• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Onunla bi ilgisi yok hamileysen inş her türlü çıkar bide idra

dua et kesinlikle o geleceği zamanı iyi biliyo telde flo diye bi uygulama var hamilelik için en doğru zamanı söylüyo ordan takip edebiliyosun ben ona göre hesapladım bilgin olsun hadi hayırlısı
Ben zaten bu ay ovu. Testi kullandım yumurtlama günümü biliyorum da bakalım kısmet inşallah tutar teşekkürler

Haklisin düşünmemek lazım ama insanın elinde olmuyor ben bu ay bi yerde okuduğum şeyi uyguladim belki insandır yazıda diyoduki kendinizi hamile düşünün öyle davranım ben hep o
Çok düşünme çok bekleyince olmuyor :) ben bu ay Yok diye düşünüyordum öyle pek umursamadım oldu :)

Benim ağrılarım durdu kızlar , büyük ihtimal ilacın yat etkileri bana ağrı yaptı ondan ağrıdı. Yine bat ı beklicem bakalım ama umutlarım azaldı açıkcası

Aynn ama artk sgdm bu kondn gercktn
Eşin ve sende bir sorun yoksa stres yapma bende uzun bir süre bekledim en sonunda vazgeçmek değilde Rabbim nasip ederse eder dedim dua ettim eşimle sırf çocuk için birlikte olmadım çünkü o ister istemez stresi artırıyor haliyle hormonlarıda.Tamda o ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür RABBİME .Tez zamanda sanada nasip eder dua et canım bizise unutma sağsağlim kucağımıza alalım

Eşin ve sende bir sorun yoksa stres yapma bende uzun bir süre bekledim en sonunda vazgeçmek değilde Rabbim nasip ederse eder dedim dua ettim eşimle sırf çocuk için birlikte olmadım çünkü o ister istemez stresi artırıyor haliyle hormonlarıda.Tamda o ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür RABBİME .Tez zamanda sanada nasip eder dua et canım bizise unutma sağsağlim kucağımıza alalım
İns olursam zarn liste yaptm o arkdslarma hamlykn etcm dua ins cnm bu ay geri ckme yontmyle korncm obur aya baslcm clsmalsra cnm o seklde hamle kalnmyr galba ole dncm hem icmde suphe kalmz obur aya denrm inan bende edyrm bol bol dua umdmu kaybtmyrm hep hayrlısınıbistyrm demekki deglms daha varms naplm bolyms yapck brsy yok:(

Amin canımın içi inşallah bebeğimizi sağlıcakla alırız kucağımıza.Yesin onu teyzesi :emir_bebek::KK15:

Bende de aynısı oldu :)

Back