BAT 4 GÜN

Bence hiç öyle düşünme modun yoksa olmaz zaten üzülecek bir şey yok doğal yollarla hamile kalabilen birisin mutlaka 2. Gelecektir

Ben şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzıma
Oo seninki bayağı belirgin inşallah çok sağlıklı geçer hamileliğimiz
canımmm inşallahh tek umudum bu inşallah sağ salim bebişlerimize kavuşuruz ben ilk kez anne olacağım Allah nasip ederse o yuzden hem çok heyecanlıyım bi o kadar da çok tedirginim

Bu arada testlerin hcg algılamalarına göredir o renk

Bence hiç öyle düşünme modun yoksa olmaz zaten üzülecek bir şey yok doğal yollarla hamile kalabilen birisin mutlaka 2. Gelecektir
Yani öyle tabii ama çok uzun zaman oldu 2018'de hamile kalmıştım. Üstünden çok sular aktı şu anda bende hormonlar düzgün görünüyor ama tüp eşimin spermi falan bilinmiyor. Birkaç ay ara verirsem daha sonrasında tüplere baktırarak başlayacağım Bu yolculuğa yeniden sizler de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ilk bebek galiba

Kızlar ben adet oldum sanırım lekem gelmeye başladı cranberrycan turuncusev
Yaa kanamanın rengi önemli bak parlak kırmızı değilse belli olmaz :)

Ya her hamilelik çok başka herhalde baksana ben ilkinde bu kadar heyecanlı mıydım bilmiyorum yani 1 kere test yapmıştım ama bunda sürekli test yaptık burada da paylaştım falan ayrı bir duygu ya bir de şimdi süreci bildiğimden galiba sabırsızlık oluyor

Doğru söylüyosun haklısın peki biz şimdi ne zaman gitsek keseyi görürüz tahmini

Doğru söylüyosun haklısın peki biz şimdi ne zaman gitsek keseyi görürüz tahmini
6. Hafta ideal bence hem keseyi görebiliyorlar hem de kalp atışını duyma ihtimalimiz olur
Ama ben şunu hatırlıyorum ilk gebeliğimde doktor 8. Hafta bitene kadar ilişkiye girmekten sakının demişti de o konu nasıl acaba her doktorun görüşü de farklıdır muhtemelen

Parlaga döndu canım. Biraz modum düştü kimyasal mı diye canm skkın okdr net silikti ki. Ama buay bu defteri kapadım 5aydır canm skıldı olmamasına eşim de diyor ki ovulasyon testi alalım cunku sürekli ılskı yapmak zorunda olmak da bazen geriyor ya. Beni ikna etmeye çalışıyor spora baslayacaktım

Bence de bu ay ovulasyon testi deneyin ya ayrıca tadını çıkarın sürekli ilişki kimse yapamaz zaten doktorlar da çocuk isteyen çiftlere 2 günde bir öneriyor yumurtlama döneminde
Çünkü her gün olursa sperm kalitesi düşüyor

Kızlar merhaba benimde 19 kasımda yumurtlama oldu. İlk gebeliğim ocak ayında olmuştu talihsizlik düşük ile sonuçlandı. Sonra hep bir umut kendimiz denedik olmadı temmuz ayında hormonlarım kötü çıktı derken devlet hastanesi ilgisizliği ile biraz ara verip Eylül ayında özele gittim. Rahmimin kürtaj işleminde yırtıldığını öğrendim pcos olduğumu öğrendim derken bir kaç tedavi ile şükür düzeldi sonrasında yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay da negatif sonuçlandı. Sonrasında bu ay kendiliğinden bir anda yumurtlama gördüm öylesine bir ovülasyon yapayım derken regl bitimi 3. Günümdü. Şimdi erken fakat çok heycanlıyım:) dua etmenizi istiyorum. Rabbim isteyen herkese versin. Buraya bende pozitif bir habere vermeyi çok istiyorum. Birde bacak ve kasık ağrım var biraz. Ama regl olacağım zaman da yaşıyordum bunları.

Eklentiler

• 1000029818.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 2
Ben uzunca bir süre ilişkiden sakınmak istiyorum yapıcak bişey yok 6 hafta geç değilmi yaaa daha iki haftamız var

Şu 5 ayda herseyı denedim hahaah 1,2 ay erken yumurtladım denk gelmedi aslnda uzun zman olmadı ama 3,4 kg eksiğim var fıtness a gitmek istiyorum fitness ile de gebelik planlaması olmaz ki. Agırlıklar artıyor gitgide çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…