- Konu Sahibi SareHumaNur
herkes hamile olsun ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMNegatif düşünmek Yokkkkk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes hamile olsun ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMNegatif düşünmek Yokkkkk :)
İnşallah belki üşüttüğüm için ağrıyordur çok sık üşütürüm ben ama işte tedirginlik oluyor :)8 gün erken değilmi kuzum regl e daha çok var
Amin canımherkes hamile olsun ALLAHIMMMMMMMMMMMMMM
ATEŞ BASIYOR BENİDEKızlar bata 3 gün var ve ayaklarım buzzzz bi türlü isitamiyorum.. hamileilk belirtisi diyorlar ayak üşümesine sizlerde de var mı bu durum ?
İsterseniz idrar testi yapalım hep birlikte :) ama o pahalılardan belki onlar çıkar :)ATEŞ BASIYOR BENİDE
Çizgi ilk başta silik sonra netleşebiliyo çok siliksede erken yaptısan silik çıkabilir benimki sonradan netleşti arkadaşımında inanılmaz silikti ama hamileydi allah gönlüne göre versin canım
İnsallah ya eşim normalde işe gittiğinde mesguliyetten önemli olmadıkca aramaz bugün soruyor som durum ne diye o da çok heyecan yaptı yarında doğumgünü kan tahlili çıktıktan sonra eğer olursa müjdeyi vericem o yüzden kendimde çok ümitlenmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye ama rabbim isteyen herkese versin düşüncesi bile çok güzel:)
Bu kadar belirti varsa tabiki yap hamilek belirtisi regl belirtisi ile hemen hemen aynı inş güzel haberler verirsin ☺Ben karar verdim yarın kan vermeye gideceğim.Çünkü göğüslerimde şişlik yanma var.Baş ağrısı mide bulantısı.Kasıklarımda hareketlilik arada sancı var.Belim çok az ağrıdı.Ayak üşümesini saymıyorum.Çünkü hep üşür ayaklarım.Amaaaa bi şey soracam kızlar.Bu kadar belirti için önce idrar testi yapsammıki??
Bat tarihim 28-29 olduğu için çıkarmı acaba diye tereddüt te kaldım.İşin en komik tarafı ben bunları hiç yaşamadım.İlk oğlumda Rabbime şükür çok beklemedik.İkinci oğlum plansız sürpriz yumurta oldu.İki sene önce kimyasal gebelik yaşadım. Ama bu belirti bekleme işi beni yordu.Rabbim isteyeni hiç bekletmesin.Bu kadar belirti varsa tabiki yap hamilek belirtisi regl belirtisi ile hemen hemen aynı inş güzel haberler verirsin ☺
benimde ara ara sancı bastırıyorkızlar bugun cok kotuyum adet olacam sanırım cok sancım var ya offffff
Canim ayni seyler bende de var adetime 2 gun var dun dayanamayip idrar testi yaptim negatif umudunu kirmak istemem ama belirtiler psikolojik olabiliyor bende cok uzuldumGeceleri ter basıyor..gü boyu ayaklarım buzzz ve dün gece mide bulantısiyla uyandım afedersiniz öğurdum resmen..şimdide kasigimda hafif adet ağrısı gibi ağrı var kafam çok karışık hayırlısı
Bıliyorum canım yaa biraz da kendimiz yaratiyoruz bu belirtileri psikolojik olarakCanim ayni seyler bende de var adetime 2 gun var dun dayanamayip idrar testi yaptim negatif umudunu kirmak istemem ama belirtiler psikolojik olabiliyor bende cok uzuldum