- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 36
- Konu Sahibi SareHumaNur
Kızlar benimde kasıklarım ağrıyor zaten adet olacakmışız gibi belirtiler oluyor hamile kalınca bende saçma sapan bir rahatlık var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de vajinal bölgemde ani olarak gerçekleşen sanki iğne batması gibi his varKızlar benimde kasıklarım ağrıyor zaten adet olacakmışız gibi belirtiler oluyor hamile kalınca bende saçma sapan bir rahatlık var :)
Valla karmakarışığımmmm yaaaaaKızlar benimde kasıklarım ağrıyor zaten adet olacakmışız gibi belirtiler oluyor hamile kalınca bende saçma sapan bir rahatlık var :)
Ay hadi inşallah canım leke geldiyse vardır bişiler :))))slm kızlar bat 28 mayıs adet olcak gibi ağrım var aşırı akıntım var ve geçen haftasonu kahverengi leke geldi heyecanlıyım
Ara ara agrı giriyor kasıklarıma sonra geçiyor mesela az önce agrım vardı sanki her an reglim gelecekmiş gibi şimdi geçti gibiBatları yaklaştıkça belirtileri değişen arkadaşlarım varmı acaba ?
Anlık oluyo dimi ? 2-3 dk sürüyor kesiliyor . Gerilme gibi oluyor dimiAra ara agrı giriyor kasıklarıma sonra geçiyor mesela az önce agrım vardı sanki her an reglim gelecekmiş gibi şimdi geçti gibi
Evet anlık dediğin gibi denilebilir başka da bi belirti Yok bende suanAnlık oluyo dimi ? 2-3 dk sürüyor kesiliyor . Gerilme gibi oluyor dimi
emin değilim ama ya ilişkiden sonraki gün geldi inşallah öyledir aşırı akıntım da var kaşıntı filan yok da rengi sarıAy hadi inşallah canım leke geldiyse vardır bişiler :))))
İnşallah ABLACIMM sevmeye nasip eder inşallahhAmin canımın içi inşallah bebeğimizi sağlıcakla alırız kucağımıza.Yesin onu teyzesi
Hadi hayırlısı canım:))slm kızlar bat 28 mayıs adet olcak gibi ağrım var aşırı akıntım var ve geçen haftasonu kahverengi leke geldi heyecanlıyım
Bat ne canım benim 1 HaziranMerhaba yazışmaları okuyarak sonuna gelebildim daha batıma çok var ama aranızda olmak istedim herkese selamlar
Merhaba canım benim çok haziran 12 si yaniBat ne canım benim 1 Haziran
Bayağı varmış canım olsun sayılı gün çabuk geçerMerhaba canım benim çok haziran 12 si yani
Aynen canım hayırlı gelsin ben alıştım artıkBayağı varmış canım olsun sayılı gün çabuk geçer