- 7 Kasım 2014
- 6.900
- 10.549
Bence iyi değerin. Bi belirtin var mı canım?Eki Görüntüle 2830672 kızlar testim bugun yaptim bugun bat tarihim sonrada kan verdim degerim 66 cikti galiba yine kimyasal :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iyi değerin. Bi belirtin var mı canım?Eki Görüntüle 2830672 kızlar testim bugun yaptim bugun bat tarihim sonrada kan verdim degerim 66 cikti galiba yine kimyasal :-(
Gecen ay kimyasal geçirdim bu ay da adet görmeden böyle pozitifi gördüm ama cok korkuyorum kimyasal olur diye yine hatta hamile moduna girmemeye çalışıyorumBence iyi değerin. Bi belirtin var mı canım?
Hemen kötü düsünme canım bat gününmüş daha yükselecektir inşallah. Ben oğlumda adetim 10gün gecince yapmistim test yinede silikti 2.çizgi. 2gün sonra gittim kanda 1200lerde cikti bir hesaplama yaptim 2gunde bir 2katina ciktigina gore bat günü 30larda falandı değerim önemli olan düzenli yükselmesi ki insallah yükselecek moralini yüksek tutEki Görüntüle 2830672 kızlar testim bugun yaptim bugun bat tarihim sonrada kan verdim degerim 66 cikti galiba yine kimyasal :-(
Cok korkuyorum daha yeni kimyasal geçirdim insallah yine aynısı olmazHemen kötü düsünme canım bat gününmüş daha yükselecektir inşallah. Ben oğlumda adetim 10gün gecince yapmistim test yinede silikti 2.çizgi. 2gün sonra gittim kanda 1200lerde cikti bir hesaplama yaptim 2gunde bir 2katina ciktigina gore bat günü 30larda falandı değerim önemli olan düzenli yükselmesi ki insallah yükselecek moralini yüksek tut
Sen içini ferah tut hep aynısı olacak diye birşey yok. Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahCok korkuyorum daha yeni kimyasal geçirdim insallah yine aynısı olmaz
Insallah cok tesekkur ederim nolur dua edin bana cok üzülüyorum gerçekten ağlamamak için cok zor tutuyorum kendimi :'(Sen içini ferah tut hep aynısı olacak diye birşey yok. Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah
Üzülme lutfen bu habere sevinmen lazim senin. Etrafimda akrabalarimdan arkadaslarimdan kimyasal gebelik yasayanlar oldu. Ama 2. kez yasayan gormedim hatta 2 3aya hamile kalip sagicakla aldilar kucaklarina. Rabbim sanada nasip edecek bir daha yasamaman dilegiyle DualarimdasinInsallah cok tesekkur ederim nolur dua edin bana cok üzülüyorum gerçekten ağlamamak için cok zor tutuyorum kendimi :'(
Pozitifi görünce çok mutlu oldum çok sevindim icim içime sığmadı koştum kan verdim ama 66 yi görünce çok kötü oldum yine aynısını yaşamaktan çok korkuyorumÜzülme lutfen bu habere sevinmen lazim senin. Etrafimda akrabalarimdan arkadaslarimdan kimyasal gebelik yasayanlar oldu. Ama 2. kez yasayan gormedim hatta 2 3aya hamile kalip sagicakla aldilar kucaklarina. Rabbim sanada nasip edecek bir daha yasamaman dilegiyle Dualarimdasin
Yeni ayda bol sansBen regl oldum, başka bir başlığa geçtim. Elveda ... :)) Herkese sağlıklı bebekler diliyorum.
Yaa bakalim insallah mayis ayi bana ugurlu gelir. Sende tez zamanda guzel haberlereNerdeyse ayniyiz ben yetisirss asilamaya gecmis olurum belki haber bekliyoruz ama tabi yine burdayim aminnn aminnn kuzummmm insallahhh oglumuda anneler gününde ögrenmistim.Rabbim.yine nasip etsin bu güzel duyguyu hepimizr
Canimm tebrik ederim. Oyle bos yere moralini bozma belli ki bebis daha cok kucuk. Allahin izniyle alcaksin kucaginaPozitifi görünce çok mutlu oldum çok sevindim icim içime sığmadı koştum kan verdim ama 66 yi görünce çok kötü oldum yine aynısını yaşamaktan çok korkuyorum
Kuzum ya yeminle yüreğim agzimda ya cok korkuyorum ya yine oyle olursaCanimm tebrik ederim. Oyle bos yere moralini bozma belli ki bebis daha cok kucuk. Allahin izniyle alcaksin kucagina
Olmaz bisi meraklanma bu kadar . Guzel dusuncivciv geliyor yoldaKuzum ya yeminle yüreğim agzimda ya cok korkuyorum ya yine oyle olursa
Canım takvime göre adet günüm 1 gün geçmişti ve evet akıntım var lekelenmem daha hiç olmadı meselaCanım adet günün geçti mi? Bir de akıntın var mı?
Yok hayatım yerleşme ağrısı olabilir benim mesela hiç yoktu öğrendikten sonra başladı çok keskin giriyor arada..Perşembe bat günüm bugün ilişkiden sonra sağ kasığımda batmalar başladı. Hareket edip yürüdükçe de oluyor. Hareketsiz yatarken de arada batmalar başlıyor 4 5 sn sonra kesiliyor. Bunu yaşayan var mı? Kist filan olabilir mi çok korktum