Aminnn kuzummm cümlemize insallahhh Rabbim saglikla tezdeb nasip etsinCanım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini sen deBu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallaaah
Çok hafif var gibi ama belli olmaz. Regl olmazsanız 3 gün sonra tekrar yapınKızlar regli günüm olmadım ve test yaptım çok çok silik çizgi çıktı bunun üstüne iki test daha yaptım onlar da aynı çıkınca farklı marka aldım onda da silik çıktı sizce var mıdır bisey bat 20 Nisan ( bugün ) Eki Görüntüle 2830341
Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum sabaha kadar olmazsamÇok hafif var gibi ama belli olmaz. Regl olmazsanız 3 gün sonra tekrar yapın
Şey siz enfeksiyon kapmışsınız, gecikme olmadan belli olmaz. Ben implantasyon kanaması olduğunu düşündüğüm bir tür lekelenme yaşadım, 6 gün geçti, erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Ama bat 21 Nisan, gecikme filan olursa yine test yapacağım. Bugün oruç tutmayıp stresten sahur vaktinden beri bir paket sigara içtim.Kızlar selam benimde bat 22nisan 2 gün kaldi ama hiç bir belirtim yok. Gerçi uçuk çıkması grip gibi durumları hamilelikte bağışıklık düştüğü için belirti diyenler vardı o zaman hamile olmam gerek uçuk var burun tikanikligi var hatta idrar yaparken yanma varbagisiklik baya düştü yani ama hiç var gibi hissetmiyorum. 13 aydır deniyoruz ya
Ben aldım internetten kaset test pozitif sonuç verdi dün burdada paylaşmıştım kaç dakika yada kaç saat sonra verdi bilmiyorum erken gebelik testi aldım eczaneden ondada negatifti ama eczanelerde çok pahalı 52 tl verdim dünİnternette gebelik ve ovulasyon testleri çok ucuz 3-4 lira cıvarı, güvenilir midir acaba ? Marka önemli mi ? Kargo gelinceye kadar regl olmazsam yine yaparım
Eczanede pahalı olduğu için internetten bakıyorum. Sonuçta insan istediği zaman bakmak istiyor eve stok yapmayı düşünüyorum. Eczaneden stok yapmaya kalksam 200 liradan aşağı tutmayacak. 50-60 liraya 15 tane test var, erken değil ama normal kaset test. Onlardan almayı düşünüyorum.Ben aldım internetten kaset test pozitif sonuç verdi dün burdada paylaşmıştım kaç dakika yada kaç saat sonra verdi bilmiyorum erken gebelik testi aldım eczaneden ondada negatifti ama eczanelerde çok pahalı 52 tl verdim dün
Çatlatma iğnesi kullandığım için kestiremiyorum ama normalde 4 gün varOlabilir bence Bat ne zaman?
Benim hala aklım karışık testlerimle ilgili açıkcası erken gebelik testini yaptığım zaman en az 2 saat sıvı almadan yapmak gerekirmiş ben su içtim hemen tuvalete gidip yaptım acelecilikten belki o yüzden negatif içmiştir diyorum bu yüzden umudum hala var kaset testede baya baya gebeyim ama kaç saat sonra çıktı bilmediğim için ondanda emin olamıyorum bende bol bol sigara tüketmeye başladım stresten hakkımızda hayırlısı kaldı 4 günüm geriye ya bide kaset teste silik falan çizgi olsaydı dikkate almıcaktım ama baya baya koyu çizgiydi inşallah doğrudur AllahımEczanede pahalı olduğu için internetten bakıyorum. Sonuçta insan istediği zaman bakmak istiyor eve stok yapmayı düşünüyorum. Eczaneden stok yapmaya kalksam 200 liradan aşağı tutmayacak. 50-60 liraya 15 tane test var, erken değil ama normal kaset test. Onlardan almayı düşünüyorum.
Ben de eczaneden aldığım testi yaptım bu sabah, sonuç negatifti ve o da erken gebelik testiydi. Pahalı olduğundan kalitelidir yanılma payı yoktur diye düşündüm. Nitekim artık hamile değilim kafasıyla hem astım ilaçlarımı kullandım hem de ( astımı olan için çok daha yanlış ) bol bol sigara içtim...
Evet sizin testinizi net bir şekilde hatırlıyorum. Ancak testte kırmızı çizginin kenarında da kırmızı leke vardı yani test dağılmıştı. O yüzden bozuk olmuş olabilir ya da fazla beklemiş olabilir demiştim. En doğru sonuç adet günü de değil ondan sonraki günler bence. Erken gebelik testinde de mesela ne kadar erken yapılırsa o kadar doğruluk ihtimali düşüyor. Siz 6 gün kala yaptınız yani erken gebelik testinin de doğru olmama ihtimali yüksek.Benim hala aklım karışık testlerimle ilgili açıkcası erken gebelik testini yaptığım zaman en az 2 saat sıvı almadan yapmak gerekirmiş ben su içtim hemen tuvalete gidip yaptım acelecilikten belki o yüzden negatif içmiştir diyorum bu yüzden umudum hala var kaset testede baya baya gebeyim ama kaç saat sonra çıktı bilmediğim için ondanda emin olamıyorum bende bol bol sigara tüketmeye başladım stresten hakkımızda hayırlısı kaldı 4 günüm geriye ya bide kaset teste silik falan çizgi olsaydı dikkate almıcaktım ama baya baya koyu çizgiydi inşallah doğrudur Allahım
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olma ihtimaliniz daha yüksek. Yanisizin bat tarihiniz 23 Nisan olması lazım. O yüzden testi 3 gün sonra tekrar yapın benceKızlar bugün adet günüm henüz olmadım ama sağ yanım ağrıyor. Test yaptım, sanki kırmızı bile olmayan aşırı silik gölge gibi bir çizgi var. Pik 9 Nisan, çatlama 10 Nisan'dı.
İlk baktığımda o dağınıklıl yoktu ben çantamda baya gezdirdim onuEvet sizin testinizi net bir şekilde hatırlıyorum. Ancak testte kırmızı çizginin kenarında da kırmızı leke vardı yani test dağılmıştı. O yüzden bozuk olmuş olabilir ya da fazla beklemiş olabilir demiştim. En doğru sonuç adet günü de değil ondan sonraki günler bence. Erken gebelik testinde de mesela ne kadar erken yapılırsa o kadar doğruluk ihtimali düşüyor. Siz 6 gün kala yaptınız yani erken gebelik testinin de doğru olmama ihtimali yüksek.
O zaman beklentiye girmeden akışına bırakmak, gecikince yeniden test yapmak en güzeli, çantamda baya gezdirdim demenize güldümİlk baktığımda o dağınıklıl yoktu ben çantamda baya gezdirdim onusonra baktığımda dağınıklık vardı amannn hayırlısı beee gülüm varsa vardır zaten hiç belirtimde yok zaten gerçi bem adet olacağımdada belirti yaşamam günümü bilirim o gün mutlaka gelir
İlk baktığımda o dağınıklıl yoktu ben çantamda baya gezdirdim onusonra baktığımda dağınıklık vardı amannn hayırlısı beee gülüm varsa vardır zaten hiç belirtimde yok zaten gerçi bem adet olacağımdada belirti yaşamam günümü bilirim o gün mutlaka gelir
Şimdi öyle ben de aslında çöpe atmıştım sabah çöpü boşaltmak için kapağı bi açtım bide ne göreyim çift çizgi sırıtıyo bana hemen aldım peçeteye sardım attım çantaya biraz birlikte gezdikO zaman beklentiye girmeden akışına bırakmak, gecikince yeniden test yapmak en güzeli, çantamda baya gezdirdim demenize güldümBen anında çöpe attım..
İlk baktığımda o dağınıklıl yoktu ben çantamda baya gezdirdim onusonra baktığımda dağınıklık vardı amannn hayırlısı beee gülüm varsa vardır zaten hiç belirtimde yok zaten gerçi bem adet olacağımdada belirti yaşamam günümü bilirim o gün mutlaka gelir
Sizin oradaki abladan ben de çevremde bir tane istiyorum. Bana da kilo aldığım için özellikle eşimin akrabalarından soranlar oluyor, güler misin ağlar mısın... Tamam kilo aldım da karnımda bebek olduğunu düşündürecek kadar değildir herhaldeŞimdi öyle ben de aslında çöpe atmıştım sabah çöpü boşaltmak için kapağı bi açtım bide ne göreyim çift çizgi sırıtıyo bana hemen aldım peçeteye sardım attım çantaya biraz birlikte gezdikişin şakası bi yana ilk hamileliğimde 2 ay boyunca aramadığıö belirti kalmadı ama hepsi foss çıktı 3 ayda hamile kalmıştım bi abla vardı bizim burda sen hamilesin gözlerin değişik bakıyo test yap kesin çıkar dedi 2 gün vardı reglime sabah kalktım yaptım gözlerime inanamadım demem o ki belirti olmadanda hamile olunabiliyormuş
Eki Görüntüle 2829846
kızlar biraz önce test yaptım pozitif elim ayağım titredi hiç ihtimal vermiyordum ama bariz kırmızı çıktı
TebriklerrÇok teşekkür ederim hepinizeşimdi kan sonucum çıktı 105.66 Yarın da doktorum çağırdı.. tüm kalbimle hepinize sağıklı bebişler diliyorum Allahım hepimizin kucağını bebekleleröe doldursun
Ben çizgi göremedim canım.. Bat gününde gayet belirgin olması gerekir..Kızlar regli günüm olmadım ve test yaptım çok çok silik çizgi çıktı bunun üstüne iki test daha yaptım onlar da aynı çıkınca farklı marka aldım onda da silik çıktı sizce var mıdır bisey bat 20 Nisan ( bugün ) Eki Görüntüle 2830341