- Konu Sahibi SareHumaNur
Ne güzel baya koyu çıkmış sonuç tebriklerHemen hemen ayni belirtileri yaşadım ama benim hala karın agrılarım var :) sonuç çift çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel baya koyu çıkmış sonuç tebriklerHemen hemen ayni belirtileri yaşadım ama benim hala karın agrılarım var :) sonuç çift çizgi
Teşekkür ederim bugün kan sonucumuz var hayırlı ınsallah herkese nasip etsin AllahNe güzel baya koyu çıkmış sonuç tebrikler
Amin inşallah :) bat geçmiş miydi testi yaptığınızdaTeşekkür ederim bugün kan sonucumuz var hayırlı ınsallah herkese nasip etsin Allah
Evet daha önce 2 kere acele ettim gününde yaptım olmadı :) 3 de beklicem dedim 5 gün bekledimAmin inşallah :) bat geçmiş miydi testi yaptığınızda
Ne güzel sabretmişsiniz :) ben de hep bugüne kadar sabırsız davrandım bu ay kendimi tutuyorum bata 2-3 günüm kaldı hayırlısı bakalım regl olacakmışım gibi agrılarım varEvet daha önce 2 kere acele ettim gününde yaptım olmadı :) 3 de beklicem dedim 5 gün bekledim
Umutlandırmak istemem ama bi haftadır her gün olcakmısım gibi agrılarım oldu suan hala var Bunlar olabiliyomuşNe güzel sabretmişsiniz :) ben de hep bugüne kadar sabırsız davrandım bu ay kendimi tutuyorum bata 2-3 günüm kaldı hayırlısı bakalım regl olacakmışım gibi agrılarım var
Evet maalesef ayırt edemıyoruz ama benim genelde agrılarım başlıyor reglden önce o yüzden emin olamıyorum kahvemsi akıntılarım da başlardı öncesinde o yok şimdilik bakalımUmutlandırmak istemem ama bi haftadır her gün olcakmısım gibi agrılarım oldu suan hala var Bunlar olabiliyomuş
Umutsuzluğa kapılma dua et :) ben çok ettim çok şükür olduEvet maalesef ayırt edemıyoruz ama benim genelde agrılarım başlıyor reglden önce o yüzden emin olamıyorum kahvemsi akıntılarım da başlardı öncesinde o yok şimdilik bakalım
Tabiki olacağı varsa olur zaten :)Umutsuzluğa kapılma dua et :) ben çok ettim çok şükür oldu
Canım Hiç Çan'ını sıkma diğer aya calismalara devam :)Kzlar adet oldum hayrlısı boleyms:)
canımmmmmmmm tebrikler süper darısı basımıza.belirtileri yaz hemen:))Hemen hemen ayni belirtileri yaşadım ama benim hala karın agrılarım var :) sonuç çift çizgi
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah razı olsun dua istiyorum hamilesin kabul insallahBenimde klomen e başlıcagım bu ayda oldu :) inşallah şeninde olur
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dua bekliyorum hamilesin kabul olur inşallah. Evet geçen ay baslicaktık klomene. Nasip olmadı. Bu ay baslayalım dedik ama ramazanı yolcu edip oyle baslamak istiyorum. Eğer bebiş yoksa. ki hic bi belirtim kalmadı. Yarın bat günü. Test yaptırcam inşallah benimledir. Yoksa bu ay da hüsrann. Napalım hayırlısı en önce.Benimde klomen e başlıcagım bu ayda oldu :) inşallah şeninde olur
Canım cok tebrik ederimm..Darısı başımıza inşallah..Teşekkür ederim bugün kan sonucumuz var hayırlı ınsallah herkese nasip etsin Allah
canımmmmmmmm tebrikler süper darısı basımıza.belirtileri yaz hemen:))[tekrar hayırlı olsun canım.kaç gün çekmiş olduda test yaptın
Yaaa canım nasip şimdi değilmiş herşeyin hayırlısı :/Kzlar adet oldum hayrlısı boleyms:)
Dualarım sizinle :) en hayırlı zaman da inşallahTebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah razı olsun dua istiyorum hamilesin kabul insallah
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dua bekliyorum hamilesin kabul olur inşallah. Evet geçen ay baslicaktık klomene. Nasip olmadı. Bu ay baslayalım dedik ama ramazanı yolcu edip oyle baslamak istiyorum. Eğer bebiş yoksa. ki hic bi belirtim kalmadı. Yarın bat günü. Test yaptırcam inşallah benimledir. Yoksa bu ay da hüsrann. Napalım hayırlısı en önce.
Senin belirtilerin nelerdi. S Sevgi_2108
Canım başka belirtin oldu mu hiç ? Ağrıdan başka ? Bende de ağrı var ama bilmiyorum ki ya5 gün bekledim aslında belirtilerimde yoktu daha hasta olcam diye bekliyodum bir haftadır devam eden agrılarım vardı şuan sabaha karşı böyle hafif hafif bulantılarım oluyor ama asıl kan sonucu birazdan :)
Hix bozmdm morlmi yoksa olsun dye cok dua ettm iyi oldu beklemdm cok:)Canım Hiç Çan'ını sıkma diğer aya calismalara devam :)