BAT 4 GÜN

Yaa o durum bende de var ama aşırı üşüyorum niyeyse hatta garip ama sonra da bi anda yanıyorum böyle değişik
Bugün test yapıyor muyuzzz BAT günümüz

çok riskli öyle gidilir miiii
sen bugün al fazlaca test mümkünse aynı marka olsun bence takibi daha kolay oluyor çizginin

Yaa o durum bende de var ama aşırı üşüyorum niyeyse hatta garip ama sonra da bi anda yanıyorum böyle değişik
Bugün test yapıyor muyuzzz BAT günümüz
senin ilk gebeliğindede olmuşmuydu üşüme ben bir kere kimyasal geçmiştim ya onda sıcak basması olmuştu böyle üşümemiştim evetttt test yapıyoruz tabikiii hatta benim aklımda tekrar kan versemmi diye tilkiler dolaşıyor artışa bakayım diye

Evet sen kan verip baksan iyi olur aslında her şey yolunda mı diye
Tamam birazdan paylaşırım buradan testin son halini
İlk gebeliğimde üşüme olayını hatırlamıyorum ama bu sefer gerçekten çok üşüyorum, normalde sıcak basar derler ama yok yani

Eki Görüntüle 3505991
Testim burada normalde bence fotoğraftan bir tık daha belli oluyor çıplak gözle bakılınca
Sizin nasıl?
Bende boyle öğrendim ve az önce bununla alakalı konu açtım dedim ki herkes bu testi alsın kimse farklı bir test almasın hayal kırıklığına Uğramayın diye ben bunla çok silik gördüm betam 15di ve bir gün bekledim ertesi günü tekrar bir kasette saldırdım çünkü elimde kalmamıştı artık bu markadan ve anında çıktı kan verdim 30 la öğrendim elinde bir tane daha varsa mutlaka yap yoksa koşa koşa eczaneye git kaset test al çok nadiren yanılan bir test bu markaya cok güvenıyorum heycan yaptım suan

Karnından gurultu sesi geliyormu peki benim bugün aşırı ses geliyor normalde adet olmadan önce gelirdi korkuyorum

Çok teşekkür ederim çokkk bence acele etme bugün test al rahat rahat yaparsın
Ya sabaha kadar soğuk terler döktüm ondan mı bilmiyorum ateşim 36.5 çıktı sabah vücut ısım düşmüş adet olacağım galiba kullandığım programa adet ısısını 36.3 gösteriyor gerçi ama modum düştü. Ama inanılmaz sağlı sollu kasık ağrıları yaşadım Bir de göğüslerimin uçlarına kadar acıdı vücut ısım yüksek yumurtlama olmaz diyordum tekrar mı yumurtladım bilmiyorum Yani bunun için de gebelik oluşmaması lazım kafam aşırı karıştı test yapasın gelmiyor artık

Sen yumurtlamanı takip ettinmi vücut ısısına bakma canım benim koltukaltından 36 çıkıyor yükselme yok hatta düşüş var ben inanmıyorum böyle şeylere

Karnından gurultu sesi geliyormu peki benim bugün aşırı ses geliyor normalde adet olmadan önce gelirdi korkuyorum
ya geliyor ama hamileyken de çok geliyordu bende
Sanırım sık acıkmaya başladık ondan mı anlamadım ama mesela bir şey de yemeyi canım istemiyor normalde çok sevdiğim şeyleri bile düşününce yiyesim gelmiyor
Bu arada son durum böyle bende daha belirgin olmasını beklerdim ama sanırım laboquick hassasiyet konusunda garantici yaklaşıyor

Yani işte bu gebelik ve adet belirtileri aslında o kadar benzer ki
Mesela normalde regl öncesi ben göğüs hassasiyeti aşırı yaşardım bu ay baktım tamam yine var ama çok az

Sen yumurtlamanı takip ettinmi vücut ısısına bakma canım benim koltukaltından 36 çıkıyor yükselme yok hatta düşüş var ben inanmıyorum böyle şeylere
Kızım da düşmedi düşüş fazla oldu ama tabi ettim tabii ki Ben 6 yıldır maşallah deyim yumurtlama günümü kendim anlıyorum akıntı kasıp batmaları bel ağrısı bacak ağrısı ve meme ucu hassasiyeti. 7 Kasım'da yumurtladım bak canım tablom şu şekilde. Bu ay şu programı denemek istedim arkadaşım ovulasyon testi al diyor ama ben vücut ısısı ile de bakınca anladığım için gerek görmüyordum ama adet olacağım gün ısım düşer o yüzden modum düştü. Çok uzun yazdım kusura bakma ama deli gibi sabaha kadar göğüs ağrısı yaşadım tekrar yumurtlama ihtimaline karşı gece de değerlendirmedik bugün eşim üç buçukta gelecek bari değerlendireyim adet olmazsam benim ablam adete 2kala tekrar yumurtlayarak hamile kaldı

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-22-09-46-24-324_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 8
Aa çok düşük bir ihtimal ama işte bu bebekler gelmek istedikleri zaman bir şekilde oluyorlar ya açıkçası ben de evet hep öyle anlıyorum çok şükür güzel bir şey bebiş isteyince
Benim de geçen ay ısım düşünce gebelik testim negatif çıkmıştı ama yani işte ben pek düzenli ölçmedim bu ay
Ovulasyon testi öneririm aslında evet yani ben de hiç yapmadım ama yapılabilir ya kolaylaştırıcı bir şey

Maalesef bazen insan modu olmadığında bile eşine yaklaşmak zorunda kalıyor o dönemde iyi ovu testi. son aylarda bazen 18 gün bazen 16 gün yumurtladım bu ay çok erken oldu çok umutlanmıştım ama misafirlerimizle bizbize gap turu yapınca bende ne enerji kaldı ne istek. Üstüne bir de kediş tırmalamaaından yedıgm aşılar. Onun psikolojisi anlatamam hep dua ettim Allah'ım dedim ne olur kuduz olmayayım Yeter ki elimdeki yavrumun değerini daha da bileceğim olmayana üzülmeyeceğim diye bu bana kulağıma küpe olsun şu anda da

Bu arda cranberrycan normalde ısım düşünce adet olmam lazım ama hala olmadım gelip gidip bakıyorum lavaboda ya şaka gibi neyse bakalım ikiye kadar olmazsam test alacağım eve dönerken

Ben şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzıma benşm testimde böyle bugün

Eklentiler

• IMG_8714.jpeg
    166,5 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…