- 17 Kasım 2024
- 28
- 8
- 28
- Konu Sahibi cranberrycan
5 KasımMerhaba yumurtlama tarihiniz ne zamandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 KasımMerhaba yumurtlama tarihiniz ne zamandi
Benim şuan 11 haftalık bu yaptığım testlerdi kaset test freely markaYaa bence sizde de var zaten prodoctor bayağı net çıkarmış
Yarın sabah tekrarlayalım :) kaset testleriniz laboquick miydi
İnşallah hepimizin vardır yaİnşallah vardir bebis ama ben var gibi hissettim
İnşallah canım benim bakalımm değil mi bence de 2 gün üst üste oldu bugün de daha belirgin olunca düne göre sevinmek istiyorum aslındaVar canım hayırlı uğurlu olsun kan verip netlestir adet gecikmesinde ama ikisi de de silik cikmaz
Bence de sevin dün ki çok pembe durmuyordu bu pembe var inşallahİnşallah hepimizin vardır ya
İnşallah canım benim bakalımm değil mi bence de 2 gün üst üste oldu bugün de daha belirgin olunca düne göre sevinmek istiyorum aslında
Bence testi sabah tekrarlamak daha iyi bu arada benim de herhangi bir belirtim yok öyleRoll marka çok aşırı silik dimi daha önce bir kimyasalım var çok korkuyorum tekrar aynısı olur diye hiç belirtim de yok sağ kasık batmasından başka
Sizde var mı gebelik acabaBence de sevin dün ki çok pembe durmuyordu bu pembe var inşallah
Yarın sabah tekrarlayalım testleri elimde 8 tane test var adet günüme kadar her gün bir tane yapacağım . Dün akşam oncomed diye bi test yaptım onda daha belirgindi sanki çok korkuyorum tekrar kimyasal olacak diyeBence testi sabah tekrarlamak daha iyi bu arada benim de herhangi bir belirtim yok öyle
Birkaç gün önce koku hassasiyetim olmuştu onun haricinde bugün alt karın ağrısı yaşıyorum
Benim adet olucakmış gibi bağırsaklarım çok hareketli normalde kabızlık oluyor diye biliyorum gebelikte ama bende şuan tam tersi Allah korusun çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktanBence testi sabah tekrarlamak daha iyi bu arada benim de herhangi bir belirtim yok öyle
Birkaç gün önce koku hassasiyetim olmuştu onun haricinde bugün alt karın ağrısı yaşıyorum
Alttaki dün akşam yaptığım bebetime test üstteki bugün roll marka test sizce kimyasal mı yoksa testlerle alakalımıBenim şuan 11 haftalık bu yaptığım testlerdi kaset test freely marka
Var gibi duruyor kimyasal olduğunu ogrenmek için kan verip yükselisini takip etmen lazım balım böyle anlayamayız ki kan ver netlessinAlttaki dün akşam yaptığım bebetime test üstteki bugün roll marka test sizce kimyasal mı yoksa testlerle alakalımı
Tamam teşekkür ederimVar gibi duruyor kimyasal olduğunu ogrenmek için kan verip yükselisini takip etmen lazım balım böyle anlayamayız ki kan ver netlessin
Haber ver mutlakaTamam teşekkür ederim
Tamam haber veririm şuan yok diye düşüneceğim cuma günü adet olmazsam kan vereceğim artıkHaber ver mutlaka
Orangegreysky buna sizde bakarmısınız rica etsemAlttaki dün akşam yaptığım bebetime test üstteki bugün roll marka test sizce kimyasal mı yoksa testlerle alakalımı
Hemen mi çıktııOrangegreysky buna sizde bakarmısınız rica etsem
Evet hemen çıktı ikisi de alttaki dün akşam yaptığım ama daha koyu bugünkü biraz daha silik dün akşam yaptığım test bebe time bugün yaptığım test roll marka farkından dolayı çizgilerin renklerinin farklı olması normal miHemen mi çıktıı
Hmm ya bence markalar farklı ondan dolayı da silik çizginin derecesi farklı olabilir hemen kötüyü düşünmeyelim , bu arada o 2. Çizginin rengi de çok önemli ve de ne zaman çıktığı… mesela ben bat 6 gün kala days comfort yapmıştım, tam çöpe atacakken saatler sonra bir baktım çok hafif silik gördüm, sonra bat 4 ve 3 gün kala da işte tekrarladım (laboquick ile)Alttaki dün akşam yaptığım bebetime test üstteki bugün roll marka test sizce kimyasal mı yoksa testlerle alakalımı
Şu an elimde rol Marka var onunla ilerleyeğim adet günüme kadarHmm ya bence markalar farklı ondan dolayı da silik çizginin derecesi farklı olabilir hemen kötüyü düşünmeyelim , bu arada o 2. Çizginin rengi de çok önemli ve de ne zaman çıktığı… mesela ben bat 6 gün kala days comfort yapmıştım, tam çöpe atacakken saatler sonra bir baktım çok hafif silik gördüm, sonra bat 4 ve 3 gün kala da işte tekrarladım (laboquick ile)
Bu arada kabızlık konusu bende var ama yani belirtiler kişiden kişiye o kadar değişiyor ki ..
Ben mesela şu an bilerek aynı marka test ile ilerliyorum çizgi belirginleşiyor mu onu kontrol etmek için yoksa silik olması beni de huzursuz etmiyor değil