yuksek şans zamani olamadi😢
Vardir vakti zamani belki de..
Ayy inşallah ama daha önce de pik günü lambada oldu lakin görüldüğü üzere hala bekliyorum😆

Neden canim siz de biz gibi arayi fazla mi actiniz?🤗
Napalim hayirlisi hakkimizda
Bizim herif gec ve yorgun geliodu ayakta uyukluodu resmen 😁 ben niyetleniodum yapmamiz gerk diodum bana misin demiodu yorgun oldgu icin. Yani yumurtlma haftasnda bi kere yaptik 3 4 gun sonra tekrr yaptk. Artk tutrsaa kismeti varmis dicem

can09e can09e F Fatma KTL sizi hazır uyanık bulmuşken aslında niye korktuğumu söyleyim. Belki görmüşsünüzdür.Benim adetim 1 Haziran’da başladı(aslında 31inde lekelenme ile başladı. Onun için ben onu başlangıç sayıyorum, 1ini uygulama.)8-14 yumurtlama haftasıydı. 17sinde normal şeffaf akıntı içinde kahverengi leke vardı. Bir kere, bir orta boy damla. Bir arkadaş da belki kisttir dedi burdan forumdan. Sanırım bununla yüzleşmek istemiyorum 🙄

Back