• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ovy
kızlar ovülüasyon testi alcam bu ay bana marka tavsiye edermisinz iyisi hangisi

Ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor.İnternttten hesaplanma göre çift cızgı olması gereken testte çift cızgıyı göremedim.Hemen Dr ye gittim.vajinal ultrason ile baktı ki 20.8 mm büyüklüğünde olgunlaşmış yumurta vardı

Hem yumurta takibi hem de sıcaklık takibi yapabilirsin

Ovy

Ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor.İnternttten hesaplanma göre çift cızgı olması gereken testte çift cızgıyı göremedim.Hemen Dr ye gittim.vajinal ultrason ile baktı ki 20.8 mm büyüklüğünde olgunlaşmış yumurta vardı

Hem yumurta takibi hem de sıcaklık takibi yapabilirsin
ya tabiki yine deneme yapılcak ama ilkkez yapcam merak ettim bu ayda onla deniyeyim dedim:)))bide biz hep adetten ilk 18-20 gün arası yoğunlaşıyoruz son 10 gün hiç denemedik.buay sona doğru çalışmaları arrtırarak deneyeyim.:)))

Herkese merhaba
Yeni üye oldum ve bir konuda bilginize ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sev
kızlar ovülüasyon testi alcam bu ay bana marka tavsiye edermisinz iyisi hangisi
merhaba
Ben clearblue kullandım bu ay ve çok memnun kaldım.daha önce adını hatırlamadığım farklı bir marka kullandım bir iki ay ama ya çift çizgi yoktu ya ikinci çizgi koyulaşmadı.Bu ay ilk kez bu testi denedim ve 2 gün erken yumurtladığımı fark ettim bugün yumurtlamadan sonra 14. Gün.. bakalım neler olacak ?

Ben takvimim programını kullanıyorum :) bence hamile kalmam da etkisi vardır diye düşünüyorum :)
Bence takvim programları ortalama bir hesaplama yapıyor ancak kişinin kendine özel hatta belki sadece o aya özel farklılıkları olabiliyor. Belki ovulasyon testleri bu anlamda şansı arttırıyordur..

Bence takvim programları ortalama bir hesaplama yapıyor ancak kişinin kendine özel hatta belki sadece o aya özel farklılıkları olabiliyor. Belki ovulasyon testleri bu anlamda şansı arttırıyordur..[/QU
öncelikle tabiki nasip kısmet ama takvim isi hikaye bence.ortalama dediğin gibi katılıyorum.kisiye özel değil.

Back