- 31 Ağustos 2016
- 1.033
- 749
- 123
- 32
- Konu Sahibi SareHumaNur
- #1.001
adetin kaç gün gecikti seninıdrar testlerı cıkmıyor ya ben 3 tane yaptım hep negatım cıktı benım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetin kaç gün gecikti seninıdrar testlerı cıkmıyor ya ben 3 tane yaptım hep negatım cıktı benım
Hmm tamam canım sağol bende sasrdim var mi yok mu artık arada kalmak çok kötü ya 3 gün geçti olsa çıkardı dyorumÜşütmüşüm de öyle ağrıyormuş gibi batma kramp gibi karışık canım şişkinlik hissim var bir de
Belli olmuyor canım işte geç olduysa sonuç negatif çıkıyor önce ki dış gebelik ben 4 gün kala öğrenmiştim idrarda halbukiHmm tamam canım sağol bende sasrdim var mi yok mu artık arada kalmak çok kötü ya 3 gün geçti olsa çıkardı dyorum
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin dersi bizlere insallah:)Kızlar 1 sene 2 ay sonra hamileyim şimdi predictor alıp yaptım heyecandan ölücem elim ayağım titriyo
İnşallah canım ama umudum kalmadı benim pekBelli olmuyor canım işte geç olduysa sonuç negatif çıkıyor önce ki dış gebelik ben 4 gün kala öğrenmiştim idrarda halbuki
Karamsarlığa kapılma ben 8 aydır deniyorum 9. Da oldu :)kızlar günaydın.bende cuma aksamı regl oldum.bu cumartesi muayeneye gitmek istiyorum.5 ay oldu sonuç yok.2.çoçuk çok inatçı demekki.belki kısırlaşmışımdır.((
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allahım size de nasip etsin inşallah :)Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin dersi bizlere insallah:)
Bende aynı belirtilerle yapmıştım benimde aynısı oldu :) inanamadım bi tane daha yaptım yine inanamadım kan testi yaptım :) hayırlı olsun sanadaKızlar 1 sene 2 ay sonra hamileyim şimdi predictor alıp yaptım heyecandan ölücem elim ayağım titriyo
çok teşekkür ederim ben de yarın kan tahlilini yaptırıcam :)Bende aynı belirtilerle yapmıştım benimde aynısı oldu :) inanamadım bi tane daha yaptım yine inanamadım kan testi yaptım :) hayırlı olsun sanada
Üzülme nolur ya ben şimdi bile olcağına inanmıyodum mesela ama Allah nasip ediyo sürekli negatif görmekten çok yıpranmıştım hep dua ettim çatlatma iğnesi tedavisi gördüm olmadı bu ay ara verdik tedaviye ama nasıl oldu hala anlamadım nasip diye boşuna demiyolarmış Allahım sana da nasip etsinben kan testı yaptım negatıf
4-5 aydır deniyorduk ama ben hiç günlere dikkat etmemiştim bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım. Doktora gittim evet ama sorun yoktu ben de Zaten kontrol için gitmiştim.. istersen git bi baktır doktora en azından bişey olmadığını anlarsın.. ama bence en önemlisi gününü bulabilmekhayırlı uğurlu olsun canım.kaç aydır deneme sonucu oldu.bide tedavi için dr gittinmi.benim 2.olcak kısmet olursa ama ilki ilk denemede oldu bu seferki biraz zorluyor.8 kilo aldım omu etkiledi.hormonlarmı .insülünmi anlamadım.bi getcem dr 5 ay oldu bi sonuç çıkmadı.
Yumurtlama günün ne zamandı.. geç döllenmiş olabilir de cunku negatif değerin bi tık üstünde çıkmış bi kaç gün sonra yeniden dene artacak mı bakalım. Ama bilmiyorum da benim regle 2 gün kala 243 çıkmıştı inşallah artar senindeKızlar bu ne ya sonuç ne şimdi negatif oluyor di mi
Mide bulantısı için daha erken o ya psikolojiktir ya da usutmussundurÇok canım öğürme bulantı kasık bel ağrısı var
Yumurtlama günün ne zamandı.. geç döllenmiş olabilir de cunku negatif değerin bi tık üstünde çıkmış bi kaç gün sonra yeniden dene artacak mı bakalım. Ama bilmiyorum da benim regle 2 gün kala 243 çıkmıştı inşallah artar seninde
Ayyy maşallah yaaa:) test benimmiş gibi sevindim darısı bize AllahimmKızlar 1 sene 2 ay sonra hamileyim şimdi predictor alıp yaptım heyecandan ölücem elim ayağım titriyo
Amin Allah size de nasip etsin inşallahh :)Ayyy maşallah yaaa:) test benimmiş gibi sevindim darısı bize Allahimm
Hmm yükselir o zaman daha bence değerinYumurtlama günüm 18 Mayıstı canım
İnşallah canım hayırlısıylaHmm yükselir o zaman daha bence değerin