- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi SareHumaNur
Bi gerçek var bat a kadar idrar testleri negatif oluyor bat ı beklicez artıkBıliyorum canım yaa biraz da kendimiz yaratiyoruz bu belirtileri psikolojik olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi gerçek var bat a kadar idrar testleri negatif oluyor bat ı beklicez artıkBıliyorum canım yaa biraz da kendimiz yaratiyoruz bu belirtileri psikolojik olarak
Aslında çıkabilir ya :)Bat tarihim 28-29 olduğu için çıkarmı acaba diye tereddüt te kaldım.İşin en komik tarafı ben bunları hiç yaşamadım.İlk oğlumda Rabbime şükür çok beklemedik.İkinci oğlum plansız sürpriz yumurta oldu.İki sene önce kimyasal gebelik yaşadım. Ama bu belirti bekleme işi beni yordu.Rabbim isteyeni hiç bekletmesin.
Dayanabilsek ahh bir dayanabilsek. Yok mesela ben illa ki battan 4-5 gün önce yapmaya başlayıp tek çizgiyle psikolojimi alt üst etmeyi başarıyorum. adet olduğumda da çok çok aşırı uzulmuyorum. Çünkü ondan önce bir sürü test yapıyorum) ama bu defa kararliyim bekleyeceğimBi gerçek var bat a kadar idrar testleri negatif oluyor bat ı beklicez artık
Kaçıncı günün canim senin adetine ne kadar var daha dogrusuBen yaptım gene negatif
Adetime 4 gün kaldı canım daha var tabi ama çok kasıkkk ağrım var acaba diyorum. Göğüslerimde sızlama varKaçıncı günün canim senin adetine ne kadar var daha dogrusu
Insallah hamilesindir canim yaaa valla. Idrar testinde gec cikabiliyor. Bekle canim biraz daha. Benim bata 8 gün var daha. Günler geçmiyor.Adetime 4 gün kaldı canım daha var tabi ama çok kasıkkk ağrım var acaba diyorum. Göğüslerimde sızlama var
Coraapin 1 aydir kullaniyorum.hcg testi yaptirdim sonuc bekliyorumBnm 1 Haziran ben de pıhtılaşma var bugün tedbir için corasprin e başladım
2 cktı cnm snc sizce ykselrmı ılk defa ıkı cktı normlde 0.100 ckardı
CNM negatif demek o sanırım ama üzülmek Yok pes etmek yok2 cktı cnm snc sizce ykselrmı ılk defa ıkı cktı normlde 0.100 ckardı
Cnm 0.100 cksa ben hıc umıtlenmcm ama 2 cktı snrs tekrr kan testi yapym belki yukslr cnm evet normide negatf uc sayda gelsyfi tam puan alcktmCNM negatif demek o sanırım ama üzülmek Yok pes etmek yok
Belki yükselir 5 gün sonra yine yapsan ? Artabilir de2 cktı cnm snc sizce ykselrmı ılk defa ıkı cktı normlde 0.100 ckardı
Baklm ypcm bn 0.100 bklyrdm :)) 2 cknca sasrdm nrmlde 2 hic ckmdı hni brz artms ondn dedm ama ynde negtf blyrm skntı yok:))Belki yükselir 5 gün sonra yine yapsan ? Artabilir de
Ya aslında bilemeyiz belki daha yenidir :)Baklm ypcm bn 0.100 bklyrdm :)) 2 cknca sasrdm nrmlde 2 hic ckmdı hni brz artms ondn dedm ama ynde negtf blyrm skntı yok:))
İçimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor bilmiyorum ya :)Baklm ypcm bn 0.100 bklyrdm :)) 2 cknca sasrdm nrmlde 2 hic ckmdı hni brz artms ondn dedm ama ynde negtf blyrm skntı yok:))
Bnde dusnyrm varsa yeni cnku yumrlma gnlerine yakn oldu cnm sana tavsym cok sık yapma ilskyi bz oncden k.bkma cnm dyrm ama cok olurdu haftan cogu gnlri ama tutmdı baklm bu ay bole dendk tutck mı:)Ya aslında bilemeyiz belki daha yenidir :)
Ayy ins varsa hepnze ederm bol bol dua:))İçimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor bilmiyorum ya :)