• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, yeni üye oldum. Sürekli okuyorum bari üye olayım dedim :) Benim BAT 20 Ocak. Beklemek çok zormuş. Göğüs hassasiyetim var birkaç gündür. Umarım adet olmam, ben de sizinle beklemek istedim :)
Ben olsam coktan test yapardim 🤗🤗😁😁😂😂

Benimde 20 ocak dun test yaptim, cift cizgi cikti :)
Yaa, inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur :) bize de dua edin
erken gebelik testi miydi yoksa normal mi? Pzt ben de alayım olmazsa da olmaz napalım:)
Hiç belirtiniz var mıydı?

Yaa, inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur :) bize de dua edin
erken gebelik testi miydi yoksa normal mi? Pzt ben de alayım olmazsa da olmaz napalım:)
Hiç belirtiniz var mıydı?
Allah razi olsun insallah🙏3.ay denememizdi, hic belirtim. olmadi sadece cene bolgem sivilcelendi, normal en ucuzlardan testti:) Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin insallah saglikli bir sekilde🙏

Merhabalar, yeni üye oldum. Sürekli okuyorum bari üye olayım dedim :) Benim BAT 20 Ocak. Beklemek çok zormuş. Göğüs hassasiyetim var birkaç gündür. Umarım adet olmam, ben de sizinle beklemek istedim :)
Hoşgeldin canım☺️

Kızlar bugün hani adet olacakmış gibi ağrı hissettim
Önceki günlerden farklı olarak

6 gün kala çıkar mı acaba 😂😂 siz ne zaman yapacaksiniz

Kızlar bugün hani adet olacakmış gibi ağrı hissettim
Önceki günlerden farklı olarak
Benim de 8 gün var bat a ağrılarım oldu olacakmış gibi.. Yaa bekarken hiçbirşey hissetmiyordm regl olurken şimdi algıda seçicilik mi nedir herşeyi hissedip bişeylere yormaya çalışıyorum çok yorucu

Benim de 8 gün var bat a ağrılarım oldu olacakmış gibi.. Yaa bekarken hiçbirşey hissetmiyordm regl olurken şimdi algıda seçicilik mi nedir herşeyi hissedip bişeylere yormaya çalışıyorum çok yorucu
Yok ben her zaman yumurtlama ve regl i hissederim
Bekarken de evliyken de
Ama evleneli yumurtlama daha şiddetli geçiyor

Back
X