- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi SareHumaNur
Benim de bata 8 gün kala 1.20 çıkmıştı..bi ümit bekliyorum yükseliyordur inşallahhhİns kızlar ya bakalm tekrrdan yapcm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bata 8 gün kala 1.20 çıkmıştı..bi ümit bekliyorum yükseliyordur inşallahhhİns kızlar ya bakalm tekrrdan yapcm:)
Adetn gectmi cnm sennBenim de bata 8 gün kala 1.20 çıkmıştı..bi ümit bekliyorum yükseliyordur inşallahhh
3 gün var daha canimAdetn gectmi cnm senn
Belki yukselr umufnu kesme canm3 gün var daha canim
Çok şükür canım:)Canım daha ilk yazdığında silikte olsa çıkar demiştim.Hadi hayırlı olsun.İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
En iyisi tekrarlamak canım kesinlikleAynn cnm 0.100 ckmasnı beklrkn 2 cknca bole arada kaldm dedgn gbi cnm cnku negatf ama yukslme ihtmlide var kafam karstı
Cnm yoksada adet oluym egee olursada hepnze umit olurm hemen vazgecmezsnz:)En iyisi tekrarlamak canım kesinlikle
Belirsiz hepsinden kötü canım neyse belli olur inşallah bir an önce Ümit her ay var biz de bitmek tükenmek bilmiyorCnm yoksada adet oluym egee olursada hepnze umit olurm hemen vazgecmezsnz:)
Kız bu ay adet olmak isterkn adetm geckti yokken geckmesi o kadr sinr bozcu ki bakslm 3-4 gun snra tekkrardan yaptrcm ne ckck bskslmBelirsiz hepsinden kötü canım neyse belli olur inşallah bir an önce Ümit her ay var biz de bitmek tükenmek bilmiyor
Bnm geçen değil ondan önce ki ay 6 gün geçmişti hatta oğlumdan önce 15 gün geçmişti ama yoktu iyi biliyorum o duyguyu geçtiğimiz ay 3 gün erken olduKız bu ay adet olmak isterkn adetm geckti yokken geckmesi o kadr sinr bozcu ki bakslm 3-4 gun snra tekkrardan yaptrcm ne ckck bskslm
Aksam baktirdim ama 0.100 malesef.çok erken baktırdım diye avutuyorum kendimiNE ZAMAN BAKTIRCAN
Çıkmadı malesef ama bir umut günümün gelmesini bekliyorum.1 haftan kalmış bence yaptır varsa düşükte olsa bir deger çıkar
malesef erken düşük yaşadım..Benimde 5-6 gündür avuç içlerim yanıyor ateşim gün içinde 36.9u çok görüyor arada bi basıyor sıcak bana nefes almayı zorlayacak gibi sanki bata 5 gün kaldı buarada.. bende her yere yazıp soruyordum Ateş yükselmesi hamilelik belirtisi olabilir mi diye de tam sayılmaz bat geçerse Yükselmesi sayılabilir dediler o yüzden umudum kesilmişti biraz
kızlarr benimde bat 26-27 mayıstan biri.bu ay ilk defa idrar yolum acıyor ve yanıyor .karın ağrım geliyor ve geçiyor ,inşallah hepimize nasip olur
Amin canım bende kan testi yaptırmak istiyorum ama bat ı beklicemİnşallah hepimiz en kısa zamanda. Bebişlerimize kavuşuruz
Benimde bat 20 di ctesi test yaptırdım 528.70 çıktı benim değerim niye buladar yüksek çıktı yeni öğrenenlerin hepsi 200 150 felanBen doktora gittim bat 21di 2gün geçti suan değerim 145 çıktı çok şükür 1.5yıldır istiyorduk olmazsa tedavi olacaktık şükür ki rabbim nasip etti.herkesin insallah kucağını doldursun Allahım darısı isteyen herkese :)
Belki ikizdir canim hadi ins:)Benimde bat 20 di ctesi test yaptırdım 528.70 çıktı benim değerim niye buladar yüksek çıktı yeni öğrenenlerin hepsi 200 150 felan
Aaaa ikizlerde öylemi olur inş yaBelki ikizdir canim hadi ins:)