Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, yeni üye oldum. Sürekli okuyorum bari üye olayım dedim :) Benim BAT 20 Ocak. Beklemek çok zormuş. Göğüs hassasiyetim var birkaç gündür. Umarım adet olmam, ben de sizinle beklemek istedim :)
Ben olsam coktan test yapardim

Benimde 20 ocak dun test yaptim, cift cizgi cikti :)
Yaa, inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur :) bize de dua edin
erken gebelik testi miydi yoksa normal mi? Pzt ben de alayım olmazsa da olmaz napalım:)
Hiç belirtiniz var mıydı?

Yaa, inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur :) bize de dua edin
erken gebelik testi miydi yoksa normal mi? Pzt ben de alayım olmazsa da olmaz napalım:)
Hiç belirtiniz var mıydı?
Allah razi olsun insallah3.ay denememizdi, hic belirtim. olmadi sadece cene bolgem sivilcelendi, normal en ucuzlardan testti:) Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin insallah saglikli bir sekilde

Merhabalar, yeni üye oldum. Sürekli okuyorum bari üye olayım dedim :) Benim BAT 20 Ocak. Beklemek çok zormuş. Göğüs hassasiyetim var birkaç gündür. Umarım adet olmam, ben de sizinle beklemek istedim :)
Hoşgeldin canım

Kızlar bugün hani adet olacakmış gibi ağrı hissettim
Önceki günlerden farklı olarak

6 gün kala çıkar mı acaba siz ne zaman yapacaksiniz

Kızlar bugün hani adet olacakmış gibi ağrı hissettim
Önceki günlerden farklı olarak
Benim de 8 gün var bat a ağrılarım oldu olacakmış gibi.. Yaa bekarken hiçbirşey hissetmiyordm regl olurken şimdi algıda seçicilik mi nedir herşeyi hissedip bişeylere yormaya çalışıyorum çok yorucu

Benim de 8 gün var bat a ağrılarım oldu olacakmış gibi.. Yaa bekarken hiçbirşey hissetmiyordm regl olurken şimdi algıda seçicilik mi nedir herşeyi hissedip bişeylere yormaya çalışıyorum çok yorucu
Yok ben her zaman yumurtlama ve regl i hissederim
Bekarken de evliyken de
Ama evleneli yumurtlama daha şiddetli geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…