- 16 Ocak 2021
- 190
- 417
- 53
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Ben olsam coktan test yapardimMerhabalar, yeni üye oldum. Sürekli okuyorum bari üye olayım dedim :) Benim BAT 20 Ocak. Beklemek çok zormuş. Göğüs hassasiyetim var birkaç gündür. Umarım adet olmam, ben de sizinle beklemek istedim :)
Benimde 20 ocak dun test yaptim, cift cizgi cikti :)Merhabalar, yeni üye oldum. Sürekli okuyorum bari üye olayım dedim :) Benim BAT 20 Ocak. Beklemek çok zormuş. Göğüs hassasiyetim var birkaç gündür. Umarım adet olmam, ben de sizinle beklemek istedim :)
Bu 2.denememiz. Erken mi acaba diye düşündüm. negatifi görmekten de biraz korkuyorum :)biraz daha bekleyeceğim test için inşallah hayırlısı ile gelir :)Ben olsam coktan test yapardim
Yaa, inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur :) bize de dua edinBenimde 20 ocak dun test yaptim, cift cizgi cikti :)
Allah razi olsun insallahYaa, inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur :) bize de dua edin
erken gebelik testi miydi yoksa normal mi? Pzt ben de alayım olmazsa da olmaz napalım:)
Hiç belirtiniz var mıydı?
Amin inşallah :)Allah razi olsun insallah3.ay denememizdi, hic belirtim. olmadi sadece cene bolgem sivilcelendi, normal en ucuzlardan testti:) Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin insallah saglikli bir sekilde
Hoşgeldin canımMerhabalar, yeni üye oldum. Sürekli okuyorum bari üye olayım dedim :) Benim BAT 20 Ocak. Beklemek çok zormuş. Göğüs hassasiyetim var birkaç gündür. Umarım adet olmam, ben de sizinle beklemek istedim :)
Hoşbuldum :)Hoşgeldin canım
İlk çocuk muHoşbuldum :)
6 gün kala çıkar mı acabasiz ne zaman yapacaksiniz
Benim de 8 gün var bat a ağrılarım oldu olacakmış gibi.. Yaa bekarken hiçbirşey hissetmiyordm regl olurken şimdi algıda seçicilik mi nedir herşeyi hissedip bişeylere yormaya çalışıyorum çok yorucuKızlar bugün hani adet olacakmış gibi ağrı hissettim
Önceki günlerden farklı olarak
evet ilk olacak inşallah 5 aylık evliyim :)İlk çocuk mu
Aa aynıyızevet ilk olacak inşallah 5 aylık evliyim :)
Yok ben her zaman yumurtlama ve regl i hissederimBenim de 8 gün var bat a ağrılarım oldu olacakmış gibi.. Yaa bekarken hiçbirşey hissetmiyordm regl olurken şimdi algıda seçicilik mi nedir herşeyi hissedip bişeylere yormaya çalışıyorum çok yorucu
Canım senin ne oldu belli olmuştur?Benim 9 Ocak ama sabredemiyorum size sabır diliyorum
İnşallah bebişin haberini alırsın tez zamanda5 gün kaldı geçmiyor zaman
Evet oldu pozitif çıktı geçen hafta pazartesi baktırdım 947Canım senin ne oldu belli olmuştur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?