BAT 4 GÜN

Maalesef bazen insan modu olmadığında bile eşine yaklaşmak zorunda kalıyor o dönemde iyi ovu testi. son aylarda bazen 18 gün bazen 16 gün yumurtladım bu ay çok erken oldu çok umutlanmıştım ama misafirlerimizle bizbize gap turu yapınca bende ne enerji kaldı ne istek. Üstüne bir de kediş tırmalamaaından yedıgm aşılar. Onun psikolojisi anlatamam 🤣 hep dua ettim Allah'ım dedim ne olur kuduz olmayayım Yeter ki elimdeki yavrumun değerini daha da bileceğim olmayana üzülmeyeceğim diye bu bana kulağıma küpe olsun şu anda da 😊😌
Bence hiç öyle düşünme modun yoksa olmaz zaten 😅 üzülecek bir şey yok doğal yollarla hamile kalabilen birisin mutlaka 2. Gelecektir 🥰

😅😂ya geliyor ama hamileyken de çok geliyordu bende
Sanırım sık acıkmaya başladık ondan mı anlamadım ama mesela bir şey de yemeyi canım istemiyor normalde çok sevdiğim şeyleri bile düşününce yiyesim gelmiyor
Bu arada son durum böyle bende daha belirgin olmasını beklerdim ama sanırım laboquick hassasiyet konusunda garantici yaklaşıyor 😅
Eki Görüntüle 3507851
Ben şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzıma 😍
Oo seninki bayağı belirgin 😍😍♥️ inşallah çok sağlıklı geçer hamileliğimiz 🥰
canımmm inşallahh tek umudum bu inşallah sağ salim bebişlerimize kavuşuruz ben ilk kez anne olacağım Allah nasip ederse o yuzden hem çok heyecanlıyım bi o kadar da çok tedirginim 💙

Ben şu iki gündür evet çok acıkıyorum dakika başı ağzıma bişey atıyorum ağzıma 😍

canımmm inşallahh tek umudum bu inşallah sağ salim bebişlerimize kavuşuruz ben ilk kez anne olacağım Allah nasip ederse o yuzden hem çok heyecanlıyım bi o kadar da çok tedirginim 💙
Bu arada testlerin hcg algılamalarına göredir o renk

Bence hiç öyle düşünme modun yoksa olmaz zaten 😅 üzülecek bir şey yok doğal yollarla hamile kalabilen birisin mutlaka 2. Gelecektir 🥰
Yani öyle tabii ama çok uzun zaman oldu 2018'de hamile kalmıştım. Üstünden çok sular aktı şu anda bende hormonlar düzgün görünüyor ama tüp eşimin spermi falan bilinmiyor. Birkaç ay ara verirsem daha sonrasında tüplere baktırarak başlayacağım Bu yolculuğa yeniden 😊 sizler de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ilk bebek galiba

X