- Konu Sahibi birkedilianne
Bat 23-24.. 1.5 yıllık evliyim ve istiyorum.. Artık mucizem gelsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın kaçtı canımBat 23-24.. 1.5 yıllık evliyim ve istiyorum.. Artık mucizem gelsin![]()
24 canımYaşın kaçtı canım
İyi yaşın daha çok genç olur inşallah24 canım
İnşallah.. 1.5 senedir olmayınca da ya sonra da olmazsa korkusu oluyo herkeste oldugu gibi.. Etrafta coluklu cocuklu yada hamileler gördüm mü içim gidiyo..İyi yaşın daha çok genç olur inşallah![]()
Sağlık problemi yoksa bence hiç kafaya takma.İnşallah.. 1.5 senedir olmayınca da ya sonra da olmazsa korkusu oluyo herkeste oldugu gibi.. Etrafta coluklu cocuklu yada hamileler gördüm mü içim gidiyo..
Eşim de son testinde Sperm sayısı düşük çıkmıştı onda da doktor bekleyin dedi. Kovid geçirmişti eşim ondan dolayı düşmüş olabilir dedi. Daha da ben de gitmedim hastaneye eşimin tekrar test yapmasını bekliyorum. Benm etraf sıkıntılı canım ben takmamaya calıssam da illaki dengesiz birileri cıkıp laf atıcak.Sağlık problemi yoksa bence hiç kafaya takma.
İnsan ne zaman rahat olursa öyle oluyor.
Ben 27 yaşındayım.
Çocuk vs istemiyorum
Bu da kazara olacak olursa onu bekliyorum![]()
Valla etrafa ben hiç takılmamEşim de son testinde Sperm sayısı düşük çıkmıştı onda da doktor bekleyin dedi. Kovid geçirmişti eşim ondan dolayı düşmüş olabilir dedi. Daha da ben de gitmedim hastaneye eşimin tekrar test yapmasını bekliyorum. Benm etraf sıkıntılı canım ben takmamaya calıssam da illaki dengesiz birileri cıkıp laf atıcak.
Aa cocuk istenmez mi İnşaAllah Hamilesindirama hayali bile guzel bence hiç erteleme canım
![]()
Doğuruyolar zaten zoruma giden o nispet gibiValla etrafa ben hiç takılmamİnsanların dediklerini hiç önemsemem
Laf atan kendi doğursun
Ben daha çok dört ayaklı bebekleri seviyorum![]()
Kedi delisiyimDoğuruyolar zaten zoruma giden o nispet gibiBen 4 ayaklı da seviyorum kedicik hastayım özellikle nickin de dikkatimi çekti
![]()
Benim yapmam lazım evlilik yıl dönümü 21 Ocak o yüzden güzel bir sürpriz yapmak istiyorumValla test yapmicam ben geçerse adet anlarım zaten.
Testi düşündükçe insan stres oluyor.
Saldım çayıra![]()
Allah gönlünüze göre versin inşallah.Benim yapmam lazım evlilik yıl dönümü 21 Ocak o yüzden güzel bir sürpriz yapmak istiyorum![]()
Sağol un ins sizin için de hayırlısı olurAllah gönlünüze göre versin inşallah.
Bebek istediğiniz için heyecanı anlıyorum
Benimki plansız olan bir durum![]()
Ben de istediğim zaman olcagını bilsem böyle stres yapmazdım hayırlısıyla tüm isteyenlere versin inşaAllahKedi delisiyim
Yani sülalemden çok seviyorum kedileri
O kadar aşığım onlara
Hiç zoruna gitmesin bacım
Allah hayırlı evlat versin
Bazen olmaması daha hayırlıdır
Bazen geç olması hayırlıdır
Her şeyin bir sebebi var hayatta hiç üzülme
Üstelik gencecik kadınsın
Ben senin yaşında olsam rahat 3-4 sene doğurmam
Hoş şimdi de istemiyorum ama olursa eşim istediği için 1 tane olur
Yoksa ben bu şekilde çok mutluyum![]()
Hadi inşallah Allah gönlüne göre versinBenim Bat 24 25 ocak 10 aylık evliyim 7 ay oldu deneyeli eşimde sperm hareketliliğinde problem var bakalım takipteyim
Amin hepimizin inşallahHadi inşallah Allah gönlüne göre versin
Kaç gün kala belli olur acabaMerhaba, 22 Ocak benimde bat tarihim, beklemedeyim bakalim, Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
Ben oglumda 3 gun kala yapmistim testi cikmisti ama belli olmuyor tabii gec dollenme vs, o yuzden bu sefer adet tarihim gecerse test yapacagim, testte ayri stresKaç gün kala belli olur acaba