Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vardi aşırı meme hassasiyeti adete 5 gun kala basladi cok fazla gaz sancısı acayip kötüydü ama adet sancısı dun gece uyuyamadım hatta geceleri acıkma arada nadir gelen bulanti yüzümde sivilce üşüme cok nadir kasik ağrısı bide bugun omurga da agri ayakta duramadım

Eki Görüntüle 2830672 kızlar testim bugun yaptim bugun bat tarihim sonrada kan verdim degerim 66 cikti galiba yine kimyasal :-(
Hemen kötü düsünme canım bat gününmüş daha yükselecektir inşallah. Ben oğlumda adetim 10gün gecince yapmistim test yinede silikti 2.çizgi. 2gün sonra gittim kanda 1200lerde cikti bir hesaplama yaptim 2gunde bir 2katina ciktigina gore bat günü 30larda falandı değerim önemli olan düzenli yükselmesi ki insallah yükselecek moralini yüksek tut🥰

Hemen kötü düsünme canım bat gününmüş daha yükselecektir inşallah. Ben oğlumda adetim 10gün gecince yapmistim test yinede silikti 2.çizgi. 2gün sonra gittim kanda 1200lerde cikti bir hesaplama yaptim 2gunde bir 2katina ciktigina gore bat günü 30larda falandı değerim önemli olan düzenli yükselmesi ki insallah yükselecek moralini yüksek tut🥰
Cok korkuyorum daha yeni kimyasal geçirdim insallah yine aynısı olmaz :KK43:

Insallah cok tesekkur ederim nolur dua edin bana cok üzülüyorum gerçekten ağlamamak için cok zor tutuyorum kendimi :'(
Üzülme lutfen bu habere sevinmen lazim senin. Etrafimda akrabalarimdan arkadaslarimdan kimyasal gebelik yasayanlar oldu. Ama 2. kez yasayan gormedim hatta 2 3aya hamile kalip sagicakla aldilar kucaklarina. Rabbim sanada nasip edecek bir daha yasamaman dilegiyle 🤲🏻 Dualarimdasin

Üzülme lutfen bu habere sevinmen lazim senin. Etrafimda akrabalarimdan arkadaslarimdan kimyasal gebelik yasayanlar oldu. Ama 2. kez yasayan gormedim hatta 2 3aya hamile kalip sagicakla aldilar kucaklarina. Rabbim sanada nasip edecek bir daha yasamaman dilegiyle 🤲🏻 Dualarimdasin
Pozitifi görünce çok mutlu oldum çok sevindim icim içime sığmadı koştum kan verdim ama 66 yi görünce çok kötü oldum yine aynısını yaşamaktan çok korkuyorum

Kimyasal gebeligimde adetim 2 gecikince kan verdim 3 gun sonra çıktı 74 sonra ayni gun yine kan verdim o zamanda adetim 5 gun gecikmiş oluyordu 71 cikti 2 gun sonrada sonlandı gebelik zaten

Nerdeyse ayniyiz 🥰 ben yetisirss asilamaya gecmis olurum belki haber bekliyoruz ama tabi yine burdayim 🥰 aminnn aminnn kuzummmm insallahhh oglumuda anneler gününde ögrenmistim.Rabbim.yine nasip etsin bu güzel duyguyu hepimizr🥰
Yaa bakalim insallah mayis ayi bana ugurlu gelir. Sende tez zamanda guzel haberlere🌸

Pozitifi görünce çok mutlu oldum çok sevindim icim içime sığmadı koştum kan verdim ama 66 yi görünce çok kötü oldum yine aynısını yaşamaktan çok korkuyorum
Canimm tebrik ederim. Oyle bos yere moralini bozma belli ki bebis daha cok kucuk. Allahin izniyle alcaksin kucagina

Perşembe bat günüm bugün ilişkiden sonra sağ kasığımda batmalar başladı. Hareket edip yürüdükçe de oluyor. Hareketsiz yatarken de arada batmalar başlıyor 4 5 sn sonra kesiliyor. Bunu yaşayan var mı? Kist filan olabilir mi çok korktum

Perşembe bat günüm bugün ilişkiden sonra sağ kasığımda batmalar başladı. Hareket edip yürüdükçe de oluyor. Hareketsiz yatarken de arada batmalar başlıyor 4 5 sn sonra kesiliyor. Bunu yaşayan var mı? Kist filan olabilir mi çok korktum
Yok hayatım yerleşme ağrısı olabilir benim mesela hiç yoktu öğrendikten sonra başladı çok keskin giriyor arada..

X