- 22 Ağustos 2024
- 315
- 97
- 27
- Konu Sahibi cranberrycan
Evet ilk test bebetime dı sonrakiler roll . Ama roll dede belirginleşme olmadı ki bu sabah tekrar yaptım ilk idrarlaAma farklı marka yapmadı mıydın anam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk test bebetime dı sonrakiler roll . Ama roll dede belirginleşme olmadı ki bu sabah tekrar yaptım ilk idrarlaAma farklı marka yapmadı mıydın anam
2 günde %66 arttığını farz edersek 1 günde öyle gözle görülür bi koyulaşma olmaz ya zaten ben umutluyumEvet ilk test bebetime dı sonrakiler roll . Ama roll dede belirginleşme olmadı ki bu sabah tekrar yaptım ilk idrarla
İdrar yoğunluğuna göre hiç çizgi bile çıkmayabilir siz olumsuz kötü hislerden uzaklaşın olumlama yapın iyiyi çağırın sağlıkla gelişsin bebiş.Hiç sevinemiyorum içimde kötü bir his var testlerin git gide silikleşmesi hiç normal değil dimi
Hangi gebelik testini kullandinizYa evet ama senin de gayet belirgin aslında en iyisi kan vermek , sen kan verince sonuçlarını bana söyler misin
Çok teşekkür ederim kuzum çok sağol gerçekten desteğin için2 günde %66 arttığını farz edersek 1 günde öyle gözle görülür bi koyulaşma olmaz ya zaten ben umutluyum
Çok teşekkür ederim bi nebzede olsa içim rahatladıİdrar yoğunluğuna göre hiç çizgi bile çıkmayabilir siz olumsuz kötü hislerden uzaklaşın olumlama yapın iyiyi çağırın sağlıkla gelişsin bebiş.
Bebetime ve rollHangi gebelik testini kullandiniz
Teşekkür ederimBebetime ve roll
Yaa hayırlı olsun bence kötü düşünme stres olma huzurlu bir ortam sağlamaya çalış o sana tutunurken çok sevindimHiç sevinemiyorum içimde kötü bir his var testlerin git gide silikleşmesi hiç normal değil dimi
2 gün sonra mümkünse aynı saatlerde tekrar kan vererek 48 saatte 2 katına çıkmış mı diye kontrol ederek içini de rahatlatabilirsin ama bence içini ferah tut olmuş buÇok teşekkür ederim bi nebzede olsa içim rahatladı
Evet değerim banada fena gelmedi değil stres olmuyorum şuan bekleyip göreceğim diyorum sadece kendi kendime inşallah bebeşşim tunuyordurYaa hayırlı olsun bence kötü düşünme stres olma huzurlu bir ortam sağlamaya çalış o sana tutunurken çok sevindim
hatta daha 2 gün kala değerin bile iyi geldi bana yani gecikmen olmadı bile daha öyle düşün
Ayyyy ağzın bal yesin emi evet evet cuma günü tekrar vereceğim şuan lekelenmem de yok az önce kontrol ettim2 gün sonra mümkünse aynı saatlerde tekrar kan vererek 48 saatte 2 katına çıkmış mı diye kontrol ederek içini de rahatlatabilirsin ama bence içini ferah tut olmuş bu
Tutunuyordur canım benim , yaa tam aynı günlerdeyiz seninle bu arada demek ki dün akşam yaşadığın da yerleşme kanamasıydıEvet değerim banada fena gelmedi değil stres olmuyorum şuan bekleyip göreceğim diyorum sadece kendi kendime inşallah bebeşşim tunuyordur
Ayyyy ağzın bal yesin emi evet evet cuma günü tekrar vereceğim şuan lekelenmem de yok az önce kontrol ettim
Gerçekten öyle oldu aynı günlerde hamile kaldık inşallah ikimizinde sorunsuz olur ve aynı günlerde doğuma gideriz evet yaa dün bildiğin kahverengi akıntı geldi , bugün sabah da geldi ama daha devamı yok yerleşme kanaması olabileceğinden ablamda bahsettiTutunuyordur canım benim , yaa tam aynı günlerdeyiz seninle bu arada demek ki dün akşam yaşadığın da yerleşme kanamasıydı
Ben de kanama olmadığı sürece gitmeyeceğim iyice gecikmeyi bekleyeyim diyorum haftaya cuma falan giderim belki
Evettt istanbuldayım sen ?
Harika
Sen İstanbul’da mısın yok mu aynı anda takip etmemiz
Bu arada evet haftaya cuma git gittiğin gibi keseyide görmüş olursun boşuna strese girmeye gerek yok benim testlerim normal olsaydı kan vermicektimTutunuyordur canım benim , yaa tam aynı günlerdeyiz seninle bu arada demek ki dün akşam yaşadığın da yerleşme kanamasıydı
Ben de kanama olmadığı sürece gitmeyeceğim iyice gecikmeyi bekleyeyim diyorum haftaya cuma falan giderim belki
Hiç sevinemiyorum içimde kötü bir his var testlerin git gide silikleşmesi hiç normal değil dimi
Sağol canımmm sende kan vermiştin sonucun çıktımıOlumsuz dusunme cok guzel bi sonuc daha reglin bile gecikmedi hic moralini bozma pozitif dusun ben cok bozdum sen uzulme
Sağol canımmm sende kan vermiştin sonucun çıktımı