- 17 Ocak 2018
- 10.288
- 9.807
-
- Konu Sahibi cranberrycan
Ben şuan folik asit kullanmıyorum doktora gitmeden bişey kullanmak istemiyorum
Ben ovülasyon testi kullandım ovülasyondan dört gün önce ovülasyon günğ ve çatlama günü ilişki oldu ve tuttu çok şükür ben inanıyorum sende bu yık bitmeden hamile kalacaksınKızlar Bu arada ben kasımdakı yumurtlama haftasında rüya gördüm ve rüyamda birisi bana bu yıl hamile kalacaksın diyordu uyanınca eşime danıştım Bu yıl derken sence bir yılımı kastetti ocağğa kadar mı O da diyor ki Bence ocağa kadarve bunu kullanarak şimdi bana lütfen aralıkta da deneyelim diyor. Ovulasyon testine gerek yok stres yapıyor seni dıyen adam şimdi alalım ovulasyon kullan diyor ahhaha belki Rüyan bir habercidir diyor aklımı kurcaladı epey. fitness a bugun kaydolcaktm ödeme vs yaparsam gerı alamaam aşırı kafam karısıkkk
Benim 25 ekim son sat ben cuma izinliyim o yuzden eğer cumaya kadar sağ salim atlatırsam bu günleri cuma gitmeyi düşünüyorumYaa evet çoksağlıklı gebeliklerde ilişki hiç sakıncalı değil zaten
Sadece şu an doktora gitmediğimiz için nasıl bir gebelik olduğunu bilmiyoruz
Bu arada uygulama bugün 4+4 olarak gösteriyor benim son adet tarihim 23 ekimdi
Önümüzdeki cumartesiden itibaren de ilk doktor muayenesini önermiş cumartesi gider miyiz
Ya Ne güzel konuşuyorsun motive ediyorsun teşekkür ederim yani bugün kararsızım belki de aralıkta da denerim. Yalnız ben ovulasyonumu anlıyorum ve o haftayı verimli değerlendirdim en azından Kasım ayında bayağı. Eşime pek gerek yok diyorum aslında ama ekstra fazla ilişki olup olmaması açısından güzel belki de şans vermek lazımBen ovülasyon testi kullandım ovülasyondan dört gün önce ovülasyon günğ ve çatlama günü ilişki oldu ve tuttu çok şükür ben inanıyorum sende bu yık bitmeden hamile kalacaksın
Rüyalar bence de haberci ya bu ay bi dene mutlakaKızlar Bu arada ben kasımdakı yumurtlama haftasında rüya gördüm ve rüyamda birisi bana bu yıl hamile kalacaksın diyordu uyanınca eşime danıştım Bu yıl derken sence bir yılımı kastetti ocağğa kadar mı O da diyor ki Bence ocağa kadarve bunu kullanarak şimdi bana lütfen aralıkta da deneyelim diyor. Ovulasyon testine gerek yok stres yapıyor seni dıyen adam şimdi alalım ovulasyon kullan diyor ahhaha belki Rüyan bir habercidir diyor aklımı kurcaladı epey. fitness a bugun kaydolcaktm ödeme vs yaparsam gerı alamaam aşırı kafam karısıkkk
O zaman ben de mi cumaya alsam yer varsaBenim 25 ekim son sat ben cuma izinliyim o yuzden eğer cumaya kadar sağ salim atlatırsam bu günleri cuma gitmeyi düşünüyorum
Yaaa yerim ben o tohumlarıO zaman ben de mi cumaya alsam yer varsaaynı gün konuşuruz en azından
Ya bir de folik asit çok önemli bence ben ilk gebeliğimde de bunda da 3 ay kullandım
Şimdi de devam ediyorum solgar’ınkini kullanıyorum ben de ama muhtemelen doktora gidince doktor başka verir bulantılar için zencefilli B12li veriyorlardı
Bu arada hemen araştırdım bugün organ gelişim falan başlamış bile ya ufaktan , hücreler hızla birleşip gelişiyordurhaşhaş tohumu kadarlarmış
Ben özele giderim yaYaaa yerim ben o tohumlarıdoğru folik asit önemli ama doktorun verdiği önerdiği olsun isterim şuan herhangi bir bulantım yok hamile değil gibiyim zaten devlete mi gitsem özele mi ben ona karar veremiyorum