Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.291 85.210 Dün 22:54 Konu Sahibi cranberrycan #61 turuncusev .!.: Evet hemen çıktı ikisi de alttaki dün akşam yaptığım ama daha koyu bugünkü biraz daha silik dün akşam yaptığım test bebe time bugün yaptığım test roll marka farkından dolayı çizgilerin renklerinin farklı olması normal mi Genişletmek için tıkla... Farklı markaların farklı hcg algılama seviyeleri var ondandır ya
turuncusev .!.: Evet hemen çıktı ikisi de alttaki dün akşam yaptığım ama daha koyu bugünkü biraz daha silik dün akşam yaptığım test bebe time bugün yaptığım test roll marka farkından dolayı çizgilerin renklerinin farklı olması normal mi Genişletmek için tıkla... Farklı markaların farklı hcg algılama seviyeleri var ondandır ya
turuncusev Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 250 64 27 Dün 22:55 Konu Sahibi cranberrycan #62 Orangegreysky .!.: Farklı markaların farklı hcg algılama seviyeleri var ondandır ya Genişletmek için tıkla... Yok kuzum konu açtım az önce lekelenmem var suan olmadı yine nasip değilmiş
Orangegreysky .!.: Farklı markaların farklı hcg algılama seviyeleri var ondandır ya Genişletmek için tıkla... Yok kuzum konu açtım az önce lekelenmem var suan olmadı yine nasip değilmiş
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.291 85.210 Dün 22:56 Konu Sahibi cranberrycan #63 turuncusev .!.: Yok kuzum konu açtım az önce lekelenmem var suan olmadı yine nasip değilmiş Genişletmek için tıkla... Kahverengi lekelenme varken ben hemen negatif düşünmem ya du hele bi kırmızıya dönmemiş
turuncusev .!.: Yok kuzum konu açtım az önce lekelenmem var suan olmadı yine nasip değilmiş Genişletmek için tıkla... Kahverengi lekelenme varken ben hemen negatif düşünmem ya du hele bi kırmızıya dönmemiş
turuncusev Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 250 64 27 Dün 22:57 Konu Sahibi cranberrycan #64 Orangegreysky .!.: Kahverengi lekelenme varken ben hemen negatif düşünmem ya du hele bi kırmızıya dönmemiş Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğin gibi olur
Orangegreysky .!.: Kahverengi lekelenme varken ben hemen negatif düşünmem ya du hele bi kırmızıya dönmemiş Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğin gibi olur
cranberrycan Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2024 31 9 28 Dün 23:50 Konu Sahibi cranberrycan #65 turuncusev .!.: Benim kahverengi lekelenmem başladı sanırım yine olmadı Genişletmek için tıkla... Aa ciddi misin ama belki yerleşme kanamasıdır ? Ayrıca bu kadar test yanıltabilir mi yani
turuncusev .!.: Benim kahverengi lekelenmem başladı sanırım yine olmadı Genişletmek için tıkla... Aa ciddi misin ama belki yerleşme kanamasıdır ? Ayrıca bu kadar test yanıltabilir mi yani