- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.781
- 528
- Konu Sahibi cranberrycan
-
Farklı markaların farklı hcg algılama seviyeleri var ondandır yaEvet hemen çıktı ikisi de alttaki dün akşam yaptığım ama daha koyu bugünkü biraz daha silik dün akşam yaptığım test bebe time bugün yaptığım test roll marka farkından dolayı çizgilerin renklerinin farklı olması normal mi
Yok kuzum konu açtım az önce lekelenmem var suan olmadı yine nasip değilmişFarklı markaların farklı hcg algılama seviyeleri var ondandır ya
Kahverengi lekelenme varken ben hemen negatif düşünmem ya du hele bi kırmızıya dönmemişYok kuzum konu açtım az önce lekelenmem var suan olmadı yine nasip değilmiş
İnşallah dediğin gibi olurKahverengi lekelenme varken ben hemen negatif düşünmem ya du hele bi kırmızıya dönmemiş
Aa ciddi misin ama belki yerleşme kanamasıdır ? Ayrıca bu kadar test yanıltabilir mi yaniBenim kahverengi lekelenmem başladı sanırım yine olmadı
Dün devamı gelmedi kesildi bakalım bekleyip görücez sanırımAa ciddi misin ama belki yerleşme kanamasıdır ? Ayrıca bu kadar test yanıltabilir mi yani
Günaydın testi tekrarlayabildiniz mi bu sabahDün devamı gelmedi kesildi bakalım bekleyip görücez sanırım
Günaydın evet tekrarladım canım . Hatta az önce kan verdim. Sonuç kimyasal bile olsa genetikte test yaptırabilmek için. İnşallah seninki gönlüne göre olur herseyGünaydın testi tekrarlayabildiniz mi bu sabah
Ben birazdan bakacağım çok heyecanlıyım
Bu arada beni haberdae et mutlakaGünaydın testi tekrarlayabildiniz mi bu sabah
Ben birazdan bakacağım çok heyecanlıyım
Çizgi iyice belirginleştiKızlar sonuclariniz ne oldu?
Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah gönlüne göre olsunGünaydın evet tekrarladım canım . Hatta az önce kan verdim. Sonuç kimyasal bile olsa genetikte test yaptırabilmek için. İnşallah seninki gönlüne göre olur hersey
Pembeleşme yok bak böyleBenim bugün 2 gün kala sabah yaptığım test burada
Eki Görüntüle 3506800
Çizgi iyice belirginleşti
Çok teşekkürler canım hepimizin inşallah gönlüne göre olsunsen bu sabah tekrarlayınca nasıldı testin?
Ya evet ama senin de gayet belirgin aslındaPembeleşme yok bak böyle
Bugün kan verdim hiç ümidim yok olduysa bile kimyasal olmuştur diye düşünüyorum bu da kimyasal olursa 2.kimyasalım olmuş olucak genetik test yaptıracağımYa evet ama senin de gayet belirgin aslındaen iyisi kan vermek , sen kan verince sonuçlarını bana söyler misin
Evet eğer tekrar yaşarsan mantıklıBugün kan verdim hiç ümidim yok olduysa bile kimyasal olmuştur diye düşünüyorum bu da kimyasal olursa 2.kimyasalım olmuş olucak genetik test yaptıracağım
İnşallah tek isteğim buEvet eğer tekrar yaşarsan mantıklı
Ama kötü düşünmeyelim ya inşallah normal gebeliktir
Bakarmısınız O OrangegreyskyEvet eğer tekrar yaşarsan mantıklı
Ama kötü düşünmeyelim ya inşallah normal gebeliktir
Ayy pozitif
Hiç sevinemiyorum içimde kötü bir his varAyy pozitif
Ama farklı marka yapmadı mıydın anamHiç sevinemiyorum içimde kötü bir his vartestlerin git gide silikleşmesi hiç normal değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?