• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kızlar merhaba.Benim de bat 27.idrar testi yaptım ama negatif daha.

Ovulasyon takibi yaptım.ovulayon kitinde çift cizgi adetin 16.gününde de çıkmayınca dayanamayıp dr ye gittim.Dr yumurtanın 20.8 mm olduğunu her an çatlıyagileceğini söyledi.Tüm bunlar 16 mayısda idi.Bat tarihini bekliyorum hayırlısı ile

Ben doktora gittim bat 21di 2gün geçti suan değerim 145 çıktı çok şükür 1.5yıldır istiyorduk olmazsa tedavi olacaktık şükür ki rabbim nasip etti.herkesin insallah kucağını doldursun Allahım darısı isteyen herkese :)
Cnm ne gzl masallah hayrlı olsn bnmde 4 gun gecti 2 cktı :) ngtf

İsterseniz idrar testi yapalım hep birlikte :) ama o pahalılardan belki onlar çıkar :)
Ben bugün yaptım 5tl likti aldığım 2 gün geçmişti adetim ama gayet net çıktı ilk güvenemedim sonra kana baktırdım hamileyim darısı isteyen herkese olsun

Bat 21di canım adet belirtileri gibi karın ve kasıkta ara ara hafif sancılar göğüslerde şişlik var tutamadım kendimi yaptım şimdi idrar testi çift çizgi gibi sanki ya ilk defa 2.çizgi belirgin oldu atıcam buraya ama yüklemeyi beceremedim :)
Ayy hadi cok mutlu oldum canim rabbim hayirli olsun

Kızlar merhaba.Benim de bat 27.idrar testi yaptım ama negatif daha.

Ovulasyon takibi yaptım.ovulayon kitinde çift cizgi adetin 16.gününde de çıkmayınca dayanamayıp dr ye gittim.Dr yumurtanın 20.8 mm olduğunu her an çatlıyagileceğini söyledi.Tüm bunlar 16 mayısda idi.Bat tarihini bekliyorum hayırlısı ile
Hadi hayırlısı canım batlarımız aynı :) belirtilerin varmı ?

Ben doktora gittim bat 21di 2gün geçti suan değerim 145 çıktı çok şükür 1.5yıldır istiyorduk olmazsa tedavi olacaktık şükür ki rabbim nasip etti.herkesin insallah kucağını doldursun Allahım darısı isteyen herkese :)
Canım daha ilk yazdığında silikte olsa çıkar demiştim.Hadi hayırlı olsun.İnşallah sağlıkla alırsın kucağına :anne:

Kızlar benim akıntı hala devam ediyor. Adet sancısı gibi 2 dk -5 dk arası süren kaşık ağrılarım oluyor. Yumurtlama dönemim olamaz dimi sizce ? Bel ağrılarım falan. İnsan gerçekten düşünmeden duramazmış. Hep topicler de okurdum neden beklemezler diye hiç beklenmesi gereken bi durum değilmiş :KK45: gel bat geeeel geeeel.. :)

Yani ne ak ne kara canım en iyisi bir daha test yaptırmak şüphe kalmasın:)
Aynn cnm 0.100 ckmasnı beklrkn 2 cknca bole arada kaldm dedgn gbi cnm cnku negatf ama yukslme ihtmlide var kafam karstı

Back