- 22 Ağustos 2024
- 315
- 97
- 27
- Konu Sahibi cranberrycan
Özelde mi verdin devlette miYok canim daha cikmadi merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde mi verdin devlette miYok canim daha cikmadi merakla bekliyorum
Saglik ocagi yakin oldugu icin orda verdimÖzelde mi verdin devlette mi
Yarın çıkar o zaman sonucun neyse bekleyelim bakalımSaglik ocagi yakin oldugu icin orda verdim
Ben de İstanbul’dayım inşallah sorunsuz mükemmel bir hamilelik geçiririzBu arada evet haftaya cuma git gittiğin gibi keseyide görmüş olursun boşuna strese girmeye gerek yok benim testlerim normal olsaydı kan vermicektim
Ayyy senin çocuğun varmııı inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallahhhBen de İstanbul’dayım inşallah sorunsuz mükemmel bir hamilelik geçiririz
Evet bence de sen iyi yaptın kan verip kontrol ettirerek, ben de işte kanama falan olmazsa böyle devam
Bu arada ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım belki iyi bir şey bile olabilir ya o belki daha sağlam yerleşiyordur
Sen tekrar gidip kan verirsen 2 gün sonra da değerini yaz olur mu merak ediyorum
Yaa var çok şükür ama her şey sıfırlandı o kadar heyecanlıyım kiAyyy senin çocuğun varmııı inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallahhh
Kızın mı var yaniii bu ikinci mi olacak ? O kadar mutlu oldum ki senin içinYaa var çok şükür ama her şey sıfırlandı o kadar heyecanlıyım ki
Evett çok sağ ol ya sağlıkla gelir inşallah aramızaKızın mı var yaniii bu ikinci mi olacak ? O kadar mutlu oldum ki senin için
Yok canım ağrı hissetmiyorum ben sadece karnımda basınç gibi bişey hissediyorum sağlıkla gelsin inşallah minik kuşşşEvett çok sağ ol ya sağlıkla gelir inşallah aramıza
bu arada kasık ağrısı hissediyorum bayağı , sende var mı bir şey
Benım de dün 2 günüm vardı başka bir marka bende de silik çıkardı ama ben başta acaba var mı diye düşünürken peteğe koyayım daha hızlı kurur dedim kuruyunca belirdi ama pişman oldum kuruma çizgisi mi diyeEki Görüntüle 3505991
Testim burada normalde bence fotoğraftan bir tık daha belli oluyor çıplak gözle bakılınca
Sizin nasıl?
Ay benim de kızım var aralıkta 6 yaşında olacak 1.sınıfa gidiyor 4-5 keredir deniyoruz benim de yarın adet günüm Ama dün silik çıktı yükledim bakar mısın. Heyecanlı tamir edebiliyorum Ben de olsun diye cirit atıyorm 5aydırEvett çok sağ ol ya sağlıkla gelir inşallah aramıza
bu arada kasık ağrısı hissediyorum bayağı , sende var mı bir şey
İlk resimde değil ama ikinci resimde ben gördüm sankiBenım de dün 2 günüm vardı başka bir marka bende de silik çıkardı ama ben başta acaba var mı diye düşünürken peteğe koyayım daha hızlı kurur dedim kuruyunca belirdi ama pişman oldum kuruma çizgisi mi diye
Evet daha da kurudu Çünkü ona da shop yapınca görünüyor ama benim hatam peteğe koymak oldu acaba da kaldığım için erken kurusun da öyle göreyim dedim şimdi kuruma çizgisi mi gerçek çizgimi emin değilim vücut ısım düşmedi yani 3 faz olarak düştü çıktı 36.8 hala yarın adet günüm sol yumurtalığım minik minik ağrıyor arada beyaz akıntı göğüslerim hassas ay bilmiyorum İnşallah vardırİlk resimde değil ama ikinci resimde ben gördüm sanki
Benim vücut ısım 36 çıkıyor kanda gebelik gözüktü bence onunla alakası yok. Akıntımda yok. Sen bence bir kan ver için rahatlasınEvet daha da kurudu Çünkü ona da shop yapınca görünüyor ama benim hatam peteğe koymak oldu acaba da kaldığım için erken kurusun da öyle göreyim dedim şimdi kuruma çizgisi mi gerçek çizgimi emin değilim vücut ısım düşmedi yani 3 faz olarak düştü çıktı 36.8 hala yarın adet günüm sol yumurtalığım minik minik ağrıyor arada beyaz akıntı göğüslerim hassas ay bilmiyorum İnşallah vardır
Hmm ya bence sabah ilk idrarla tekrarlayın çünkü benim de ilk testte saatler sonra çıktı 6 gün kalaBenım de dün 2 günüm vardı başka bir marka bende de silik çıkardı ama ben başta acaba var mı diye düşünürken peteğe koyayım daha hızlı kurur dedim kuruyunca belirdi ama pişman oldum kuruma çizgisi mi diye
Seninde mi vücut ısın 36.8 ? Benim neden düşük acabaHmm ya bence sabah ilk idrarla tekrarlayın çünkü benim de ilk testte saatler sonra çıktı 6 gün kala
Ama rengi mesela soluk gri falan değil pembemsiydi ben ondan şüphelenmiştim
Renk önemli bu konuda bence
Bir de benim de vücut ısım 36.8
Eğer ki ısı takibi yapıyorsanız bu önemli bir işaret mesela
ısı takibimm düşmedi. Benm de 36.8 aslında renksiz diyemiyorum tam anlamıyla altına ışık tutunca da var ama Çok silik olduğu için anlayamıyor insanHmm ya bence sabah ilk idrarla tekrarlayın çünkü benim de ilk testte saatler sonra çıktı 6 gün kala
Ama rengi mesela soluk gri falan değil pembemsiydi ben ondan şüphelenmiştim
Renk önemli bu konuda bence
Bir de benim de vücut ısım 36.8
Eğer ki ısı takibi yapıyorsanız bu önemli bir işaret mesela
Demek ki normalde gebelikten önce ısınız daha düşükmüş yani alakası var olmaz olur mu yumurtlama bile olmazsa progesteron artmayacgu ıcın vücut soguk kalır ıyumurtlamadan sonra vücut ısısı artar ya da düşüş fazı olur benm adete 1 kala ısım 36.3 fln duser. Dilaltı kolaltı da 36 hatta kı. BilimseldirBenim vücut ısım 36 çıkıyor kanda gebelik gözüktü bence onunla alakası yok. Akıntımda yok. Sen bence bir kan ver için rahatlasın
Önceden mutlka sizin daha düşüktür anlamamıssınızdır. Dil altı bir ölcünSeninde mi vücut ısın 36.8 ? Benim neden düşük acaba
Ben kan vermek istemiyorum bu ay bide kuduz asısı artı tetanoz oldum çok zor bi ay yasıyorum gezi ıcın gıttıgım sehırdekedi tırmaladı kaçtı 3gün snra aşıya karar verdım. Drlar inaktif aşı bsy olmaz gebelkte kan a bakalm dedi ama adetime 4 gun vardı ıstemedım aksi bıdurumda vicdan azabı cok yasardım dün de baktıgım ıcın kendime çokk kızdım Şimdi silik cıızgi yuzunden kanamam olursa kendıme kızacagm zor bı ay oldu aşı yorgunluk vs ,Benim vücut ısım 36 çıkıyor kanda gebelik gözüktü bence onunla alakası yok. Akıntımda yok. Sen bence bir kan ver için rahatlasın