• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

yefem canım benım ya uzme kendını allah buyuk bızede hayırlı bı kapı acar ıns
Canım sağol inşallah önce anne olmayanlara sonra bana ve benim gibilerede bu ay cidden çok bekliyordum.Hayırlısı buymuş.İnşallah sen hamilesindir.Ama çok streslisin önce bir sakinleş bence.

Kızlar test yaptim negatif çıktı 3 gün geçti çıkması lazım değil mi varsa :(

Kızlar merhaba. Benim de BAT 25 mayıstı 4 gün gecikti, bugün 5. günüm. Yaşadığım belirtiler sarımsı şeffaf akıntı, adet sancısı gibi sancı sadece sağ kasığımda, bir kaç kere karın ağrısı oldu, kabızlık var, sık idrara gidiyorum, iştah artması var özellikle en ilginç olan ben normalde limon doğrayıp yemeyi bırakın karşımda yiyen birini bile izleyemem içim gider ama geçen gün limon kokusu o kadar güzel geldi ki limonu kuşbaşı doğrayıp tuzlayıp yedim, tansiyonla ilgili bugüne kadar hiç sorunum olmamasına rağmen 13 mayıstan itibaren tansiyonum çok sık düşer oldu, göğüs hassasiyetim var baya şiştiler yürürken artık acımasın diye tutucak vaziyete geldim, bir de normalde adet zamanı çenemde bir kaç tane akne çıkardı ama bu sefer alnımda ve boyun altında göğüs üstünde kabarcıklar oluştu alnımda büyük büyük sivilceler çıkmaya başladı 1.5 haftadır o sivilceler geçmedi üstüne çenemde de çoğaldı ve son olarak çok duygusallaştım eşimin her zaman yaptığı şakalara bu sefer alınıp ağlamaya başladım. Bugün eşim işe gittikten sonra erken gebelik testi predictor alıp yapıcam hayırlısı artık

Kızlar merhaba. Benim de BAT 25 mayıstı 4 gün gecikti, bugün 5. günüm. Yaşadığım belirtiler sarımsı şeffaf akıntı, adet sancısı gibi sancı sadece sağ kasığımda, bir kaç kere karın ağrısı oldu, kabızlık var, sık idrara gidiyorum, iştah artması var özellikle en ilginç olan ben normalde limon doğrayıp yemeyi bırakın karşımda yiyen birini bile izleyemem içim gider ama geçen gün limon kokusu o kadar güzel geldi ki limonu kuşbaşı doğrayıp tuzlayıp yedim, tansiyonla ilgili bugüne kadar hiç sorunum olmamasına rağmen 13 mayıstan itibaren tansiyonum çok sık düşer oldu, göğüs hassasiyetim var baya şiştiler yürürken artık acımasın diye tutucak vaziyete geldim, bazen ates basıyo bazen üşüme geliyo hatta geçen gece bir uyandım çok kötü terlemişim, ayrıca ben vücut ısısıda ölçüyorum adet günümde ısım 36.4 olduğunda adet oluyorum ama 4 gündür ısım yüksek bugün biraz daha yüksek çıktı, bir de normalde adet zamanı çenemde bir kaç tane akne çıkardı ama bu sefer alnımda ve boyun altında göğüs üstünde kabarcıklar oluştu alnımda büyük büyük sivilceler çıkmaya başladı 1.5 haftadır o sivilceler geçmedi üstüne çenemde de çoğaldı ve son olarak çok duygusallaştım eşimin her zaman yaptığı şakalara bu sefer alınıp ağlamaya başladım. Bugün eşim işe gittikten sonra erken gebelik testi predictor alıp yapıcam hayırlısı artık

leylacım senınle aynı gunuz hadı hayırlısı bakalım belırtılerımzde aynı ben bugun kan testı yapacam
Ayy inşallah hamilesindir sonucu alınca hemen yaz olur mu bende evde yapayım testi eğer varsa eşime sürpriz yapıcam bebek ayakkabısı alıp kapıma asıcam işten gelince görünce napıcak bakalım tabi bebişim geldiyse 1 senedir bekliyorum :)

Back