• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurler Allah isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah, ben normal test yaptim, erken gebelik testi degil, eger oluşmuşsa çıkıyor bence gec dollenme vs degilse
Çok özür dileyerek soruyorum en son yumurtlama gününde olan ilişkiden mi oldu?
Hani adetten sonra 11-16 arası

Çok özür dileyerek soruyorum en son yumurtlama gününde olan ilişkiden mi oldu?
Hani adetten sonra 11-16 arası
Isin tuhafı yumurtlama falan hic bakmamistim ben buradan ogrendim, adetten hemen sonra oldu yumurtlama olmamisti daha yani, hatta bu ay çok az calistik diyebilirim🙈Bence sizinde varsa eger 5 gun kala test yapin varsa cikacaktir,

suan tek belirtim, aksamlari siskinlik oluyor baska da bisey yok, ilerleyen zamanlarda olacaktir muhtemelen

Isin tuhafı yumurtlama falan hic bakmamistim ben buradan ogrendim, adetten hemen sonra oldu yumurtlama olmamisti daha yani, hatta bu ay çok az calistik diyebilirim🙈Bence sizinde varsa eger 5 gun kala test yapin varsa cikacaktir,
Test var elimde şuan da birkaç gün daha bekleyeceğim sanırım

D27D3FA7-6BB1-4122-908A-826BBA4F21CE.webp
kızlar selam umarım herkes bekleyişinin sonucunda bebişlerine kavuşur 🌸🌸 ben bugün doktora gittim yumurtam çok bariz bir şekilde görünüyor şu an yumurtlama dönemimdeymişim. Yeni evliyiz ve ilk kez deniyoruz bu dönemlerde her gün mü birliktelik iyi yoksa 2 günde bir mi?

suan tek belirtim, aksamlari siskinlik oluyor baska da bisey yok, ilerleyen zamanlarda olacaktir muhtemelen
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 Benim bat da 21 Ocak. İlk kez ovulasyon takibiyle deniyoruz. 32 yaşındayım yaş sebebiyle gebelik biraz gecikecek olabilir maalesef. Bugün de birkaç sivilcem çıktı adet belirtilerim de başladı sanırım 😔 Sizin kaçıncı denemeydi? Bir de sizin yaş kaçtı acaba?

Bilmiyorum 🤔 ben hayatımda 1 kere yaptım geçen ay erken gebelik testi yaptım negatif çok umutlanıyorum çok üzülüyorum bu ay da bekliyorum ama bakalım inşallah vardır ya Allah herkese nasip etsin 6 aylık evliyim ama
Merhaba, insallah saglikla Rabbim size de nasip etsin, üzülmeyin evliliginizde cok yeni, insallah olur hayirlisiyla saglikla
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 Benim bat da 21 Ocak. İlk kez ovulasyon takibiyle deniyoruz. 32 yaşındayım yaş sebebiyle gebelik biraz gecikecek olabilir maalesef. Bugün de birkaç sivilcem çıktı adet belirtilerim de başladı sanırım 😔 Sizin kaçıncı denemeydi? Bir de sizin yaş kaçtı acaba?
Allah razi olsun😇insallah Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin, benim yasim 33 hatta martta 34 olacağım, 3.ay di denememiz, siz soyleyince aklima geldi cene bölümüm sivilcelendi benimde bu aksam basladi sanki hafif hafif bel agrim cok degil ama, suan hic bisey hissetmiyorum

Bilmiyorum 🤔 ben hayatımda 1 kere yaptım geçen ay erken gebelik testi yaptım negatif çok umutlanıyorum çok üzülüyorum bu ay da bekliyorum ama bakalım inşallah vardır ya Allah herkese nasip etsin 6 aylık evliyim ama
Kız ne acelen üzülme sakın

Back
X