BAT 4 GÜN

Seninde mi vücut ısın 36.8 ? Benim neden düşük acaba
bence de senin normalde 36 falandır fark etmemiş olabilirsin zaten çok az değişiyor ya 0.2-0.5 kadar falan
Bence aşılardan dolayı hiçbir şey olmaz çünkü zaten hamilelikte de aşı yapıyorlar ki tetanoz falan oluyoruz, kaldı ki mesela ben pandemide yaşamıştım ilk gebeliğimi yani maalesef sinovac bile olmuştum ya 2 doz , hem zaten şu an daha plesanta bile yoktur daha yediklerimiz içtiklermiz bile onlara gitmemiş olabilir aşı hiç sıkıntı olmaz

Ay inşallah benm kocişimin kuzenive eşini 4 şehir gezdirdik mafoldum mafff. Kızım da perişan oldu yollarda okdr kendime dıkkat etmem gereken zamand bitap oldum ustune suan da 2 gundur deli gb nezleyim burnum şırıl şırıl akıyor aşıların ağrısı halsızlıgı bugun 2.doz kuduz aşımı oldum yarın adet günüm umarm aşılardan gecıkmez tribe girmem boşa

Boşu boşuna endişelendim bak benim az önceki testim

Eklentiler

• image.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 35
öyle denk gelir bazen ya aslında ben de bu ay hiç dikkat etmedim ama doğmak isteyen doğuyor ya çok da elimizde değil bazı şeyler
sen sabah bi yap gebelik testi varsa koyulaşır ama ilk idrarla yap o önemli

Ben yarın yapmıcam adet günü tekrar yapıcam baktım yine koyulaşıyor 3 gün sonra falan yine kan vericem beraber yapalım her aşamayı
bence de artık her şeyde haberleşerek devam bakalım
Ben de yarın yapmayacağım , gecikmeden sonraya kalır 6. Haftayla gideyim diyorum ya direkt kalp atışlarını duyma ihtimali oluyor o zaman ama belki acilde bi kan verip beta değerine bakarım 1 kere
Öyle oluyor değil mi sen acilden mi kan verdin

öyle denk gelir bazen ya aslında ben de bu ay hiç dikkat etmedim ama doğmak isteyen doğuyor ya çok da elimizde değil bazı şeyler
sen sabah bi yap gebelik testi varsa koyulaşır ama ilk idrarla yap o önemli
Yapmamak ıcım almadım test ama yarın adet olmazsam kızımı okula goturunce öğlen. Alacağım test 2,3 tane genelde öğlene dek oluyorum

Canım ben direk özel hastaneye gittim sabah erkenden işe gitmeden. Tahlil vermek istiyorum dedim verdim çıktım devlete gitmedim özelde hemen alıyorlar bence gecikmenin 4.günü kan ver bi değerine bak . Hala inanamıyorum seninle herşeyimiz aynı resmen

Yaa gerçekten ben de inanamıyorum bugün pek bakamadım buralara merak ettim
Bugün aşırı bulantım oldu ya daha şimdiden

Alıp bakabildin mi son durumun nasıl
Merhaba canım gecıkme olsun diye bekledim. Adet olmadım yarın alacağım bugun daha iyiydim ama evden cıkmadım. 2 gün öncekı Testim hala silikpozitif bakıyor bana ya yarın alacagım. Belirtiler arttı. Meme ucum agrıyor gerıldı. Sıcak sıcak akıntım. Cok aksam ustunden beri kokusuz. Sol ve sağ kasıkta aşırı agrı sankı yumurtlama olcak gibi. Ona şaşırdım bel ağrım da var. Aynı anda göğüste de agrı yanma giriyor. Kasıklardaki agrılar tatlı tatlı minik.:) ısım düşük olsa dıcem kı yumurtlıyorum yine o derece istek degeldi kocişime karşı hahha

bizi bu dönemde hormonlarımız yönetiyor gerçektennn
Çok merak ettim sabah alıp yaparsan bizimle de paylaş mutlaka

bizi bu dönemde hormonlarımız yönetiyor gerçektennn
Çok merak ettim sabah alıp yaparsan bizimle de paylaş mutlaka
Paylaşacagımm tabiki ama gerçekten kızımdaki belirtileri unutmuşum. Sağlı sollu yumurtlama agrısı ceken var mı böyle acaba. Geciktim de çok ilginc arda rahme de sancı giriyor

Yaa gerçekten ben de inanamıyorum bugün pek bakamadım buralara merak ettim
Bugün aşırı bulantım oldu ya daha şimdiden
Canımm farkettim eksikliğini yaşadım ya ben bugün çok üşüyorum aşırı üşüyorum normalmi acaba bende mide bulantısı hiç yok ağrı yok sadece bacağım çekiliyo gibi hafif o kadar bide tırnaklarımın hemen hepsi kırıldı neden acaba

Canım sen kesin hamilesin öyle hissediyorum

Canım sen kesin hamilesin öyle hissediyorum
Ağzın bal damlıyorr ya. Umudum gitmişti yanı hc umut etmedm bu ay yaşadklarım aşılar hastalık vs ama bugun olmamam ve şu belirtiler bana da acaba mı dedirtmeye basladı. Gazım da çok afedersin. Peki senin belirtilerin nedir

Benim geçen hafta çok gazım oldu. Şuan yok kabız olmadım. Normalim bi belirtim yok aslında. Adete 3 kala yerleşme kanaması yaşadım sanırım hatta adet oldum sandım eşime bile söyledim çok üzülmüştük burayada yazdım. Devamı gelmedi zaten sabahına kan verdim beta 60 çıktı . Ağrım sızım yok yani göğüslerim ara ara sızlıyor o kadar

Ya Ben birkaç gündür buraya yazdığım için fark etmedim o yorumu sanırım ne kadar güzel üzüntü üstüne aniden şok olmuşsunuzdur sağlıkla kucağına da al inşallah. Göğüste çok ağrı Ben de yaşamıyorum arada gelen ani sızılar işte aslında aklıma bir şeyler geliyor da acaba diyorum eşim uyuduğunda gitsem mi nöbetçi eczaneden almaya. Yanında olmadığımı fark etmeyebilir derin uyurken fakat kızım uyanırsa evde olmadığımı anlarlar ve endişe edebilir uyanmayacaklarını bilsem gider alırdım nöbetçi eczane bakıp

Çok teşekkür ederim çokkk bence acele etme bugün test al rahat rahat yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…