BAT 4 GÜN

Bu arada evet haftaya cuma git gittiğin gibi keseyide görmüş olursun boşuna strese girmeye gerek yok benim testlerim normal olsaydı kan vermicektim
Ben de İstanbul’dayım :KK200: inşallah sorunsuz mükemmel bir hamilelik geçiririz
Evet bence de sen iyi yaptın kan verip kontrol ettirerek, ben de işte kanama falan olmazsa böyle devam 💕
Bu arada ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım belki iyi bir şey bile olabilir ya o 🥰 belki daha sağlam yerleşiyordur 💕
Sen tekrar gidip kan verirsen 2 gün sonra da değerini yaz olur mu 🙈 merak ediyorum

Ben de İstanbul’dayım :KK200: inşallah sorunsuz mükemmel bir hamilelik geçiririz
Evet bence de sen iyi yaptın kan verip kontrol ettirerek, ben de işte kanama falan olmazsa böyle devam 💕
Bu arada ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım belki iyi bir şey bile olabilir ya o 🥰 belki daha sağlam yerleşiyordur 💕
Sen tekrar gidip kan verirsen 2 gün sonra da değerini yaz olur mu 🙈 merak ediyorum
Ayyy senin çocuğun varmııı😍😍😍 inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallahhh🩷🩷

Eki Görüntüle 3505991
Testim burada normalde bence fotoğraftan bir tık daha belli oluyor çıplak gözle bakılınca
Sizin nasıl?
Benım de dün 2 günüm vardı başka bir marka bende de silik çıkardı ama ben başta acaba var mı diye düşünürken peteğe koyayım daha hızlı kurur dedim kuruyunca belirdi ama pişman oldum kuruma çizgisi mi diye

Eklentiler

• IMG-20241120-WA0063.jpeg
    IMG-20241120-WA0063.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20241119_214510.jpg
    IMG_20241119_214510.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 32
Evett 🥰🥰 çok sağ ol ya sağlıkla gelir inşallah aramıza
bu arada kasık ağrısı hissediyorum bayağı , sende var mı bir şey
Ay benim de kızım var aralıkta 6 yaşında olacak 1.sınıfa gidiyor 4-5 keredir deniyoruz benim de yarın adet günüm Ama dün silik çıktı yükledim bakar mısın. Heyecanlı tamir edebiliyorum Ben de olsun diye cirit atıyorm 5aydır😔🤣

İlk resimde değil ama ikinci resimde ben gördüm sanki
Evet daha da kurudu Çünkü ona da shop yapınca görünüyor ama benim hatam peteğe koymak oldu acaba da kaldığım için erken kurusun da öyle göreyim dedim şimdi kuruma çizgisi mi gerçek çizgimi emin değilim vücut ısım düşmedi yani 3 faz olarak düştü çıktı 36.8 hala yarın adet günüm sol yumurtalığım minik minik ağrıyor arada beyaz akıntı göğüslerim hassas ay bilmiyorum İnşallah vardır

Evet daha da kurudu Çünkü ona da shop yapınca görünüyor ama benim hatam peteğe koymak oldu acaba da kaldığım için erken kurusun da öyle göreyim dedim şimdi kuruma çizgisi mi gerçek çizgimi emin değilim vücut ısım düşmedi yani 3 faz olarak düştü çıktı 36.8 hala yarın adet günüm sol yumurtalığım minik minik ağrıyor arada beyaz akıntı göğüslerim hassas ay bilmiyorum İnşallah vardır
Benim vücut ısım 36 çıkıyor kanda gebelik gözüktü bence onunla alakası yok. Akıntımda yok. Sen bence bir kan ver için rahatlasın

Benım de dün 2 günüm vardı başka bir marka bende de silik çıkardı ama ben başta acaba var mı diye düşünürken peteğe koyayım daha hızlı kurur dedim kuruyunca belirdi ama pişman oldum kuruma çizgisi mi diye
Hmm ya bence sabah ilk idrarla tekrarlayın çünkü benim de ilk testte saatler sonra çıktı 6 gün kala
Ama rengi mesela soluk gri falan değil pembemsiydi ben ondan şüphelenmiştim
Renk önemli bu konuda bence

Bir de benim de vücut ısım 36.8
Eğer ki ısı takibi yapıyorsanız bu önemli bir işaret mesela

Hmm ya bence sabah ilk idrarla tekrarlayın çünkü benim de ilk testte saatler sonra çıktı 6 gün kala

Seninde mi vücut ısın 36.8 ? Benim neden düşük acaba 🥲

ısı takibimm 😌 düşmedi. Benm de 36.8 aslında renksiz diyemiyorum tam anlamıyla altına ışık tutunca da var ama Çok silik olduğu için anlayamıyor insan

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-20-09-29-23-761_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2024-11-20-09-29-23-761_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 23
Benim vücut ısım 36 çıkıyor kanda gebelik gözüktü bence onunla alakası yok. Akıntımda yok. Sen bence bir kan ver için rahatlasın
Demek ki normalde gebelikten önce ısınız daha düşükmüş yani alakası var olmaz olur mu yumurtlama bile olmazsa progesteron artmayacgu ıcın vücut soguk kalır ıyumurtlamadan sonra vücut ısısı artar 😌 ya da düşüş fazı olur benm adete 1 kala ısım 36.3 fln duser. Dilaltı kolaltı da 36 hatta kı. Bilimseldir🥰

Ben kan vermek istemiyorum bu ay bide kuduz asısı artı tetanoz oldum çok zor bi ay yasıyorum gezi ıcın gıttıgım sehırdekedi tırmaladı kaçtı 3gün snra aşıya karar verdım. Drlar inaktif aşı bsy olmaz gebelkte kan a bakalm dedi ama adetime 4 gun vardı ıstemedım aksi bıdurumda vicdan azabı cok yasardım dün de baktıgım ıcın kendime çokk kızdım Şimdi silik cıızgi yuzunden kanamam olursa kendıme kızacagm zor bı ay oldu aşı yorgunluk vs ,😔

X