- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 36
Sizin ilkmi olucak ne kadardır deniyosunuzSizin oradaki abladan ben de çevremde bir tane istiyorum. Bana da kilo aldığım için özellikle eşimin akrabalarından soranlar oluyor, güler misin ağlar mısın... Tamam kilo aldım da karnımda bebek olduğunu düşündürecek kadar değildir herhalde
Aynen canım sistit hatta galiba bende öyle düşündüm. Bol sıvı ve bitki çayları ile geçirmeye çalışıyorum. Ben artık test yapmayı bıraktım ya aşırı yıpratıyor bence.Şey siz enfeksiyon kapmışsınız, gecikme olmadan belli olmaz. Ben implantasyon kanaması olduğunu düşündüğüm bir tür lekelenme yaşadım, 6 gün geçti, erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Ama bat 21 Nisan, gecikme filan olursa yine test yapacağım. Bugün oruç tutmayıp stresten sahur vaktinden beri bir paket sigara içtim.Keşke bilmeseydim implantasyon gibi bir şey, beklentiye girdim. Bu aşamada beklentiye girmek strese sokuyor.
Biz Ocak ayından itibaren düşünmeye başladık, Ocak ayının sonlarına doğru son adet döneminden sonra doğum kontrol hapı kullanmayı bıraktım. Açıkçası biraz da kendimi hazır hissetmediğimden takvim uygulamasından bakıp yumurtlama döneminde ilişkiden kaçınıyordum. Yine de bu ay ara dönemde kanama olunca ben de buna yordum ama yanılmışım.Sizin ilkmi olucak ne kadardır deniyosunuz
Benimde 15 mayis gosteriyorInsallah bu ay kavusuruz artik ama daha test falan yapmam insallah sadece degerlendirip beklicem 13 Mayis gösteriyo kuzum aynen yine bekleyelim grup acarsaniz benide ekleyin geleyim böyle iyi oluyoyalniz hissetmiyo insan kendini
Gecmisi okudum ama senle ilgili bir şey göremedim ne yaptın adet oldun mu adet günün ne zamandi=)Benimde 15 mayis gosteriyormayisla birlikte bizde cicekler acalim
Ben regl oldum, başka bir başlığa geçtim. Elveda ... :)) Herkese sağlıklı bebekler diliyorum.Benimde 15 mayis gosteriyormayisla birlikte bizde cicekler acalim
Yaaa bu habere çok sevindim. Ne güzel aramızdan biri bu başlıktan mutlu ayrılacak. Hayırlısı olsun sağ salim doğsun inşallah bebişinÇok teşekkür ederim hepinizeşimdi kan sonucum çıktı 105.66 Yarın da doktorum çağırdı.. tüm kalbimle hepinize sağıklı bebişler diliyorum Allahım hepimizin kucağını bebekleleröe doldursun
3 gün sonra bende gelirim o başlığa hangisinde olucaksınız :)Ben regl oldum, başka bir başlığa geçtim. Elveda ... :)) Herkese sağlıklı bebekler diliyorum.
Olabilir canım henüz adet olmadımYumurtlamadan 14 gün sonra regl olma ihtimaliniz daha yüksek. Yanisizin bat tarihiniz 23 Nisan olması lazım. O yüzden testi 3 gün sonra tekrar yapın bence
BAT 10-17 MAYIS Diye başlıyordu :) İnşallah siz artık gebelik hazırlık değil direkt gebelik ve doğum platformlarında olursunuz <33 gün sonra bende gelirim o başlığa hangisinde olucaksınız :)
İnşallah sende mayıs ayında kalır başka haziran başlığına geçmezsinizBAT 10-17 MAYIS Diye başlıyordu :) İnşallah siz artık gebelik hazırlık değil direkt gebelik ve doğum platformlarında olursunuz <3
Benim bat tarihim 25 nisan kızlarHerhangi bi ilaç kullandınız mı klomen falan? Benim bat 24 nisan inşallah olur bu ay
Canım adet günün geçti mi? Bir de akıntın var mı?Amin canım hepimizinBizim bu 2. Ayımız geçen ay gebelik öncesi test yaptırmaya gittiğim bi doktorum vardı onu aradım haftaya mı geleyim diye yoo dedi direk gel ben de şaşırdım 1 -2 hafta sonra çağırır diye bekliyordum
Hadi hayirlısı inşallah vardır testini tekrarla sabah ilk idrarla canım inşallah bebiş ordadırKızlar bugün test yaptım, ışık tutunca görebildiğim bi çizgi var, çok heyecanlandım. Eşime gösterdim, o da var dedi.
Nerdeyse ayniyizBenimde 15 mayis gosteriyormayisla birlikte bizde cicekler acalim
Kizlar ben regl oldum.elendim insallah hamilelik haberi alanlar saglikla kavusun bebislerinize bizlerede duanizda yer verin
Canlarım ben beklemedeyim. Adet tarihlerimiz degişti sizinle bide üstüne gecikme olursa iyice ara açılır. Ama siz hangi konuya gecerseniz veya konu acarsanız banada haber verin. Tez zamanda güzel haberlerinizi almayi diliyorumTatlimm uzulme yeni bat tarihin nedir birlikte bekleriz yine
BAT 10 17 MAYIS ordayiz canimCanlarım ben beklemedeyim. Adet tarihlerimiz degişti sizinle bide üstüne gecikme olursa iyice ara açılır. Ama siz hangi konuya gecerseniz veya konu acarsanız banada haber verin. Tez zamanda güzel haberlerinizi almayi diliyorum