• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Şimdi bizim hamilelik başlangıcı adet gününün ilk günü oluyor.Benim adetimin ilk günü 1 Mayıs Bat ise 27 ilişki ise ovulasyon takibi ile 16 Mayıs da oldu.idrar da bi şi çıkmaması daha normal mi sizce

Forumda 3 haftalıkların anlayanlar var döllenme zamanın ile mi alakalı.

Bata 2 kala test yaptim. Cook silik cikti. Görebilen var mı?
IMG_20170524_090416.jpg

kızlar günaydın. bat26-27 benim.belli olmuyor 29 ve 30 günde 1 oluyorum.bu arada 1 haftadır olan adet ağrılarım azaldı ,göğüslerimin acısı geçti,kasıklarda ağrıdan ziyade doluluk olmaya başladı ve en değişiği ağzım su dolmaya başladı.yuktunuyorum bitmiyoır.bu neki acaba midemde hafif bulanıyor.ya adet olcam yada inşallah olmıcam

kızlar günaydın. bat26-27 benim.belli olmuyor 29 ve 30 günde 1 oluyorum.bu arada 1 haftadır olan adet ağrılarım azaldı ,göğüslerimin acısı geçti,kasıklarda ağrıdan ziyade doluluk olmaya başladı ve en değişiği ağzım su dolmaya başladı.yuktunuyorum bitmiyoır.bu neki acaba midemde hafif bulanıyor.ya adet olcam yada inşallah olmıcam
İnşallah hamile çıkarsın Canım.Bende belirti namına sadece kasıklarda bir hareketlilik birde bir bardak su bile içsem çok dolu gibi çişim geliyor.Ben umudu kestim gibi bişey güya bugün test yaptırmaya gidecektim.Batı beklemeye karar verdim(28-29)

Benim bat 28 30 mayis arasi ama biraz umudum vardi ama sivilcem çıktı her adet oncesi oldugu gibi acaba hamile olsam da çıkar mı ki bilgisi olan var mi

Benim bat 28 30 mayis arasi ama biraz umudum vardi ama sivilcem çıktı her adet oncesi oldugu gibi acaba hamile olsam da çıkar mı ki bilgisi olan var mi[
bence hepimizin sikayetleri bu ay belli olcak hamile kalanların belirtilerini biyere not ederiz gelecek aylar bakarıs.:)))

Benim bat 28 30 mayis arasi ama biraz umudum vardi ama sivilcem çıktı her adet oncesi oldugu gibi acaba hamile olsam da çıkar mı ki bilgisi olan var mi
bende ilk defa bu ay erken test yapmamaya karar verdim.çok moralim bozuluyor ve 4,5 gün beklemek adeti beni geriyor ve üzüyor.

günaydın kızlar benimde 2 gün kaldı ama test yapmamak için direniyorum hiç bir belirti yok ne regl ne gebelik :işsiz: böyle bekliyorum

Benimde bat 20 di ctesi test yaptırdım 528.70 çıktı benim değerim niye buladar yüksek çıktı yeni öğrenenlerin hepsi 200 150 felan
canım bir ihtimal ikiz olabilir ama erken döllenme geç döllenme ile de alakalı olabilir.sizinki erken döllenmiş ve artış günü daha fazla olmustur bat a kadar.

Back