- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Ben beklicemKızlar yarın sabah yapsam mı test ya off pztsiyi bekleyemicembat 22 ocak.
Doktorlar sperm kalitesinden dolayı iki günde bir olmasının daha doğru olduğunu söylüyorlarEki Görüntüle 2761920 kızlar selam umarım herkes bekleyişinin sonucunda bebişlerine kavuşurben bugün doktora gittim yumurtam çok bariz bir şekilde görünüyor şu an yumurtlama dönemimdeymişim. Yeni evliyiz ve ilk kez deniyoruz bu dönemlerde her gün mü birliktelik iyi yoksa 2 günde bir mi?
Ben bekleyeceğimKızlar yarın sabah yapsam mı test ya off pztsiyi bekleyemicembat 22 ocak.
Akışına bırak hayatım. Nasipte varsa olur yoksa olmaz.Günaydın kızlar bende beklemeyi tercih ettim. Yapmadım bu sabah
Nasıl yaptınız tam olarak? Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?Ateş ölçmeyide deneyebilirsin ilk hamileligimi test yapmadan önce o sekilde anlamıştım
Yumurtlamadan sonra ateş yukseliyo..adet olacagimiz zaman düşüyor hamileysek düşmüyor..sabah uyanip yataktan kalkmadan çubuk ates olcerle dil altindan ölçüm yapıyordum.ates ölçerim su an olmadigi icin yapamadimNasıl yaptınız tam olarak? Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?
Korkmayın korkmadığınız zaman oluveriyorBende beklicem negatif görmekten korkuyorum
Bence o zaman varsa cikar oyle dusunuyorum , 14 gun icinde dolleniyor, adete 5 gün kala degil miBen 5 gün sonra test yapacağım kızlar
Ya ben böyle çok mutluyum baş başa eşimle
Sessiz sakin
Kendime zaman ayırabiliyorum
Öğretmenim çocuk sesinden beynim ağrıyor
Ne kadar süredir evlisinizYa ben böyle çok mutluyum baş başa eşimle
Sessiz sakin
Kendime zaman ayırabiliyorum
Öğretmenim çocuk sesinden beynim ağrıyor
Biz çocukluğumuzdan beri beraberizNe kadar süredir evlisiniz
Yo adetten 1gün önceBence o zaman varsa cikar oyle dusunuyorum , 14 gun icinde dolleniyor, adete 5 gün kala degil mi
Umarım ömrün için en güzel sonuç neyse o olurBen 5 gün sonra test yapacağım kızlar
Ne kadar beraber olursanız olun daha evlilik için çok yenisiniz mis gibiBiz çocukluğumuzdan beri beraberiz
En yakın arkadaşımdı kendisi
Ama evleneli 5 ay oldu
Bizim gibiBiz çocukluğumuzdan beri beraberiz
En yakın arkadaşımdı kendisi
Ama evleneli 5 ay oldu
Ah çok teşekkür ediyorum arkadaşımUmarım ömrün için en güzel sonuç neyse o olur
Ben de genel anlamda hiç çocuk isteği yok.Ne kadar beraber olursanız olun daha evlilik için çok yenisiniz mis gibi
Biz de 1 sene sonra "hadi şansa bırakalım" dedik. kafaya takmadan bırakmıştık korunmayı
Kedi sever herkesin ciğerimin köşesinde yeri vardır.dilerim gönlünce olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?