Yaa ne kadar güzel bir duygu rabbim inşallah bize de yaşatır bu duyguyuŞimdi gidiyorum haber vericem size
Yaa ne kadar güzel bir duygu rabbim inşallah bize de yaşatır bu duyguyu
Ayy ne güzel nasıl belirginsaglikla dogsun insallah belirtin varmıydı peki canım
Çok teşekkür ederim hepinizeGözün aydın canim tebrik ederim
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Çok iyi yarın git bakalım doktora bize de haber ver ne kadarlıkmış sorabildin mi? Ben sağlık ocağına verdiğim için daha öğrenemedim yarın çıkacak sonucumÇok teşekkür ederim hepinizeşimdi kan sonucum çıktı 105.66 Yarın da doktorum çağırdı.. tüm kalbimle hepinize sağıklı bebişler diliyorum Allahım hepimizin kucağını bebekleleröe doldursun
Çok iyi yarın git bakalım doktora bize de haber ver ne kadarlıkmış sorabildin mi? Ben sağlık ocağına verdiğim için daha öğrenemedim yarın çıkacak sonucum
Canım 4 haftalık değerime göreÇok iyi yarın git bakalım doktora bize de haber ver ne kadarlıkmış sorabildin mi? Ben sağlık ocağına verdiğim için daha öğrenemedim yarın çıkacak sonucum
İnşallah sağlıkla yükselir de kucağına da alırsın canımCanım 4 haftalık değerime göre
Olabilir bence Bat ne zaman?Kızlar çatlatma iğnesi yapmıştım geçen pazar günü bugün iğneyi yapalı 10. Gün sizce hala iğnenin etkisi mi yoksa var mı bişeyler
Amin canım hepimizinİnşallah sağlıkla yükselir de kucağına da alırsın canımbir de doktor kontrolü için erken değil mi şuan ultrasonda bir şey göremez ama
Aa bakalım neler söyleyecek gittikten sonra beni de bilgilendirir misin canımAmin canım hepimizinBizim bu 2. Ayımız geçen ay gebelik öncesi test yaptırmaya gittiğim bi doktorum vardı onu aradım haftaya mı geleyim diye yoo dedi direk gel ben de şaşırdım 1 -2 hafta sonra çağırır diye bekliyordum
Canim cok tebrik ederim. Sagsalim kucagina alirsin insÇok teşekkür ederim hepinizeşimdi kan sonucum çıktı 105.66 Yarın da doktorum çağırdı.. tüm kalbimle hepinize sağıklı bebişler diliyorum Allahım hepimizin kucağını bebekleleröe doldursun
Tatlimm uzulme yeni bat tarihin nedir birlikte bekleriz yineKizlar ben regl oldum.elendim insallah hamilelik haberi alanlar saglikla kavusun bebislerinize bizlerede duanizda yer verin
Canım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini sen deKizlar ben regl oldum.elendim insallah hamilelik haberi alanlar saglikla kavusun bebislerinize bizlerede duanizda yer verin
Teşekkür ederim darısı senin başına inşallaah sağlıkla gelsin güzellikCanim cok tebrik ederim. Sagsalim kucagina alirsin ins
Bilgilendiririm tabiki canım benim hemen yazarımAa bakalım neler söyleyecek gittikten sonra beni de bilgilendirir misin canımBiraz beta takibi yapılıyor normalde binin üzerine çıkınca çağırıyor ama seninki çağırdıysa vardır bi bildiği bakalım minik hakkında neler söyleyecek
Insallah bu ay kavusuruz artik ama daha test falan yapmam insallah sadece degerlendirip beklicem 13 Mayis gösteriyo kuzum aynen yine bekleyelim grup acarsaniz benide ekleyin geleyim böyle iyi oluyoTatlimm uzulme yeni bat tarihin nedir birlikte bekleriz yine