- Konu Sahibi SareHumaNur
- #1.041
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlar kan tahlilini yaptırdım çok şükür ya hamileyim beta hcg 495.74 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlar kan tahlilini yaptırdım çok şükür ya hamileyim beta hcg 495.74 çıktı
Test yaptın mı sen canım belirti falan var miBnm batı geçeli
aynı durumdayız canım cuma gününe kadar bekleyeceğim
Amin inşallah çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Oo maşallah canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah :)Kızlar kan tahlilini yaptırdım çok şükür ya hamileyim beta hcg 495.74 çıktı
3aydir hep 5 gün gecikiyor cnm..ümidini kırmak istemem ama idrarda çıkmadiysa stresten gecikmissindir..Adetinde gecikme yaşarmıydın daha önce.Bnm çok ender 1 veya 2 gün olur
kızlar ovülüasyon testi alcam bu ay bana marka tavsiye edermisinz iyisi hangisi
ya tabiki yine deneme yapılcak ama ilkkez yapcam merak ettim bu ayda onla deniyeyim dedim:)))bide biz hep adetten ilk 18-20 gün arası yoğunlaşıyoruz son 10 gün hiç denemedik.buay sona doğru çalışmaları arrtırarak deneyeyim.:)))Ovy
Ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor.İnternttten hesaplanma göre çift cızgı olması gereken testte çift cızgıyı göremedim.Hemen Dr ye gittim.vajinal ultrason ile baktı ki 20.8 mm büyüklüğünde olgunlaşmış yumurta vardı
Hem yumurta takibi hem de sıcaklık takibi yapabilirsin
Ben takvimim programını kullanıyorum :) bence hamile kalmam da etkisi vardır diye düşünüyorum :)kızlar ovülüasyon testi alcam bu ay bana marka tavsiye edermisinz iyisi hangisi
5 aydır ise yaramadı. tabiki ALLAH NASİP ETMEDİ.Ben takvimim programını kullanıyorum :) bence hamile kalmam da etkisi vardır diye düşünüyorum :)
merhabakızlar ovülüasyon testi alcam bu ay bana marka tavsiye edermisinz iyisi hangisi
Bence takvim programları ortalama bir hesaplama yapıyor ancak kişinin kendine özel hatta belki sadece o aya özel farklılıkları olabiliyor. Belki ovulasyon testleri bu anlamda şansı arttırıyordur..Ben takvimim programını kullanıyorum :) bence hamile kalmam da etkisi vardır diye düşünüyorum :)
Bence takvim programları ortalama bir hesaplama yapıyor ancak kişinin kendine özel hatta belki sadece o aya özel farklılıkları olabiliyor. Belki ovulasyon testleri bu anlamda şansı arttırıyordur..[/QU
öncelikle tabiki nasip kısmet ama takvim isi hikaye bence.ortalama dediğin gibi katılıyorum.kisiye özel değil.
Tebrikler.. keyifli bir hamilelik süreci sonrasında bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım..Kızlar kan tahlilini yaptırdım çok şükür ya hamileyim beta hcg 495.74 çıktı
Test yaptın mı sen canım belirti falan var mi
Bnde senin gibiyim canım olsada bitse bu arada kalmakTest negatif ki belirtilerin de psikolojik olduğunu düşünüyorum.Bu ayı kafam da bitirdim zaten.Bir an önce olsam da diğer Bat tarihim ötelenmese
kızlar siz ovülüasyon testiylemi deniyorsunuz yoksa takvimlemi.Bnde senin gibiyim canım olsada bitse bu arada kalmak
İnşallah çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsinTebrikler.. keyifli bir hamilelik süreci sonrasında bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım..
Çok teşekkürler inşallahh :)Oo maşallah canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah :)
Takvimle canım bi ara kullandım pek bişey değişmedikızlar siz ovülüasyon testiylemi deniyorsunuz yoksa takvimlemi.