BAT 4 GÜN

Roll marka çok aşırı silik dimi daha önce bir kimyasalım var çok korkuyorum tekrar aynısı olur diye hiç belirtim de yok sağ kasık batmasından başka
Bence testi sabah tekrarlamak daha iyi bu arada benim de herhangi bir belirtim yok öyle
Birkaç gün önce koku hassasiyetim olmuştu onun haricinde bugün alt karın ağrısı yaşıyorum

Bence testi sabah tekrarlamak daha iyi bu arada benim de herhangi bir belirtim yok öyle
Birkaç gün önce koku hassasiyetim olmuştu onun haricinde bugün alt karın ağrısı yaşıyorum
Yarın sabah tekrarlayalım testleri elimde 8 tane test var adet günüme kadar her gün bir tane yapacağım . Dün akşam oncomed diye bi test yaptım onda daha belirgindi sanki çok korkuyorum tekrar kimyasal olacak diye

Benim adet olucakmış gibi bağırsaklarım çok hareketli normalde kabızlık oluyor diye biliyorum gebelikte ama bende şuan tam tersi Allah korusun çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan

Alttaki dün akşam yaptığım bebetime test üstteki bugün roll marka test sizce kimyasal mı yoksa testlerle alakalımı
Hmm ya bence markalar farklı ondan dolayı da silik çizginin derecesi farklı olabilir hemen kötüyü düşünmeyelim , bu arada o 2. Çizginin rengi de çok önemli ve de ne zaman çıktığı… mesela ben bat 6 gün kala days comfort yapmıştım, tam çöpe atacakken saatler sonra bir baktım çok hafif silik gördüm, sonra bat 4 ve 3 gün kala da işte tekrarladım (laboquick ile)
Bu arada kabızlık konusu bende var ama yani belirtiler kişiden kişiye o kadar değişiyor ki ..
Ben mesela şu an bilerek aynı marka test ile ilerliyorum çizgi belirginleşiyor mu onu kontrol etmek için yoksa silik olması beni de huzursuz etmiyor değil

Şu an elimde rol Marka var onunla ilerleyeğim adet günüme kadar
İşte dün dört gün vardı adeta bugün üç gün kaldı o yüzden ben de emin olamadım yarın sabah sabah ilk idrarıyla tekrar deneyeceğim

Aynıyız yarın 2 gün kalıyor bakalım sabah denedikten sonra burada haberleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…