- Konu Sahibi cranberrycan
Hemen mi .çıktıAdetime 12 gün var aslında kasık ve bel ağrımdan dolayı Oncomed test yaptım bu kuruma çizgisi mi acaba :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen mi .çıktıAdetime 12 gün var aslında kasık ve bel ağrımdan dolayı Oncomed test yaptım bu kuruma çizgisi mi acaba :/
Canım sence buEvet pozitiiifff hayırlı olsun
Pozitif gibi sonradanmı çıktı çizgiCanım sence bu
Kuzum benim kaç gündür seni düşünüyordum bende nerelerde diye şimdi anlaşıldı. Keşke ilk 3 ay ilişkiden kaçınsaydın. Ama olan olmuş bi kere. Merak etme hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Gebeliğini kanama ve lekelenmeyle geciren bir çok tanıdığım var hepsi sağlıklı doğum yaptı. Yat dinlen kalkma ayağa kesenin şeklinde sorunnyoksa hiç bişey olmazSelamlar kızlar ,
turuncusev
Ben cumartesi günü ilk muayenemi oldum , keseyi gördük çok şükür doktor çok iyi bir konumda olduğunu söyledi (ilişkiye de güvenli şekilde devam edebilirsiniz dedi)
Pazar günü ilişki sonrası çok ciddi bir kanamam oldu acil hastaneye gittik , kese yerinde dediler ve rahimde kanama yok dedi Progestan başlattı
Pazartesi günü kanamam devam ettiği için tekrar doktora gittim, bu sefer rahimde kesenin üstünde çok az bir kanama alanı gördü
Bugün Salı ve kanamam azalarak koyu kahverengiye döndü
İlk gebeliğimde asla yaşamadığım bir süreçten geçiyorum ve aşırı halsizim sanırım Progestan etkiliyor
Bolca dinlenmeye çalışıyorum ama düşük tehdidim var , böyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba?
İnşallahKuzum benim kaç gündür seni düşünüyordum bende nerelerde diye şimdi anlaşıldı. Keşke ilk 3 ay ilişkiden kaçınsaydın. Ama olan olmuş bi kere. Merak etme hiç bişey olmaz Allahın izniyle. Gebeliğini kanama ve lekelenmeyle geciren bir çok tanıdığım var hepsi sağlıklı doğum yaptı. Yat dinlen kalkma ayağa kesenin şeklinde sorunnyoksa hiç bişey olmaz
Bende 5 haftalıkken gittim cuma günü keseyi gördüm çok şükür bu cumartesi telrar gideceğim kalp atışı için. Canım bende hala tık yok ne kabızlık ne mide bulantısı ne baş ağrısı sadece daha erken uykum geliyor bu kadar he bide karnım gurul gurul sürekliİnşallah
Ya aslında doktor öyle deyince rahat davrandım ama çok pişman oldum , elimden de bir şey gelmiyor artık üzüldüğümle kalıyorum
Sende durumlar nasıl ? Belirtiler nasıl?
Ay ne güzel beni de cuma günü çağırdı kalp atışı için ama bakalım yazacağım duyarsak inşallah her şey yolunda gider ve duyarızBende 5 haftalıkken gittim cuma günü keseyi gördüm çok şükür bu cumartesi telrar gideceğim kalp atışı için. Canım bende hala tık yok ne kabızlık ne mide bulantısı ne baş ağrısı sadece daha erken uykum geliyor bu kadar he bide karnım gurul gurul sürekli
İnşallah cuma günü duyarız kuzumAy ne güzel beni de cuma günü çağırdı kalp atışı için ama bakalım yazacağım duyarsak inşallah her şey yolunda gider ve duyarız
Benim belirtiler çok fena , kızımda hiç böyle değildim ya
Kızımda çok rahattım , belirtilerim geç başlamıştı koku hassasiyetim çok fazlaydı ama kusmam olmuyorduİnşallah cuma günü duyarız kuzum
Belirtilerin neler kızında nasıldın peki
Koku hassasiyeti bende yok hala erkenden uykum geliyor bugün bi kaç kere öğürtü tuttu . Bide gaz sıkıntısı yaşıyorum iki gündür.Kızımda çok rahattım , belirtilerim geç başlamıştı koku hassasiyetim çok fazlaydı ama kusmam olmuyordu
Bu sefer inanılmaz bir halsizlik, mide bulantısı, koku hassasiyeti…. Hep sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum
Bunlar da beni sürekli yorgun hissettiriyor sanırım , bir de her şeye ağlıyorum yani mesela bir şey düşünüyorum diyelim bir bakıyorum gözlerden yaşlar damlıyor hemen
Ah ne güzel maşallah böyle rahat devam etsinKoku hassasiyeti bende yok hala erkenden uykum geliyor bugün bi kaç kere öğürtü tuttu . Bide gaz sıkıntısı yaşıyorum iki gündür.
Her gebelik farklı oluyormuş hep öyle okudum topiklerde belki bu da öyle bişeydir. Bide ablamda öyle dedi ilk kızında çok fazla mide bulantısı çekmiş ikincisinde sadece öğürtü tutmuş böyle şeyler olabiliyor yani
Oyyy kuzummm inşallah sağlıcakla duyarsın iyi haberlerini bekliyorumAh ne güzel maşallah böyle rahat devam etsin
Benim çok fena hep yatıyorum uzanıyorum mecbur zaten o düşük riskinden dolayı , ayrıca bir de sürekli bulantım var asla bir şey yiyemiyorum
Her gebelik çok farklıymış gerçekten
Yarın gideceğim kalp atışını duyacak mıyım bakalım (yarın 6+2 oluyoruz)
Süper haberr zaten çoğu gebelikte 7.haftda duyuluyor kalp atışı . Bende pazartesi gideceğim inşallah duyabilirim. Kanama alanının düzelmesine çok sevindim kendini yorma bi süre dinlen bol bol su iç sağlıklı olacak tabiiDoktora gittim bugün kalp atışını gördü ama duyamadık
Haftaya cuma tekrar gidicem zaten yakın takibe aldı
Kanama alanı yok olmuş ama yine de 12. Haftaya kadar düşük riskin var dedi
Dikkat edip bol bol dinlenicem artık
Sağlıklı olacak inşallah iyi düşünmek istiyorum
İnşallah canım benim dua et olur muSüper haberr zaten çoğu gebelikte 7.haftda duyuluyor kalp atışı . Bende pazartesi gideceğim inşallah duyabilirim. Kanama alanının düzelmesine çok sevindim kendini yorma bi süre dinlen bol bol su iç sağlıklı olacak tabii
Yok kuzum bebek gözükmedi duyamadım bugün tekrar gideceğimturuncusev durumlar nasıl kalp atışını duydun mu