BAT 4 GÜN

cranberrycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
28
8
28
Selam kızlar
BAT 4 gün kala sabah laboquick test ile silik çizgiyi gördüm , yanıltır mı bilmiyorum..
Henüz pek bir belirtim de yok , sadece birkaç kere koku hassasiyeti ve bulantı yaşadım
Var mı böyle olan? Özellikle laboquick hakkında görüşlerinizi merak ediyorum yalancı pozitif oluyor mu?

Testinizi atabilirmisiniz benim testim de o marka çok çok silik çıktı.

Bence gebesin aynu testi kullanıyorum bembeyaz cıkıyor gölge bile çıkmıyor bende
Yaa hayırlı zamanda gelsinler , onlar daha iyi biliyor geleceği vakti :)
Umarım vardır 2. Gebeliğim olacak ama her şey sıfırlanmış gibi :)
Laboquick çok iyi diye duydum ama işte emin de olamıyorum çünkü forumda böyle silik çıkıp olmayan o kadar çok olmuş ki

Kızlarrr
Testi bu sabah testi tekrarladım ilk dakikalarda hemen beliriyor ama tam 10. Dkda çektim
Biraz fazla silik ama
BAT 3 bu arada :)

Ben aynı şekilde 4 gün kala surelab ile öğrenmiştim laboquick ile aynı firma üretiyor çok düşük hcg'yi tespit etmişti güvenebilirsin kan ver mutlaka.

Ablam onla ogrenmisti ama regl gecince yapmisti o

Test bozuk ya da hatali olursa evet yanlis cikabilir ama cok dusuk ihtimaldir laboquick iyi bir marka sen başkalarını düşünme artimed olsa neyse de :) sen yarin yine yap sabah ilk idrarla

Bu sabah tekrarladım benim negatif maalesef
Hayırlısı olsun canım benim , önümüzdeki ayı daha iyi değerlendirirsin bu arada ben de geçen ay bekliyordum ama olmamıştı
Bu ay kendimi hiç beklentiye sokmadım o yüzden
Tadını çıkaralım her anın :)
Güzel haberlerini bekliyorum birkaç aya

Ben aynı şekilde 4 gün kala surelab ile öğrenmiştim laboquick ile aynı firma üretiyor çok düşük hcg'yi tespit etmişti güvenebilirsin kan ver mutlaka.
Çok teşekkürler , reglim geçince kan testiyle sağlamlaştırıcam bakalım :)
Sizin de bu kadar silik miydi 4 gün kala acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…