• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

bende aynı dertten ölüyorum.dr gittim antibiyotik verdi içtim 2 kutu banamısın demedi.soğun kürü yapıyorum.bakalım.
Ben hamile olmadan önce geçen ay oldum doktor ilaç verdi aşırı kasıntı vardı ben de sonra geçti hamile kaldım bu tür şeylerde engel olabiliyor hamileliğe

Evet ilk olacak inşallah
hayırlı uğurlu olsun canım.kaç aydır deneme sonucu oldu.bide tedavi için dr gittinmi.benim 2.olcak kısmet olursa ama ilki ilk denemede oldu bu seferki biraz zorluyor.8 kilo aldım omu etkiledi.hormonlarmı .insülünmi anlamadım.bi getcem dr 5 ay oldu bi sonuç çıkmadı.

Kızlar sıkmayın canınızı gerekirse doktora gidin olur inşallah 2 düşükten önce bakmıyorlar pek ya da 1 yıl gebe kalamadıktan sonra bakmıyorlar zor beklemek biliyorum yaşamış biri olarak

Perşembe günü kan testi tam sınırda çıktı.Dr ne pozitif ne negatif dedi.Sabah kan testi yaptırdım.Degerim 4.9 dan 0.2 ye düşmüş.Bu ne demek oluyor.İki yıl önce kimyasal gebeliği çok geç fark etmekle birlikte yaşadımda.Bunu anlamadım??Moral sıfırın altında :KK43:

kızlar halen adet olmadım 5 gune gırdım bugun sadece bel agrım ve kasıklarım agrıyor bıde karnımın altı yanıyor sankı bugun dun yıne ıdrar testı yaptım yıne negatıf yardım edın kızlar kafayı yıyyecem boyle olupta hamıle kalan varmı :(

kızlar halen adet olmadım 5 gune gırdım bugun sadece bel agrım ve kasıklarım agrıyor bıde karnımın altı yanıyor sankı bugun dun yıne ıdrar testı yaptım yıne negatıf yardım edın kızlar kafayı yıyyecem boyle olupta hamıle kalan varmı :KK43:
stresten gecikiyorsun belkide.rahat ol.

Kızlar bu ne ya sonuç ne şimdi negatif oluyor di mi

Eklentiler

• IMG_3613.PNG
    IMG_3613.PNG
    93,7 KB · Görüntüleme: 75
Back