- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
- Konu Sahibi SareHumaNur
- #1.021
Kizlarrr benim silik çizgiler gitti artık silik cizgi vile cikmiyor.en son cuma günü çıkmıştı. Artık çıkmıyor sanirim yine bebiş yok bata 2 gün var ( ooofff ooofff ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım çok moral oldun süpersin :) Ben de yeni olduğunu düşünüyorum çünkü yumurtlama günüm takvimde 18 i olarak görünüyordu hissediyorum inşallah yükselir :) Tebrik ederim seni de ne güzel yolunda herşey :)Lelya hayırlı olsun canım :)
G gokce41 Canım öncelikle gözün aydın :) Sakın öyle kötü düşünme daha çok yeni ben yaşadım yaşıyorum aynısını. Bende adetime 3 gün kala yani bu cuma akşam yaptırdım 14.93 tü degerimizin düşük olması çok yeni olduğundan. Ilişki takvimimiz vardı doktor muhtemelen 16sinda o değilse 18inde tuttu dedi bugün. Ve cuma dan bugüne 14.93ten 45.45 olmuş bugün yükselmiş çok şükür. Gebelik var ama çok yeni olduğundan kese 10 gün sonra gözükür büyük ihtimalle dedi içini rahat tut. Benimde karnimda batmalar var kasilmalarim oluyo usutmedeki gibi gaz sancim var falan :))
Maşallah canım Rabbim korusun ikinizide :) 10 gün daha sabretcen demek ki :)♡ Aynen işte çok yeni :) Maşallah de ödüm kopuyo bi aksilik olacak diye dilimde hep dua inşallah iyi de devam eder herşey :) Keseyi bi görseydim :)
Aynen canım hayırlısıyla inşallah :) Senin minigini de korusun da sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)Maşallah canım Rabbim korusun ikinizide :) 10 gün daha sabretcen demek ki :)
Amin canım inşallah :)Aynen canım hayırlısıyla inşallah :) Senin minigini de korusun da sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)
Teşekkür ederim :)Lelya hayırlı olsun canım :)
G gokce41 Canım öncelikle gözün aydın :) Sakın öyle kötü düşünme daha çok yeni ben yaşadım yaşıyorum aynısını. Bende adetime 3 gün kala yani bu cuma akşam yaptırdım 14.93 tü degerimizin düşük olması çok yeni olduğundan. Ilişki takvimimiz vardı doktor muhtemelen 16sinda o değilse 18inde tuttu dedi bugün. Ve cuma dan bugüne 14.93ten 45.45 olmuş bugün yükselmiş çok şükür. Gebelik var ama çok yeni olduğundan kese 10 gün sonra gözükür büyük ihtimalle dedi içini rahat tut. Benimde karnimda batmalar var kasilmalarim oluyo usutmedeki gibi gaz sancim var falan :))
aynı durumdayız canım cuma gününe kadar bekleyeceğimKızlar adetim 4 gun gecti din idrar testi negatif ne adete ne hamilelik belirtisi yok benim gibi olan var mı
Aynı ben canım ve dün gece 5.günde adet oldumBnm batı geçeli
aynı durumdayız canım cuma gününe kadar bekleyeceğim
Adetinde gecikme yaşarmıydın daha önce.Bnm çok ender 1 veya 2 gün olurAynı ben canım ve dün gece 5.günde adet oldum
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. :)Kızlar kan tahlilini yaptırdım çok şükür ya hamileyim beta hcg 495.74 çıktı
Teşekkür ederim :) ne demek duam hep sizinle güzel rabbim nasip eder inşallahhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. :)
Dualarında bize de yer ver darısı bize