BAT 4 GÜN

Hiç sevinemiyorum içimde kötü bir his var testlerin git gide silikleşmesi hiç normal değil dimi
Yaa hayırlı olsun bence kötü düşünme stres olma huzurlu bir ortam sağlamaya çalış o sana tutunurken çok sevindim
hatta daha 2 gün kala değerin bile iyi geldi bana yani gecikmen olmadı bile daha öyle düşün

Evet değerim banada fena gelmedi değil stres olmuyorum şuan bekleyip göreceğim diyorum sadece kendi kendime inşallah bebeşşim tunuyordur

Evet değerim banada fena gelmedi değil stres olmuyorum şuan bekleyip göreceğim diyorum sadece kendi kendime inşallah bebeşşim tunuyordur
Tutunuyordur canım benim , yaa tam aynı günlerdeyiz seninle bu arada demek ki dün akşam yaşadığın da yerleşme kanamasıydı
Ben de kanama olmadığı sürece gitmeyeceğim iyice gecikmeyi bekleyeyim diyorum haftaya cuma falan giderim belki

Gerçekten öyle oldu aynı günlerde hamile kaldık inşallah ikimizinde sorunsuz olur ve aynı günlerde doğuma gideriz evet yaa dün bildiğin kahverengi akıntı geldi , bugün sabah da geldi ama daha devamı yok yerleşme kanaması olabileceğinden ablamda bahsetti

Bu arada evet haftaya cuma git gittiğin gibi keseyide görmüş olursun boşuna strese girmeye gerek yok benim testlerim normal olsaydı kan vermicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…