Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlatma iğnesi yapmıştım geçen pazar günü bugün iğneyi yapalı 10. Gün sizce hala iğnenin etkisi mi yoksa var mı bişeyler

Yaa ne kadar güzel bir duygu rabbim inşallah bize de yaşatır bu duyguyu
Ayy ne güzel nasıl belirgin saglikla dogsun insallah belirtin varmıydı peki canım
Gözün aydın canim tebrik ederim
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim hepinize şimdi kan sonucum çıktı 105.66 Yarın da doktorum çağırdı.. tüm kalbimle hepinize sağıklı bebişler diliyorum Allahım hepimizin kucağını bebekleleröe doldursun

İğnenin 10. Günü iğne etkisi mi var hala

Eklentiler

• 408FF054-8BFE-4E57-A29B-C6B539614DE0.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 48
  • E8BA7DB9-7108-487F-9704-0DCFEF6BD90C.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 49
Çok iyi yarın git bakalım doktora bize de haber ver ne kadarlıkmış sorabildin mi? Ben sağlık ocağına verdiğim için daha öğrenemedim yarın çıkacak sonucum

İnşallah sağlıkla yükselir de kucağına da alırsın canım bir de doktor kontrolü için erken değil mi şuan ultrasonda bir şey göremez ama
Amin canım hepimizin Bizim bu 2. Ayımız geçen ay gebelik öncesi test yaptırmaya gittiğim bi doktorum vardı onu aradım haftaya mı geleyim diye yoo dedi direk gel ben de şaşırdım 1 -2 hafta sonra çağırır diye bekliyordum

Aa bakalım neler söyleyecek gittikten sonra beni de bilgilendirir misin canım Biraz beta takibi yapılıyor normalde binin üzerine çıkınca çağırıyor ama seninki çağırdıysa vardır bi bildiği bakalım minik hakkında neler söyleyecek

Maalesef arkadaşlar, bu sabah test yaptım sonuç negatif. Bakalım bat yarın, gecikme olacak mı...

Bilgilendiririm tabiki canım benim hemen yazarım

Tatlimm uzulme yeni bat tarihin nedir birlikte bekleriz yine
Insallah bu ay kavusuruz artik ama daha test falan yapmam insallah sadece degerlendirip beklicem 13 Mayis gösteriyo kuzum aynen yine bekleyelim grup acarsaniz benide ekleyin geleyim böyle iyi oluyoyalniz hissetmiyo insan kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…