- 17 Kasım 2024
- 28
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi cranberrycan
Testinizi atabilirmisiniz benim testim de o marka çok çok silik çıktı.Selam kızlar
BAT 4 gün kala sabah laboquick test ile silik çizgiyi gördüm , yanıltır mı bilmiyorum..
Henüz pek bir belirtim de yok , sadece birkaç kere koku hassasiyeti ve bulantı yaşadım
Var mı böyle olan? Özellikle laboquick hakkında görüşlerinizi merak ediyorum yalancı pozitif oluyor mu?
Testinizi atabilirmisiniz benim testim de o marka çok çok silik çıktı.
Gecikme olmadan erkenden gitmeye korkuyorum çünkü bu sefer sürekli kanda da takibini yapmak gerekiyorCanım kan verirsen daha iyi olur
Bence gebesin aynu testi kullanıyorum bembeyaz cıkıyor gölge bile çıkmıyor bendeEki Görüntüle 3505991
Testim burada normalde bence fotoğraftan bir tık daha belli oluyor çıplak gözle bakılınca
Sizin nasıl?
Yaa hayırlı zamanda gelsinler , onlar daha iyi biliyor geleceği vakti :)Bence gebesin aynu testi kullanıyorum bembeyaz cıkıyor gölge bile çıkmıyor bende
Bence var hayırlı olsun benim çizgiden de koyuEki Görüntüle 3505991
Testim burada normalde bence fotoğraftan bir tık daha belli oluyor çıplak gözle bakılınca
Sizin nasıl?
Çok teşekkürler :) umarım sizin de vardır siz de tekrarlasanız aslında özellikle sabah ilk idrarlaBence var hayırlı olsun benim çizgiden de koyu
Bu sabah tekrarladım benim negatif maalesefÇok teşekkürler :) umarım sizin de vardır siz de tekrarlasanız aslında özellikle sabah ilk idrarla
Ben muhtemelen yarın ve BAT günü geçince yine tekrarlayacağım
Doktora en son gitmeyi düşünüyorum
Ben aynı şekilde 4 gün kala surelab ile öğrenmiştim laboquick ile aynı firma üretiyor çok düşük hcg'yi tespit etmişti güvenebilirsin kan ver mutlaka.Selam kızlar
BAT 4 gün kala sabah laboquick test ile silik çizgiyi gördüm , yanıltır mı bilmiyorum..
Henüz pek bir belirtim de yok , sadece birkaç kere koku hassasiyeti ve bulantı yaşadım
Var mı böyle olan? Özellikle laboquick hakkında görüşlerinizi merak ediyorum yalancı pozitif oluyor mu?
Ablam onla ogrenmisti ama regl gecince yapmisti oSelam kızlar
Test bozuk ya da hatali olursa evet yanlis cikabilir ama cok dusuk ihtimaldir laboquick iyi bir marka sen başkalarını düşünme artimed olsa neyse de :) sen yarin yine yap sabah ilk idrarlaYaa hayırlı zamanda gelsinler , onlar daha iyi biliyor geleceği vakti :)
Umarım vardır 2. Gebeliğim olacak ama her şey sıfırlanmış gibi :)
Laboquick çok iyi diye duydum ama işte emin de olamıyorum çünkü forumda böyle silik çıkıp olmayan o kadar çok olmuş ki
Hayırlısı olsun canım benim , önümüzdeki ayı daha iyi değerlendirirsin bu arada ben de geçen ay bekliyordum ama olmamıştıBu sabah tekrarladım benim negatif maalesef
Çok teşekkürler , reglim geçince kan testiyle sağlamlaştırıcam bakalım :)Ben aynı şekilde 4 gün kala surelab ile öğrenmiştim laboquick ile aynı firma üretiyor çok düşük hcg'yi tespit etmişti güvenebilirsin kan ver mutlaka.
Umarım her şey yolunda gider :) tekrar yapacağım paylaşırım sizlerle deTest bozuk ya da hatali olursa evet yanlis cikabilir ama cok dusuk ihtimaldir laboquick iyi bir marka sen başkalarını düşünme artimed olsa neyse de :) sen yarin yine yap sabah ilk idrarla
Daha silikti :) Sizin 50 üzeri çıkabilir bhcg hadi umarım güzel haberlerinizi alırızÇok teşekkürler , reglim geçince kan testiyle sağlamlaştırıcam bakalım :)
Sizin de bu kadar silik miydi 4 gün kala acaba?
Yaa umarımmmm çok sağ olDaha silikti :) Sizin 50 üzeri çıkabilir bhcg hadi umarım güzel haberlerinizi alırız