- 17 Ocak 2018
- 10.284
- 9.804
-
- Konu Sahibi cranberrycan
Ben de çok açım gerçi ben hep açım kilo almaya çalıştığım içinBen şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzımabenşm testimde böyle bugün
Bence hiç öyle düşünme modun yoksa olmaz zatenMaalesef bazen insan modu olmadığında bile eşine yaklaşmak zorunda kalıyor o dönemde iyi ovu testi. son aylarda bazen 18 gün bazen 16 gün yumurtladım bu ay çok erken oldu çok umutlanmıştım ama misafirlerimizle bizbize gap turu yapınca bende ne enerji kaldı ne istek. Üstüne bir de kediş tırmalamaaından yedıgm aşılar. Onun psikolojisi anlatamamhep dua ettim Allah'ım dedim ne olur kuduz olmayayım Yeter ki elimdeki yavrumun değerini daha da bileceğim olmayana üzülmeyeceğim diye bu bana kulağıma küpe olsun şu anda da
Evet işte bir verirsem 2. Mecbur çünkü içim içimi yer artıyor mu sağlıklı mı diyeHakinda haiyirlisi
Kan verdiginde iki kere ver artis varmi diye
Oo seninki bayağı belirginBen şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzımabenşm testimde böyle bugün
Ben şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzımaya geliyor ama hamileyken de çok geliyordu bende
Sanırım sık acıkmaya başladık ondan mı anlamadım ama mesela bir şey de yemeyi canım istemiyor normalde çok sevdiğim şeyleri bile düşününce yiyesim gelmiyor
Bu arada son durum böyle bende daha belirgin olmasını beklerdim ama sanırım laboquick hassasiyet konusunda garantici yaklaşıyor
Eki Görüntüle 3507851
canımmm inşallahh tek umudum bu inşallah sağ salim bebişlerimize kavuşuruz ben ilk kez anne olacağım Allah nasip ederse o yuzden hem çok heyecanlıyım bi o kadar da çok tedirginimOo seninki bayağı belirgininşallah çok sağlıklı geçer hamileliğimiz
Bu arada testlerin hcg algılamalarına göredir o renkBen şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzıma
canımmm inşallahh tek umudum bu inşallah sağ salim bebişlerimize kavuşuruz ben ilk kez anne olacağım Allah nasip ederse o yuzden hem çok heyecanlıyım bi o kadar da çok tedirginim
Yani öyle tabii ama çok uzun zaman oldu 2018'de hamile kalmıştım. Üstünden çok sular aktı şu anda bende hormonlar düzgün görünüyor ama tüp eşimin spermi falan bilinmiyor. Birkaç ay ara verirsem daha sonrasında tüplere baktırarak başlayacağım Bu yolculuğa yenidenBence hiç öyle düşünme modun yoksa olmaz zatenüzülecek bir şey yok doğal yollarla hamile kalabilen birisin mutlaka 2. Gelecektir
Ayyy durt ya bende öyle sanmıştım ama devamı gelmedi belki benimki gibi yerleşme kanamasıdır
Yaa kanamanın rengi önemli bak parlak kırmızı değilse belli olmaz :)
Ya her hamilelik çok başka herhalde baksana ben ilkinde bu kadar heyecanlı mıydım bilmiyorumBen şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzıma
canımmm inşallahh tek umudum bu inşallah sağ salim bebişlerimize kavuşuruz ben ilk kez anne olacağım Allah nasip ederse o yuzden hem çok heyecanlıyım bi o kadar da çok tedirginim
Doğru söylüyosun haklısınYaa kanamanın rengi önemli bak parlak kırmızı değilse belli olmaz :)
Ya her hamilelik çok başka herhalde baksana ben ilkinde bu kadar heyecanlı mıydım bilmiyorumyani 1 kere test yapmıştım ama bunda sürekli test yaptık burada da paylaştım falan ayrı bir duygu ya bir de şimdi süreci bildiğimden galiba sabırsızlık oluyor
6. Hafta ideal bence hem keseyi görebiliyorlar hem de kalp atışını duyma ihtimalimiz olurDoğru söylüyosun haklısınpeki biz şimdi ne zaman gitsek keseyi görürüz tahmini
Parlaga döndu canım. Biraz modum düştü kimyasal mı diye canm skkın okdr net silikti ki. Ama buay bu defteri kapadım 5aydır canm skıldı olmamasınaYaa kanamanın rengi önemli bak parlak kırmızı değilse belli olmaz :)
Ya her hamilelik çok başka herhalde baksana ben ilkinde bu kadar heyecanlı mıydım bilmiyorumyani 1 kere test yapmıştım ama bunda sürekli test yaptık burada da paylaştım falan ayrı bir duygu ya bir de şimdi süreci bildiğimden galiba sabırsızlık oluyor
Bence de bu ay ovulasyon testi deneyin ya ayrıca tadını çıkarınParlaga döndu canım. Biraz modum düştü kimyasal mı diye canm skkın okdr net silikti ki. Ama buay bu defteri kapadım 5aydır canm skıldı olmamasınaeşim de diyor ki ovulasyon testi alalım cunku sürekli ılskı yapmak zorunda olmak da bazen geriyor ya. Beni ikna etmeye çalışıyor spora baslayacaktım
Ben uzunca bir süre ilişkiden sakınmak istiyorum yapıcak bişey yok6. Hafta ideal bence hem keseyi görebiliyorlar hem de kalp atışını duyma ihtimalimiz olur
Ama ben şunu hatırlıyorum ilk gebeliğimde doktor 8. Hafta bitene kadar ilişkiye girmekten sakının demişti de o konu nasıl acabaher doktorun görüşü de farklıdır muhtemelen
Şu 5 ayda herseyı denedim hahaah 1,2 ay erken yumurtladım denk gelmedi aslnda uzun zman olmadı ama 3,4 kg eksiğim var fıtness a gitmek istiyorum fitness ile de gebelik planlaması olmaz ki. Agırlıklar artıyor gitgide çünküBence de bu ay ovulasyon testi deneyin ya ayrıca tadını çıkarınsürekli ilişki kimse yapamaz zaten doktorlar da çocuk isteyen çiftlere 2 günde bir öneriyor yumurtlama döneminde
Çünkü her gün olursa sperm kalitesi düşüyor