• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

KIZLARRR KİM HAMİLE SİMDİ .LÜTFEN ÖNCESİ VE SONRASI BELİRTİLERİ YAZALIM LÜTFEN BİZE DESTEK OLUN PSİKOLOJİKKK:9)))

Merhaba kızlar bende 1yildir bebek için ugrasanlardayim 20mayista adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim RABBİM isteyen herkese nasip etsin bana doktor uğraşma tüp bebek yapdemisti geçen ay o kadar üzüldüm agladimki ama RABBİM büyük çok sukur

Merhaba kızlar bende 1yildir bebek için ugrasanlardayim 20mayista adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim RABBİM isteyen herkese nasip etsin bana doktor uğraşma tüp bebek yapdemisti geçen ay o kadar üzüldüm agladimki ama RABBİM büyük çok sukur
Ne güzel hiç gerek kalmadan hamiş olmuşsun hayırlı uğurlu olsun canım:) bnm bat da 1 Haziran her hamile kaldığımda bel kasık ağrısı mide bulantısı erkenden başlıyor bu yüzden biraz ümitliyim çünkü bunların hepsi var şuan Allah ım nasip ederse olur inşallah:)

Kizlar benim bat 25 mayis 2 gun once idrar testi yaptim negatif cikti bugun seffaf akintiyla karisik acik kirmizi kan geldi peceteye cok az ama ne agrim var ne de bise bat tarihinden bir gun once yerlesme olabilir mi bilgisi olan var mi

Kizlar benim bat 25 mayis 2 gun once idrar testi yaptim negatif cikti bugun seffaf akintiyla karisik acik kirmizi kan geldi peceteye cok az ama ne agrim var ne de bise bat tarihinden bir gun once yerlesme olabilir mi bilgisi olan var mi
1 2 gün geçtikten sonra kan testi yaptır bence

Sabah kalkar kalkmaz yapinca daha iyi cikiyomus bugün kaçırdım yarin sabh ilk isim yapmak olucak
Onunla bi ilgisi yok hamileysen inş her türlü çıkar bide idra
Evet maalesef ayırt edemıyoruz ama benim genelde agrılarım başlıyor reglden önce o yüzden emin olamıyorum :KK43: kahvemsi akıntılarım da başlardı öncesinde o yok şimdilik bakalım
dua et kesinlikle o geleceği zamanı iyi biliyo telde flo diye bi uygulama var hamilelik için en doğru zamanı söylüyo ordan takip edebiliyosun ben ona göre hesapladım bilgin olsun hadi hayırlısı

Kızlar bende belirti falan yok yaa herkes yazıyor ne güzel okuyorum takip ediyorum sadece biraz uykum geliyor bazen midem bulanır gibi oluyor :(

Back