- Konu Sahibi SareHumaNur
bat 26 mı senindepeki kaç gün kala yapmıştın ve kanda yaptırdınmıevet ama çok erken yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat 26 mı senindepeki kaç gün kala yapmıştın ve kanda yaptırdınmıevet ama çok erken yapmıştım
bat 26 mı senindepeki kaç gün kala yapmıştın ve kanda yaptırdınmı
çok erken yaptırmışsın.dayanamadın dimi .bende geçen ay 4 gün kala kanda baktırmıştım 0,1 çıkmıştı zaten adet oldum 4 gün sonra.evet cnm 19 mayısta kan ,22 sinde idrar
BUGUNMU YAPCAKSIN CANIMtest istedim gelir birazdan usandım yapmaktan
ya ben dayanmak istiyorum bat benimde 26-27 arası.ama midem bulanmaya başladı ya psikolojik yada stres yada yada:9)))Bende mi yapsam ya 27 bat
Bence de su an psikolojin etkisi var canım sanki ya of bilmiyoruz kiya ben dayanmak istiyorum bat benimde 26-27 arası.ama midem bulanmaya başladı ya psikolojik yada stres yada yada:9)))
BUGUNMU YAPCAKSIN CANIM
Yap bakaım canım. Ben yaptım çook silik ikinci çizgi çıktı ama güvenemiyorumevet cnm birazdan
ay senin adına beni heyecan bastı.istemisin evdemi bu arada.evet cnm birazdan
işteyim evet, kocaman bir negatif daha çıktıay senin adına beni heyecan bastı.istemisin evdemi bu arada.
Kan testi değil sonuçta bence bat ı bekleişteyim evet, kocaman bir negatif daha çıktı
Bat 19 mayıs gelsin çift çizgiler :)Meraba kizlar Şimdiden belirtileriniz var mı varsa neler ? Inşallah bu ay bebislerimiz olsun burda :)
S SareHumaNur 29 mayıs
@kokunhuzurmus 25 mayıs
ilkduyansenol 26 mayıs
@Aytekozlem 20 Mayıs
@Yasmnn__ 27 mayıs
Shopareekiz 27 mayıs
@mi-nick 25-26 mayıs
@AYSENUREMRAH 30 mayıs
@Lknrokan35 1 Haziran
M maviturna 26 mayıs
@kizilcik26 28 mayıs
@Elasu 26 mayıs
@yasmince 29 mayıs
@YefeM 29 mayıs
@busraangell 20 mayıs
@gokce41 1 haziran
Kumsall Denizz 20 mayıs
P padilican 26 mayıs
@maystory 24 mayıs
@Esmahan38 27 mayıs
F filiz selvi 25 mayıs
@Gulcegunce 31 mayıs
@Englishteachersdf 21 mayıs
@Sevkop182 27 mayıs
Benimde klomen e başlıcagım bu ayda oldu :) inşallah şeninde olurNe zaman oldu catlatma. Pco mu var sende de. Benim de bu ay klomene baslıcaktı doktorum. 6 gün var bat a. Bugün aksam test yaptırcam çıkacak mı bakalım. Dayanamıyorum Rabbim sabır versin.
Ben bu sabah 10 da verdim öğleden sonra alıcam ama bazı yerler veriyor birkaç saateÖğlen yapılan kan testinin sonucu diğer güne mi kalır kızlar? Bugün 15.10 da randevum var. Kan testi diğer güne mi kalır yoksa akşama kadar internetten öğrenebilir miyim?
Benimde daha yeni sivilcem çıkmadı ama bi haftadır olcakmısım gibi ağrıyor yani adet belirtilerini yaşayabiliyomussun. Hayırlısı olsun inşallahBenim bat 28 30 mayis arasi ama biraz umudum vardi ama sivilcem çıktı her adet oncesi oldugu gibi acaba hamile olsam da çıkar mı ki bilgisi olan var mi
Hemen hemen ayni belirtileri yaşadım ama benim hala karın agrılarım var :) sonuç çift çizgikızlar günaydın. bat26-27 benim.belli olmuyor 29 ve 30 günde 1 oluyorum.bu arada 1 haftadır olan adet ağrılarım azaldı ,göğüslerimin acısı geçti,kasıklarda ağrıdan ziyade doluluk olmaya başladı ve en değişiği ağzım su dolmaya başladı.yuktunuyorum bitmiyoır.bu neki acaba midemde hafif bulanıyor.ya adet olcam yada inşallah olmıcam